Najboljši program za prilagajanje miške

Koliko razvijalcev bi poskušalo najti druge manipulatorje za računalnik, dokler ne bi bilo bolj priročno in bolje izmisliti miši, ki niso uspeli. Ta preprosta zasnova omogoča preprosto upravljanje računalnika v vseh opravilih - od pregledovanja medijev do sodobnih 3D iger.

Miška in njena funkcionalnost

Klasična miška ima danes dve funkcijski tipki, vsaj kolesce za pomikanje. Poleg drsenja navzdol in navzgor ima tudi funkcijo klikanja. Zato se včasih imenuje srednji gumb miške. Nastavitve miške lahko obravnavamo v več pogledih. Osnovne parametre, kot so hitrost kurzorja, natančnost pozicioniranja, uglaševanje pod desno ali levo roko itd., Lahko naredite tako, da odprete pogovorno okno za nastavitev miške na nadzorni plošči.
Če pa želite za nekatere gumbe ponovno konfigurirati funkcionalnost, verjetno ne boste brez dodatne programske opreme. Ta pregled orodij za prilagoditev miške združuje najboljša orodja, ki pomagajo izboljšati in razširiti svoje zmožnosti ter zapisovati dejanja miške in jih predvajati v prihodnosti.


Auto-kliker za miško Steelseries

Program za prilagajanje miške, ki lahko zapomni in reproducira svoja dejanja. Ta pripomoček je sposoben potiskati za vas gumbe manipulatorja v igrah, na spletnih straneh in celo na poljubnih mestih zaslona. Auto-Clicker lahko posnema več klikov gumbov miške, hkrati klikne na različne dele zaslona in odTipkovnica - Posnemi vnos besedila. Vsa dejanja, izvedena s tipkovnico in miško, se lahko zapišejo za njihovo samodejno predvajanje. To naredite tako, da zaženete ustrezen makro. Intuitivni vmesnik programa je zmožen beležiti in ustvarjati dejanja miške, za posnete makre pa določiti število ponovitev. Določa tudi čas, v katerem je mogoče predvajati označene makre in čas zakasnitve med ponovitvami. Programska oprema Auto-Clicker se lahko samodejno zažene s sistemom in podpira hotkeys.
Glavne značilnosti in značilnosti:
 • snemanje in nadaljnje predvajanje pritiskov na tipke, kakor tudi klikov in premikov miške;
 • možnost vročih tipk;
 • ciklično ponavljanje zabeleženih dejanj.
 • Steelseries Rival Manipulator

  Nastavitev miške Snemalnik miške Pro je zasnovan tako, da avtomatizira rutinske dejavnosti in naloge. S tem programom lahko posnamete manipulacije, ki jih uporabnik izvaja v računalniku, nato pa jih predvajate. S prijavo v aplikacijo kliknite gumb za zagon in izvedite akcijsko miško, nato pa tipka F12 ustavi snemanje. Zdaj se lahko seznanite s seznamom dejanj, ki jih je program zabeležil, filtrirate ali odstranite presežek.

  Zdaj, da bi se rešili ročnega izvajanja manipulacij, lahko zaženete posnet makro. Program se ne spomni samo s pritiskom na gumbe miške in njegovim gibanjem, ampak tudi s pritiskom na tipke na tipkovnici. Program praktično ne porabi sistemavirov, ima prijazen vmesnik in traja najmanj RAM.

  Kontroliramo gibe

  Programska oprema gMote, ki je preprosta za uporabo, omogoča upravljanje z gibi v operacijskem sistemu Windows. Z klikom miške lahko na primer odprete mapo »Moj računalnik« ali »Start«. Odprite datoteko ali zaženite aplikacijo, strnite ali razširite okno, začnite iskanje ali kopirajte besedilo - zdaj lahko to storite s preprostim klikom miške. Ena od prednosti tega pripomočka za podobne nastavitve miške je uporaba iste poteze za različne operacije in različne aplikacije. Na primer, možno je zagnati predvajalnik glasbe z enim gibom manipulatorja in z istim dejanjem posodobiti stran v brskalniku.
  Značilnosti in funkcije:
 • sposobnost uporabe ene poteze za različne programe;
 • Privlačen vmesnik je zelo lahko razumljiv, čeprav ne podpira ruskega;
 • Odpiranje in shranjevanje nizov gibov, ki se lahko uporabijo za različna dela.
 • Program za nastavitev miške DPI

  Nadzor kolesca miške je namenjen upravljanju aplikacij s kolescem miške. S tem programom lahko uporabniki prilagodijo razširjeno uporabo kolesca miške v različnih aplikacijah. Na primer, lahko uporabite kolo v programih, ki ne podpirajo njegove uporabe. Funkcijo "tretjega ključa" lahko konfigurirate tudi v programih, ki ga podpirajo.
  Pripomoček za nadzor koles miške bo omogočil sistemse odzove pravočasno "s klikom na določene tipke, da zavrtite kolo in nadzirate vrtenje modifikatorskih tipk. Pravila funkcijskih koles lahko nastavite ločeno za vsak program. Poleg tega lahko samodejno zaženete aplikacijo s sistemom ali pa delate v nevidnem načinu.

  Mouse Clicker Utility

  Uporabniški program za prilagoditev miške, ki je namenjen avtomatizaciji aktivnosti uporabnikov z miško. Poleg tega vgrajena funkcionalnost simulira standardne premike: »povleci in spusti«, drsenje, klike in tako naprej. Nalogo lahko nastavite tako, da klikne določeno točko na zaslonu, pripomoček z vgrajenim optičnim bralnikom pa ga z lahkoto obvlada. Programsko opremo Mouse Clicker lahko konfigurirate tako, da se izbrana naloga, enaka funkcijam miške, ponovi na koncu določenega časovnega intervala tolikokrat, kot je potrebno. Program lahko na primer nastavite tako, da klikne z desno miškino tipko pol ure z enim sekundnim intervalom.
  Nedvomno lahko podobni programi za nastavljanje miši uporabnike prikrajšajo za potrebo po rutinskih ukrepih in prihranijo čas.
  Funkcije in značilnosti:
 • je postopek dela z mehanskim manipulatorjem popolnoma avtomatiziran;
 • funkcije miške, ki jih program izvaja v celoti;
 • je enostavno prilagoditi za posebno zahtevo uporabnika;
 • je idealna za izvajanje ponavljajočih se operacij.
 • Uporaba samodejne miške in tipkovnice

  Majhen program za nastavitev občutljivosti miške vam bo omogočilpremaknite kurzor miške nad predhodno določeno pot, označite mesto prihodnjega klika in številne druge različne naloge. Recimo, da morate shraniti veliko število slik iz interneta. Verjetno, za to boste morali narediti nekaj podobnih dejanj. Z avtomatsko miško in tipkovnico lahko določite pot in si ogledate, kako računalnik skupaj z aplikacijo opravlja nalogo. Program vam omogoča, da avtomatizirate ne samo gibanje manipulatorja, temveč tudi operacije s tipkovnico. Na splošno je samodejna miška in tipkovnica edinstveno, večopravilno in uporabniku prijazno orodje. Ključne značilnosti:
 • samodejni vnos besedila;
 • posnemanje množice dejanj;
 • natančnejša prilagoditev premikov kurzorja z vgrajenim povečevalnim steklom;
 • dokaj preprosto načrtovanje ukrepov;
 • je zelo uporabniku prijazen vmesnik.
 • Sorodne publikacije