Podrobnosti o tem, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu

Danes bomo govorili o tem, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu. To je najbolj znana storitev za distribucijo računalniških iger. Vendar pa je Steam več kot trgovina.

Splošne informacije

Preden se odločimo, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu, moramo vedeti, da gre ne samo za platformo, temveč za sedanjo skupnost ljudi, ki jih združuje edina strast - video igre. Med udeleženci projekta je veliko ustvarjalnih ljudi. Vrstice skupnosti se nenehno dopolnjujejo. Novinci imajo pogosto vprašanja o projektnem delu. Eden od njih je, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu. To orodje vam omogoča, da postavite sliko ali animacijo iz vaše najljubše igre.


Navodilo

Zdaj se obrnemo na praktični del rešitve vprašanja, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu. Najprej morate vedeti, da se dostop do te funkcije odpre šele, ko dosežete deseto raven v projektu. Ko ga dosežemo, lahko prenesemo animacijo ali sliko. Za to bodo primerni skoraj vsi formati slik .gif. Najprej morate izbrati skupnost iger, ki je posvečena naši podobi. Takoj, ko pridemo v takšen center, izberite oddelek "Ilustracije". Gremo k njemu. Nato uporabimo funkcijo »Dodaj sliko«. Gremo za prenos slike. Storitev vam omogoča uporabo ene same slike. Vendar je bolje dodati več možnostinato jih izberite na izložbi. Ko je prenos končan, nam podajte ime slike. Izpolnite kratek opis. Konfiguriranje dovoljenj z določitvijo kroga ljudi, ki bodo sliko videli v našem profilu. Ko končate vse opisane korake, kliknite gumb »Shrani«.


Zadnje kapi

Takoj, ko dokončate vsa opisana dejanja, se prikaže zahtevana postavka. Pojavil se bo pod običajnim oknom, kjer bodo prikazane redke stvari, pridobljene v različnih igrah. Izberete lahko samo prve 4 slike. Prikazani bodo neposredno na izložbi. To storite tako, da izberete nastavitve profila. Zdaj veste, kako narediti predstavitev ilustracij v Steamu. To bodo morda potrebovali predvsem umetniki, ki risajo slike, posvečene različnim igranjem. Lahko se nanaša tudi na osebo, ki želi oddati določen trenutek v obliki animacije.

Sorodne publikacije