Naučite se nadgraditi Internet Explorer 11

Mnogi od nas uživajo ugodnosti sodobne civilizacije, ki je največji in katerih največja je računalnik. Pomaga ne samo, da komunicirajo z oddaljenimi sorodniki, temveč tudi, da se naučijo novih stvari, ustvarjanje cele svetove, v digitalni obliki, in še več. Za dostop do globalnega internetnega brskalnika, ki jih uporabljamo, in vsi ljudje imajo različne okuse, zato je toliko različnih brskalnikov, poskuša najti svoje občinstvo. Za udobje ustvaril tudi dodatek. V tem članku bomo podrobno opisano, kako se posodobi Internet Explorer doma v. Člen priporočljivo za uporabnike operacijskega sistema Windows, saj je bila ustvarjena za njo in predstavitev brskalnik.


Prednosti Internet Explorer 11

Za začetek pojasniti eno pomembno stvar, ki velja za Internet Explorer. Od svojega prvega pojava brskalnik je bila zelo priljubljena že vrsto let, vendar zakaj? Stvar je v ekskluzivnem inovacije za to obdobje, saj je vendar »Microsoft« lahko ustvarjanje aplikacij za svoj operacijski sistem. Tudi, ko internet ni bil tako poceni, da vsi ne morejo privoščiti, še posebej, ker ne more vsakdo privoščiti, da ustvarijo lastne aplikacije, ki se izvajajo prek interneta.
Vendar, "Microsoft" ustvarja operacijski sistem, da prodaja za samo 100 $ (5.600 rubljev)., In to je že poln zbirka orodij za delo z, za razliko od neposrednih tekmecev v tistem času. In nekaj letih postali bolj ali manj dostopne preko internetaanalogni modemi. Očitno se vsi spominjajo svojega strašnega kozmičnega zvoka med delom.


Microsoft rad ohranja tradicije, zato so dobesedno povezali Internet Explorer z lastnim operacijskim sistemom. To je imelo svoje pluse in minuse. Minusi vključujejo možnost, da hekerji obvladajo računalnik, preprosto tako, da odidejo na določeno povezavo v Internet Explorerju. Čas teče, vendar omenjeno podjetje opusti svoj brskalnik, ampak kaj je z različicami brez Edge? Ne panike vnaprej, vse je zelo preprosto. Konec koncev je bil v ta namen ustvarjen Internet Explorer 11. Kot nujna zamenjava za Edge za starejše sisteme (v zvezi z Windows 10). V naslednjem razdelku bomo podrobno opisali, kako nadgraditi Internet Explorer na najnovejšo različico 11. Spodnje informacije ne bodo le izboljšale učinkovitosti brskalnika, temveč tudi povečale varnost računalnika.

Kako nadgraditi Windows Internet Explorer

Ta postavka je namenjena predvsem tistim, ki onemogočijo posodobitev sistema takoj po namestitvi. Če ste čarovnik, potem takoj povemo: za posodobitev brskalnika morate posodobiti celoten sistem, hkrati pa se bo brskalnik posodobil. Pravočasno vzdrževanje ustreznosti elementov sistema je prvi korak k vaši anonimnosti v omrežju, tako da se vam ni treba bati, vaši podatki ne bodo pritekali v omrežje, kot se pogosto govori v grozljivih zgodbah.
Navodila za nadgradnjo Internet Explorerja na različico 11:
 • Za zagon morate aktivirati Windows. Če ne, potem kupite licenčni ključ v uradni trgovini - to je najboljša izbira v tem primeru.
 • Sedaj morate iti v "Nastavitve" ali»Nadzorna plošča«, če imate operacijski sistem Windows 7.
 • Nato morate najti element, ki je odgovoren za nadgradnjo. V sistemu Windows je to element »Posodobitve in varnost«.
 • Predlog bo nemudoma spremenil, kar je treba storiti. Seznam paketov bi moral imeti samodejno Internet Explorer 11, zato zaženite posodobitev v standardni izbiri.
 • Računalnik večkrat prenese posodobitve, jih namesti in ponovno zažene. Po tem se bo ikona brskalnika spremenila v značilnost Internet Explorer 11.
 • Posodobitev zastarelih različic

  Danes posodobitev Internet Explorerja v operacijskem sistemu Windows XP ni mogoča. Bistvo je, da je bilo vzdrževanje tega operacijskega sistema končano pred prihodom operacijskega sistema Windows 8.1. Enako velja za Internet Explorer 11.
  Microsoft ne zagotavlja le enajste različice s sistemsko posodobitvijo, saj je brskalnik integriran v sistem, in Windows XP je že dolgo izčrpal svojo življenjsko dobo. Vendar pa bomo v naslednjem odstavku navedli, kako rešiti ta problem.

  Popularni analogi

  Če vprašate nekaj svojih prijateljev o tem, kateri brskalnik jim je najbolj všeč, bodo vsi imeli svoj prvotni odgovor. Zato je v tem času tako barvit in večnamenski svet sodobnih brskalnikov, kot tudi žarek upanja za zastarele sisteme, od katerih je eden zgoraj opisan. Razvijalci so zvesti svojim oboževalcem, zato izdajo različice za Windows XP, ki je zdaj veliko število. Prav tako je treba omeniti, da ta OS podpira samo 3 GB RAM-a, tako da boste morali uporabiti večekonomičen brskalnik, ki je Firefox. Priporočamo tudi, da bodite pozorni na "brskalnik Yandex", čeprav v primerjavi s prejšnjim porabi malo več pomnilnika.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako nadgraditi Internet Explorer na najnovejšo različico - različico 11. Morda nas bo Microsoft v daljni prihodnosti navdušil z novo različico tega brskalnika, medtem ko lahko uporabljamo le enajsto in pogledamo druge razvijalce. Če imate Windows XP, potem priporočamo nadgradnjo na 10 t. K. V stroškovni učinkovitosti tega OS ni slabša.

  Sorodne publikacije