Računalniški zvočniki SVEN MS-3000: funkcije in pregledi

Do nedavnega je bil glavni vir predvajanja posnetkov kasetofon, sprejemnik, predvajalnik plošč, poseben akustični sistem starega tipa. Praviloma so bila banalna glasbena središča iz povsem različnih podjetij. Sčasoma je ta tehnika postopoma izgubila popularnost in sčasoma izginila iz prodaje. Tisti, ki ima raje kakovosten zvok, že dolgo posveča pozornost posebnim sistemom in avdio centru. Zabeleženi so bili kasetofoni s kasetnimi napravami, sodobne glasbene naprave pa so postale nepriljubljene in so zavzele svoje mesto v življenju potrošnikov. Stolpi SVEN MS-3000 so aktivna namestitev tipa 2.1. Kaj to pomeni? Obstajata 2 kanala stereo in subwoofer. Ojačevalnik je mogoče daljinsko krmiliti z daljinskim upravljalnikom, nameščen pa je daleč od plošče z vsemi razpoložljivimi gumbi in ročicami. Sistem ima posebne funkcije, ki olajšajo delovanje naprave. Govorimo o multimedijskem predvajalniku, uri, radio testerju.

Proizvajalec je začel delovati leta 1991. Sedaj je podjetje odprlo več kot 50 podružnic v različnih državah sveta. Struktura podjetja je multinacionalnega tipa. Razvijalci se osredotočajo na proizvodnjo funkcionalne opreme odlične kakovosti. Med njimi so prevladovali akustični aparati in računalniške periferne enote. Govorimo o tipkovnicah, slušalkah in slušalkah. Podjetje gradi na dveh večjih tovarnah na Kitajskem in Tajvanu. Zaradi tega lahko proizvajalecda si ne privoščijo, da ne bi preveč precenili cene. Med prednostmi je treba omeniti, da je bilo v Ruski federaciji odprtih več kot 200 servisnih centrov, ki bodo vedno nudili pomoč, če je oprema neuporabna.

Značilnosti SVEN MS-3000

Slušalke imajo tip sistema 2.1. Izhodna moč je 40 vatov. Razpoložljivo frekvenčno območje je znašalo od 35 do 150 tisoč GHz. Ohišje je iz lesa. Obstaja magnetni ščit. Komplet vključuje daljinski upravljalnik za oddaljenost. Skupna teža je 7,5 kg. Prevladujoča barva SVEN MS-3000 je češnja. Medijske datoteke je mogoče predvajati s pomnilniške kartice ali kabla USB. Vgrajena ura. Nameščen zaslon. Po želji lahko priključite slušalke, standardni priključek je 3,5 mm. Satele lahko pritrdite na steno.

Pakirna škatla

SVEN MS-3000 zvočniki 2.1 so na voljo v dokaj močni in trpežni kartonski škatli. Imela je celostno podobo. Narejen je v beli in modri barvi. Na njegovih stranskih straneh je slika naprave, ki je v škatli. Na žalost tehta veliko več kot sami stolpci. Njegova masa doseže 9 kg. Vse lastnosti, navedene na škatli, so natisnjene v ruskem in angleškem jeziku. Na eni strani si lahko ogledate seznam tehničnih lastnosti in seznam opreme. Na drugi strani so fotografije funkcij serijske številke naprave SVEN MS-3000 in prikazan je uvoznik. Pod pokrovom so posebne palete, ki zagotavljajo varnost naprave in jo varno pritrdijo. Zvočniki in ojačevalnik so posebej zavitimočan film, ki jih ščiti pred majhnimi praskami.

Paket

Na voljo v paketu, lahko ugotovite tudi brez odpiranja škatle. Popoln seznam razpoložljivih pogonov je enostavno prebrati na transportni embalaži. Komplet vsebuje en subwoofer, ojačevalnik, kabel za standardni mini vtič, napajalni kabel, antensko žico, nadzorno ploščo. Seveda sta zagotovljena garancija in navodila za uporabo. Poleg tega sta dva ojačevalnika in tri akustične vrvice.

Komponente in njihove značilnosti

Kabel za priključek 3,2 mm je majhen - dolžina ne presega 2 metrov. Potrošniki pravijo, da želijo boljšo velikost. Nadzorna plošča je izdelana iz črne plastike, v rokah ne zdrsne in udobno leži. Avdio naprava je sestavljena iz dveh zvočnikov, subwooferja, ojačevalne enote. Primer je zelo kakovosten, ni prask, brez obližev ali drugih deformacij. Subwoofer je oblikovan kot kocka. Med delom se ne "zvija", ne ustvarja vibracij in ne drkne. To je vsekakor plus. Membrana ima premer 165 mm, kar je dovolj za čudovito reprodukcijo nižjih frekvenc. Terminali, ki se uporabljajo za priključitev nizkotonskega zvočnika, so barvno označeni, zato je njihov cilj enostavno razvrstiti.

Povezovanje

Priključitev računalniških zvočnikov 2.1 SVEN MS-3000 je dovolj preprost, brez težav, brez zrušitev. Hkrati pa mnogi potrošniki pišejo, da je tako enostavno narediti, da tudi ne boste morali prebrati navodil za uporabo. Ona jeprimernejši, če imate vprašanja o tem, kako nastaviti tuner.


Ko so zvočniki vklopljeni, se na zaslonu prikaže ura. Dvopičje utripa vsako sekundo.

Testiranje

Vklop in izklop sistema je hiter, kar traja nekaj sekund. Nastavitev tunerja bo enostavna, če imate težave, je najbolje, da se sklicujete na priročnik, ki je priložen kompletu. Kakovostno predvaja glasbo, vendar le, če ima postaja dober zvok. Vse glasbene datoteke so za del sekunde vključene, hrup se pojavlja redko in praviloma je prisoten na samem zvočnem zapisu. Akustika sprejema pogone sistema FAT, drugi ga ne vidijo in naredijo napako. Ena od slabosti testa je bila, da če se med predvajanjem dotaknete gumba za glasnost, bo to povzročilo kratek udar zvoka. Najverjetneje je to posledica statične obremenitve osebe.
Druga značilnost naprave je, da če nastavite raven zvoka minimalne oznake, bo še vedno prišla, vendar je dovolj tiho. Popolnoma izgine le, ko je aktiviran način "Mute". In tudi s tem, če napravo pripnete na uho, se glasba še vedno sliši.

Zvok

Pri uporabi visokokakovostnega vira zvoka potrošniki ne opazijo pretiranega hrupa in razpok. Predvajanje je mehko in naravno, nižje frekvence se slišijo kar se da dobro. Zgornji so precej čisti in pregledni, zvok je nekoliko nižji, vendar na račun posebnega regulatorja, ki ga lahko imajopravilno To vam bo pomagalo obravnavati srednje frekvence. Sistem SVEN MS-3000, ki je predstavljen na začetku članka, odlično deluje z glasbo katerega koli žanra. Najboljši med njimi so bili jazz, pop, blues in instrumental. Akustika je odlična tudi pri maksimalni glasnosti. Edino neravnovesje je še vedno nekaj, vendar pa splošni vtis ni pokvarjen. Retro pesmi so tudi odlične in celo nekoliko spominjajo na sprejemnikove zvoke. Morda se v nekaterih melodijah zdi, da ni dovolj prefinjenosti ali podrobnosti, ampak na splošno je sistem več kot uspešen.

Prednosti in slabosti

Kakšne so prednosti stolpcev SVEN MS-3000 (kar vam bo samo pomagalo razumeti) in kako lahko vplivajo na potrošnike? Naprava zagotavlja odlične nizke frekvence, kakovost vseh ostalih pa očitno presega pričakovanja. Obstaja več vhodov, ki zagotavljajo povezljivost z zvočnimi viri. Uporabljeni sestavi in ​​materiali so dobri, zato je kakovost izdelave na odlični ravni. Obstaja nadzorna plošča. Proizvajalec je poskrbel za prisotnost tunerja in vgrajenega predvajalnika. Slednji vam omogoča predvajanje medijev iz zunanjih medijev. Potrošnikom je bila všeč odločitev o uporabi ure, ki je dobila avtonomno napajanje. Litijeva baterija. Zaradi namestitve ojačevalnika v ločenem ohišju od glavnega čipa se večina prejete toplote preusmeri. Tako kot katera koli druga tehnika imajo stebri SVEN MS-3000 kratek pregled njihovih zmožnosti. Potrošniki so opozorili na glavno stvar: ko se dotikajoČe se glasba predvaja iz zunanjega medija, se zvok lahko ustavi za nekaj sekund.

Povzetek

Naprava SVEN MS-3000 med delovanjem vedno kaže "odlično". Le nekaj žanrov je reproduciranih z majhnimi pomanjkljivostmi. Vendar pa ne zmanjšajo govorice in občutek poslušanja melodij se ne pokvari. Na splošno je mogoče reči, da lahko avdio sistem povleče kakršnokoli glasbo. Zato bo zadovoljila tako ljubitelje glasbe kot tudi predanega profesionalca. Največjo prednost zvočnikov lahko imenujemo reprodukcija nižjih frekvenc, visoki pa ne dosežejo idealne ravni. Mnogi potrošniki so veseli, da je proizvajalec vgradil uro, tuner, multimedijski predvajalnik in dodal možnost nadzora oddaljenega.

Sorodne publikacije