Kako se prijaviti v "Instagram", preverjanje računa

Mreža Instagram ima veliko število registriranih uporabnikov. Priljubljena je tako za običajne ljudi kot za znana podjetja in zvezde. Iz tega razloga, njeni razvijalci v letu 2014 uvedla preverjanje, ki je zasnovan tako, da skrbi za interese znanih osebnosti in ugled vira. Postopek je omogočil zmanjšanje števila ponarejenih profilov.

Kaj pomeni kljukica v Instagramu

Kako dobiti kljukico v Instagramu? Da bi odgovorili na to vprašanje, morate najprej razumeti, kaj to sploh pomeni. Zato ta znak v modri zvezdici potrjuje dejstvo, da račun ne pripada nekemu neznanemu pretendentu, temveč resnični slavni osebi. Viden je ne samo na uporabniški strani, temveč tudi na drugih mestih, kjer je prikazan vzdevek.


Profil s takšno oznako se šteje za uradnega. Zato drugi ljubitelji priljubljene mreže ne smejo skrbeti, da se pod masko zvezde ali podjetja skriva druga oseba. Zato vse lastne albume fotografij dopolni lastnik.

Kako potrditi račun

Kako dobiti ček v "Instagram"? Danes, da bi občudovali kljukico na vaši prijavi, morate biti globalna blagovna znamka, politik, novinar, umetnik, pisatelj, umetnik, športnik, igralec, javna osebnost, glasbenik. Navadni ljudje nimajo takih privilegijev. Na lastno pobudo ni mogoče obrniti na ustvarjalce omrežja z zahtevo zaDodelitev modre značke. Kako dobiti kljukico v "Instagram" umetniku? Koraki so potrebni za naslednje:
 • Povežite svoj profil s Facebookom na Facebooku. Če nimate računa v tem omrežju, ga morate ustvariti in nato poklicati zadostno število naročnikov (več kot 3000).
 • Za izvedbo povezave morate odpreti »Možnosti«, klikniti na »Nastavitve«, poiskati gumb »Povezani računi«.
 • Če ima uporabnik druge preverjene strani, jih je treba tudi navesti. • Če je oseba dejansko priljubljena in poznana številnim, se bodo ustvarjalci v Instagramu obrnili na uporabnika in ga prosili za fotografijo ali skeniranje podatkov o potnem listu.
 • Kako dobiti ček v "Instagramu", ko takšen predlog ne pride dolgo časa? V ta namen se je treba obrniti na tehnično podporo, kjer bodo strokovnjaki prejeli sporočilo z zahtevo.
 • Če se je prvič pojavila zavrnitev podelitve modre oznake, ni treba vznemirjati. Potrebno je zbrati še več naročnikov, povezati vse javne strani z drugimi viri, da bi se vaš profil razvezal. Nato bo Instagram neodvisno poslal osebi ponudbo za zagotavljanje priponke.

  Alternative

  Kako dobiti kljukico v "Instagramu" brez priljubljenosti in programov? Žal to ni mogoče. Vendar pa obstaja metoda, ki jo uporabljajo nekateri navadni uporabniki, ki si želijo vsaj nekaj časa videti znak zaveze poleg imena. Pri posodabljanju strani bo značka izginila. Metoda je priljubljena pritiste, ki želijo igrati svoje prijatelje. Poleg tega lahko posnamete fotografijo računa v trenutku, ko bo vzdevek označen s kljukico, da boste lahko v prihodnosti imeli nekaj, čemur želite.
  V ta namen morate kopirati kodo kljukice iz resničnega profila slavne osebe in jo spremeniti na svoji strani. Nekaj ​​trenutkov se bo ob prijavi pojavil modri znak. Torej, kako dobiti ček v "Instagram"? Morate postati priljubljena oseba, zbrati veliko naročnikov ali promovirati svojo blagovno znamko. Nato se predstavniki omrežja obrnejo na uporabnika.

  Sorodne publikacije