Irbis tx69 - pregled modela, pregledi kupcev in strokovnjakov

Z izbiro mobilne digitalne naprave se vsak kupec ravna po določenih merilih. Eden od njih je seveda strošek. V kategoriji poceni tablet so pripomočki domačega proizvajalca Irbis. Seveda jih ni mogoče imenovati brezhibnih, vendar jih tudi ne smemo pustiti brez nadzora. Nedvomna prednost teh naprav je cena. Za manj kot 3000 rubljev lahko kupite precej pametno tableto, ki bo dobro opravila naloge. Članek obravnava značilnosti modela Irbis TX69. Pregledi lastnikov bodo pomagali oceniti njegove resnične možnosti, kot tudi povedati o slabostih pripomočka.
Pakiranje in pribor

Ta model tablete je pakiran v škatli z belo barvo. Na sprednji plošči je fotografija naprave z ekstravagantno sliko na zaslonu. To je snežni leopard, ki uteleša moč in moč. Ta poteza se lahko obravnava drugače, vendar večina kupcev meni, da se slika živali uporablja za oglaševalske namene. Ker je irbis drugo ime snežnega leoparda. Fotografije pod tablico Irbis TX69 zagotavljajo kratke specifikacije. V zgornjem levem kotu je natisnjen logotip operaterja MTS in ime modela. Na stranskih stenah so informacije o povezanosti z blagovno znamko Irbis. Nobene potrebe ni, da bi polagali veliko upanja na sklop komponent. Vsak kupec mora takoj navesti ceno pripomočka. Kritično nizki stroški so vplivali na dejstvo, da bo kupec v škatli našel samo kabel USB in napajalnik. TudiProizvajalec je priskrbel navodila in drugo dokumentacijo. Vse ostale predmete je treba kupiti posebej.Irbis TX69: pregled videza

Na prvi pogled na ploščo je jasno navedeno, da se nanaša na proračunske naprave, to je nemogoče. Čeprav je primer izdelan iz plastike, je videti precej dostojno. Strani so rahlo zaobljene, tako da je tableta vizualno tanjša. Iz pravih kotov so razvijalci tudi zavrnili. Vendar je pravokotna oblika ohišja jasno vidna. Površina hrbtnega pokrova je mat, rahlo groba, kar preprečuje zdrs. Oblikovalci so se osredotočili na minimalizem. Uporabniki so to odločitev dobro sprejeli. Lokacija zvočnika in mikrofona se izvaja po standardni shemi. Če upoštevate, da ima pripomoček celični modul, je to nedvomna prednost. Sodeč po udobju pogovora na 7-palčni tableti je vsekakor nemogoče, vendar vsaj ni potrebe po telefonu. Na sprednji plošči je poleg zaslona tudi objektiv sprednje kamere, indikator. Na desni strani se prikažejo tipke za vklop in nastavitev glasnosti. Prvi proizvajalec je uporabil poseben zapis, ki prikazuje namen gumba. Deluje tudi kot ključavnica. Na obeh straneh je "rocker" "+" (povečanje glasnosti) in "-" (zmanjšanje). Nad temi tipkami so razvijalci narisali vrata in namestili pomnilniško kartico. Na zgornji strani je priključek za priključitev kabla USB in avdio opreme.
Zgornji del hrbtne plošče je proizvajalecuporablja se za izhod bliskavice LED, originalnega zvočnika in leče glavne kamere. Sredina pokrova baterije je logotip podjetja, spodaj je ime modela.

Irbis TX69: značilnosti in opis zaslona

Glavni element tablice lahko varno poimenuje zaslon. To so njegove značilnosti, ki vam omogočajo, da v celoti izkoristite potencial pripomočka. Na primer, igrajte igre ali berete e-knjige. V tem modelu tablet proizvajalec uporablja zaslon, ki ustreza sodobnim zahtevam. Je kapacitivna, podpira širokozaslonski način. Obstaja tudi multitouch. Velikost zaslona 7 palcev. Lahko prikaže sliko z ločljivostjo 1024 x 600 slikovnih pik. To je precej dobro, vendar gostota slikovnih pik ni dovolj - samo 170 ppi. Zato je zaslon tabličnega računalnika Irbis TX69 zelo dober. Neoboroženi uporabniki lahko vidijo zrnato, zamegljeno. Svetlost je dovolj za delo v zaprtih prostorih. Na ulici se zaslon močno zbledi, kar bistveno zmanjša berljivost. Obstaja tudi nekaj težav z vidnimi koti. Če napravo nagnete vzdolž prečne osi, se barva rahlo spremeni. Toda, ko se zavrti vzdolž vzdolžne slike postane skoraj neviden. Zato pri gledanju filma držite tablico pod kotom 90 °.

Zmogljivost

Lastnosti procesorja Irbis TX69 3G niso tako impresivne, kot bi želeli sodobni uporabniki. Temelji na proračunskem čipu MediaTeka. Razvijalci so izbrali model MTK 8312, ki temelji na dveh modelihračunalniško jedro. Pri visoki obremenitvi se lahko vsako jedro pospeši na 1300 MHz. Grafika ustreza grafični kartici ARM Mali-400. Po mnenju uporabnikov so takšne funkcije že zastarele. Edina stvar, ki se pomirja, je nizka cena. Tableta je sposobna opravljati preproste vsakodnevne naloge. Lastniki te naprave bodo morali opustiti sodobne igre in zahtevne vire. Prav tako morate biti pripravljeni, da napravo držite pokonci, medtem ko hkrati izvajate več programov.

Spomin

Ko govorimo o zmogljivosti Irbis TX69, ne moremo molčati o glavnem elementu, ki je značilen za učinkovitost. Gre za količino RAM-a. To je njena velikost, ki nakazuje, na kateri potencial lahko lastnik računa. Na žalost je parameter "RAM", ki so ga razvili razvijalci, 512 MB. Po sodobnih standardih je to zelo majhno. Sedaj, tudi v proračunskem razredu, lahko najdete naprave z 1 GB pomnilnika. Z velikostjo integriranega pomnilnika tudi ni vse gladko. Če želite prenesti programsko opremo in druge datoteke, ima uporabnik na voljo manj kot 3 GB. V specifikacijah, ki jih navaja proizvajalec, je to skladišče 4 GB. Vendar pa so nekateri zasedeni v sistemskih mapah. Zato se mora uporabnik omejiti ali namestiti pomnilniško kartico. Naprava lahko deluje s pogoni, katerih prostornina ne presega 32 GB.

Baterija

Pri izbiri katere koli mobilne naprave kupec upošteva pogoje avtonomije. Konec koncev, malo ljudi želi delati s tabličnim računalnikom, ne da bi zapustili vtičnico. VIrbis TX69 3G 7? značilnosti baterije so popolnoma v skladu s segmentom, v katerem se prodaja. Oskrba z električno energijo je izvedena z uporabo litijeve polimerne kemične sestave. Kapaciteta baterije je 2500 miliamperov na uro. Ni razloga za računanje na velik potencial lastnikov. Ko gledate video posnetek ali uporabljate predvajalnik glasbe kot napravo, se naprava hitro izprazni. Isto se zgodi med igrami.

Komunikacije in vmesniki

Tableta Irbis TX69 je opremljena s celičnim modulom. Ima dve reži za kartice SIM. Deluje z omrežji druge in tretje generacije. Na voljo sta dva vmesnika za dostop do svetovnega spleta. Prvi je Wi-Fi. Podpora za standard 80211 b /g /n. Signal je stabilen. Uporabnik ima tudi možnost uporabe 3G mobilnega interneta. Naprava je opremljena s funkcijo GPS. Vendar uporabniki pravijo, da je iskanje satelitov dovolj dolgo. Bluetooth lahko uporabite za prenos podatkov. Uporablja majhne datoteke. Za težje je najbolje uporabiti kabel USB. Uporablja se tudi za povezovanje z drugimi napravami, kot so osebni računalniki, prenosniki, telefoni in drugo.

Prednosti in slabosti

Irbis TX69 ima tako slabosti kot prednosti. Najpomembnejša prednost je cena. Maloprodajna cena je 2690 rubljev., In mobilni mobilni telefoni MTS ga ponujajo za 1990 rub. Vendar pa lahko za nakup delnice tableta deluje le z enim operaterjem, za druge pa bo blokirana. Pomembno prednost lahko obravnavamo kot možnost podporedve SIM kartici, 3G. Modul Wi-Fi je ostal neopažen. Prisotnost dveh kamer seveda lahko pripišemo ugodnostim, če pa ne njihovega dovoljenja. Optični prednji modul je omejen na samo 03 Mp. Glavna kamera tudi ne bo zadovoljna. Temelji na 2-megapixel senzorju. Kakovost fotografij pušča veliko možnosti. Njihova največja ločljivost je 1600 x 1200 px. Čeprav je izbruh, pa fotografije, posnete v slabi svetlobi, se zameglijo, z osvetljenimi območji in veliko hrupa.

Mnenja lastnikov

S pregledom pregledov Irbis TX69 3G je mogoče ugotoviti naslednje: Večina kupcev meni, da je nepraktično po taki ceni iskati pomanjkljivosti. Stroške je mogoče enostavno utemeljiti s funkcionalnostjo in kakovostjo. Vsak uporabnik lahko varno računa na dve leti dela. Praviloma ta tableta pridobijo otroci. Zahtevne igre tečejo, internet deluje dobro. Zaslon, čeprav zelo svetel, vendar je sprejemljivo, da delajo na njem. Konec koncev mora vsak uporabnik razumeti, da lahko za ta denar najdete brezhiben pripomoček, ki bo popolnoma brez pomanjkljivosti.

Sorodne publikacije