Načini odstranjevanja popravkov v Wordu

Mnogi uporabniki programa "Ward" lahko uporabljajo način urejanja. Ta način je precej priljubljen v redakcijskih krogih, ko je treba prejeti delo poslati na izpopolnitev, ob upoštevanju vseh pomanjkljivosti. In če ste še vedno neizkušen uporabnik, potem morda ne veste, kako odstraniti območje popravkov v besedi, ali pa avtor sam ne ve. V vsakem primeru bomo v tem članku podrobno razumeli, kako to narediti. Namreč, kako sprejeti spremembe in izbrisati beležke.

Sprejmi spremembe

Pred razpravo o tem, kako odstraniti območje popravkov Vordi, morate najprej spoznati orodno vrstico. V zavihku Pregled vas zanima samo ena skupina - »Spremembe«. V tem so orodja, ki vam bodo pomagala, da se poslovite od področja popravkov v dokumentu.


Torej imate dokument, ki ste ga uredili z orodjem za popravek. Razumete, da morate popraviti besedilo in odstraniti komentarje pregledovalca. To storite tako, da kliknete gumb "Naprej" v skupini orodij za popravljanje. Odpeljal vas bo na prvi komentar. Obstajata dve možnosti: lahko kliknete na gumb "Sprejmi" ali gumb "Zavrni".
Po kliku na gumb "Sprejmi" bodo sprejete spremembe, ki jih je naredil urednik, besedilo pa popravljeno. Če se ne strinjate s komentarji in želite besedilo pustiti enako, kliknite gumb »Zavrni«, da popravite besedilo (»Oddelek«) se ni zgodilo. DaMetodično, eno za drugo izbrišite opombo, tako da jo sprejmete ali, nasprotno, jo zavrnete.

Vse spremembe sprejmemo takoj.

Torej, kako odstraniti območje popravkov v "Vardo", s postopnim sprejetjem ali zavrnitvijo pripomb, smo že ugotovili, kaj pa, če so vse pripombe v besedilu relevantne in jih želite vse naenkrat vzeti Ali pa jih takoj zavrnejo. To lahko počneš za vedno.


Če želite takoj sprejeti vse spremembe, ki jih potrebujete v orodni vrstici »Spremeni«, kliknite puščico poleg gumba »Sprejmi« in izberite »Sprejmi vse popravke« na spustnem seznamu. Če jih želite takoj zavrniti, morate s tipko "Zavrni" narediti enake manipulacije.

Odstranjevanje opomb

Na koncu vam bomo povedali, kako odstraniti regijo poprave Vordi, če so opombe sprejeli drugi uporabniki. V tem primeru zgoraj navedene metode ne delujejo. Vendar pa je enako enostavno. Označiti morate le opombo, ki jo želite izbrisati, v skupini Notes pa kliknite gumb »Izbriši«.

Sorodne publikacije