Kako namestiti "Weber" na telefon: navodila in priporočila za uporabo programa

Sodobne komunikacijske tehnologije so preprosto presenetljive. Do nedavnega so se ljudje spraševali o značilnostih preprostega mobilnega telefona, zdaj pa uporabljajo različne pripomočke, ki omogočajo veliko možnosti za komunikacijo na daljavo. Da, eden prvih programov za komuniciranje na video je bil program "Skype". Sprva je bila razvita različica za računalnik, nato pa se je "preselila" v mobilne naprave. Sledili so mu, eden za drugim, programi za klepetanje s pripomočki in različni kurirji, ki vam omogočajo dobro shranjevanje na mobilnih komunikacijah. Ena od teh aplikacij je bila "Weber", ki je zdaj na vrhuncu priljubljenosti. In več o tem, kaj ta program in kako nastaviti "Weber" na telefonu, bomo opisali v tem članku.


Kaj je "Weber"?

V zadnjih nekaj letih so Weber in Watsap bili med programi za prosto komunikacijo. Zadnji program nekoliko zaostaja za stopnjo funkcionalnosti, vendar je možno tekmovati z Viberjem. "Weber" je aplikacija, ustvarjena za izmenjavo takojšnjih besedilnih sporočil in klicev (mimogrede, z uporabo "Watsap" ne boste mogli klicati). Poleg preprostih klicev in videa (te funkcije so brezplačne ob pogoju priključitve na omrežje) program ponuja klice na mestne številke, vendar za ločeno plačilo. Še ena nedvomna prednost Weberja je, da se razvijalci niso omejili na ustvarjanje mobilnih telefonovaplikacijo. Relativno pred kratkim izdana različica programa za računalnik, ki presenetljivo deluje pravilno, brez napak, in kakovost komunikacije lahko zavidajo številnim drugim aplikacijam za klice. Tudi če je internetna povezava dovolj počasna, Weber še vedno zagotavlja odlične podatke. Poleg navadnih besedilnih sporočil lahko uporabniki uporabljajo tudi čustvene simbole ali edinstvene nalepke, ki so posebej zasnovane za uporabo. Možno je tudi pošiljanje slik ali, na primer, video posnetkov. Svetel in jasen vmesnik je vedno prijeten za vsako stranko. Torej, kako uporabljati "Weber" na telefonu?


Kateri telefon lahko namestite "Weber"?

Vzporedno z aplikacijo Watsap je bila razvita nekoliko prej kot Viber in je bila združljiva z mnogimi modeli telefonov, tudi Nokia S40. "Weber" za telefon Nokia takšnega modela ni več nameščen, poleg tega pa je njihova podpora za aplikacijo že v zgodovini, kot tudi proizvodnja samih naprav. Program je popolnoma nastavljen na telefonih z operacijskim sistemom Android OS in iOS in ga lahko brezplačno prenesete. Treba je opozoriti, da zaradi večfunkcionalnosti "Weber" telefon mora obdržati dobro polnjenje in imeti zmogljivo baterijo. Poleg tega se je bolje povezati z internetom z uporabo Wi-Fi. Če uporabljate mobilni internet, lahko gre v peni, če promet ni neomejen.

Kako nastaviti "Weber" po telefonu?

Namestitev programa na vaš telefon ne bo otežila niti neizkušenimuporabnika To storite tako, da obiščete eno od trgovin z vsebino (za iOS bo to AppStore in za Android OS - Play Market). Lahko prenesete "Weber" v ruščini neposredno v telefon neposredno iz brskalnika, iz uradne strani programa, ali pa preprosto ponastavite apk datoteko na telefon, vendar bo veliko bolj problematična. Zato je bolje, da ne obesite na te metode in jih uporabljajo le, če, iz nekega razloga, ne morete iti v eno od uradnih trgovin. Če želite razumeti, kako uporabljati Weber v telefonu, morate opraviti preprosto registracijo.

Registracija

Posebnost tega selca je enostavnost registracije. Za razliko od drugih podobnih programov vam ni treba vnesti niti e-poštnega naslova niti gesla. Weberjev račun je vezan na vašo telefonsko številko. Če želite ustvariti račun, se prijavite v program in vnesite številko, nato pa bo prejela SMS s kratko kodo za preverjanje. Po vnosu v ustrezno polje lahko upoštevate registracijo opravljenega. Zdaj veste, kako namestiti Weber v telefon. Toda zakaj začeti komunikacijo?

Funkcije programa

Takoj po registraciji lahko vidite seznam stikov. Sestoji iz številk, ki so že shranjene v imeniku in so uporabniki programa Weber. Eno od njih lahko takoj pošljete po e-pošti ali pokličete. Prednost programa je, da ni treba razmišljati o dodatnih ljudeh. Vsi stiki »Weber« bodo podpisani tako, kot ste sami klicali.
Če želite, lahko blokirate določenega uporabnika in potem vas ne bo mogel kontaktirati prek programa. V nastavitvah po meri boste lahko namestili avatar (fotografijo), ki ga lahko vidijo drugi uporabniki. Imate tudi možnost, da dodate nove stike in jih shranite. Naučili ste se, kako nastaviti telefon Weber. Zabavajte se!

Sorodne publikacije