Okvara kamere v Samsungu: metode odstranjevanja

Precej veliko število neposrednih imetnikov pametnih telefonov Samsung po tednu uporabe telefona tega modela se je soočilo s težavo v obliki okvare kamere. Pri vklopu je prišlo do napake. Okvara kamere na Samsungu je precej pogost pojav, zato je treba ta dejavnik upoštevati. Več podrobnosti o težavah fotoaparata na omenjenih napravah bomo podrobneje obravnavali.

Da bi preprečili, da bi fotoaparat ubil Samsunga, imate na voljo 4 načine, da to napako odpravite sami.

Metoda št. 1: čiščenje podatkov

Ta metoda je, tako kot drugi analogi, preprosta in ne zahteva nekaj nadnaravnega. To je, da zbrišete podatke in sprostite notranji pogon tega fotoaparata. Neuspeh fotoaparata na "Samsung Grand" je morda posledica njegovega prelivanja.


Prvi korak v tem primeru je, da ponovno zaženete pametni telefon. Najprej ga morate izklopiti in ga nato vklopiti. Ta postopek je preprost in rešuje, da je njegov uporabnik sposoben samostojno. Nato morate iti do nastavitev in nato poiskati upravitelja aplikacij. Kot se spomnite, morate najti kamero. Odpiramo program in izvajamo čiščenje smeti, nezanimivih fotografij in drugega gradiva. Nato morate znova zagnati pripomoček in preveriti, ali je problem povezan s kamero. Če se odločimo, vam čestitamo, in če ne, potem poiščite naslednji način za rešitev tega vprašanja.

Metoda # 2: Čiščenje notranjega pogona

Okvara kamere"Samsung" je slab, zato je bolje, da to pomanjkljivost kmalu odpravimo. Drugi način je čiščenje notranjega shranjevanja informacij v aplikaciji Camera s pomočjo metode Recovery. Na enak način kot prejšnji upoštevajte korak za korakom vse podrobnosti.
Najprej morate izklopiti napravo. Nato morate nekaj časa pritisniti in držati tri gumbe na telefonu. Ti gumbi so:
 • Gumb, ki je odgovoren za vklop in izklop.
 • Gumb se imenuje Domov.
 • Tipka za povečanje glasnosti telefona.
 • Ko te gumbe držite nekaj sekund, bo vaš telefon priskrbel vaše sistemske parametre. Če želite počistiti napravo, morate vrstice obrniti z gumbi za glasnost. Uporabite gumb za zmanjšanje glasnosti, da ga spustite. Najti morate vrstico z imenom Wipe cache partition. Nato je vaša naloga ponovno zagnati napravo. V primeru, da se sesutje fotoaparata na »Samsung Grand Prime« ustavi - je dobro, če pa ne, je vredno obrniti na naslednjo pot.

  Metoda številka 3: upravitelj datotek

  Ta metoda je sestavljena tudi iz čiščenja materiala, vendar na drug način. V tem primeru je ta metoda namenjena odpravi okvare fotoaparata na Samsung Galaxy in je naslednja. Uporabili bomo upravitelja datotek.
 • Prvi korak je priključitev naprave na računalnik s kablom USB.
 • Poiščite in odprite pomnilniško mapo pametnega telefona, nato pa pojdite v mapo Android. Druga mapa z datumi. Potrebuješ gaona je
 • Tam boste našli mapo iz arhiva, kjer bo predpomnilnik vašega pametnega telefona. Izbrisati ga boste morali.
 • Strokovnjaki vam v tem primeru svetujejo, da izbrišete vse datoteke iz mape, ker so popolnoma neuporabne na vaši napravi in ​​povzročajo le težave s pomnilnikom.
 • Ko dokončate operacijo, morate znova zagnati napravo. Upamo, da vam je ta metoda pomagala odpraviti težavo, če ne, potem gremo na zadnjo metodo.
 • Metoda št. 4: Odstranjevanje alternativnega fotoaparata

  To je zadnji način, da preprečite okvaro fotoaparata Samsung.


  To metodo je treba odstraniti, vendar tokrat odstranimo ti alternativno kamero. Vaša naloga je najti vse aplikacije, ki uporabljajo storitve fotoaparata, kot tudi pomnilniški pogon. Ko jih poiščete, bo vaša naloga, da jih odstranite. Po tem postopku znova zaženite pametni telefon.
  Ena od zgoraj navedenih metod bo zagotovo odpravila težavo s kamero in bo še naprej kakovostno opravljala svoje delo. V primeru, da nič ni pomagalo, morate nujno stopiti v stik s servisnim centrom - tako da je problem veliko resnejši.

  Sorodne publikacije