Priporočila in recepti: kako narediti "Pokemon" v "Minecraft"

Igralci, ki so se seznanili s spremembo Pixelmona, se zanimajo, kako narediti "Pokemon" v "Minecraftu". To je bistvenega pomena, saj brez tega cilja ne boste mogli ujeti Pokemon, zato boj z drugimi uporabniki ne bo deloval. Postopek za ustvarjanje stvari za lovljenje žepnih pošasti ima veliko točk. Igralec bo moral dolgo časa iskati vire, pripravljati tla in začeti kombinacije.

Vrste pokébola

Preden naredite "Minecraft" za pokéball, se morate seznaniti z različnimi vrstami te teme. Standardna krogla rdeče-bele barve je osnovna, iz nje pa že obstajajo druge nadgradnje. Vsak uporabnik bo moral paziti na močne modele, ko ujamejo učence.
Na primer, za zajemanje legendarnega Pokemona ali Redkih je vredno uporabiti le ultra balone ali njihove analogije. V tem primeru so predmeti po parametrih razdeljeni na veliko število kategorij. Lažje je ujeti težke pošasti, drugi so hitri, tretji so ozdravljeni, četrti pa prispevajo k nizu izkušenj. Če ste se že spraševali, kako narediti "Pokemon" v "Minecraftu", poskusite eksperimentirati z vrstami žogic. Rezultat bo zagotovo pomagal pri prihodnjih potovanjih.


Prva faza ustvarjanja

Najprej se morajo igralci naučiti, kako delati poker igro v Maincraftu. Proces je dolg in ga je treba obravnavati v več fazah. Najprej se pripravi, kjer mora igralec ustvariti štiri klopikompleti desk, pečica osmih kamnitih blokov in delovni mizi z enako količino železnih ingotov. Po tem, je kladivo iz dveh palic in petih jeklenih palic utesnjeno - in lahko začnete.
Potem morate sestaviti postavko, imenovano Apricorn. Za baseball potrebujete tri rdeče barve, vendar obstaja samo sedem vrst takih dreves (iz katerih se ekstrahira plen). Če se uporabnik spoprime z odvzemom teh stvari, mu ne bo treba vprašati, kako narediti igro pokra pri "Minecraft: Pixelmon". Delo je mehanično in hitro.


Pokébol v vsej svoji veličastnosti

Najprej morate v ognju peči tri Apricorn, da dobite poseben disk rdeče barve. Predhodno ustvarite gumb iz kamna. Nato morate izdelati kovinski disk treh istovrstnih ingotov. Nanesite na nakovalo rdeč krog s kladivom (levi gumb miške), ga udarite, dokler ne postane bolj izbočen.
Odstranite novo nakovalo iz nakovala in opravite enak postopek kot kovinski disk. Zdaj imamo v inventarju naslednje elemente: vrh črte je rdeča točka, posuta z Apricorn, pod gumbom, na dnu pa jeklen krog. V celici pa se bo pojavila pričakovana stvar. Če želite vedeti, kako narediti drugačen model v "Minecraftu", potem si oglejte le kombinacije Apricorna. Spremeni se samo barva tega vira in mehanizmi sami ostajajo drugi. Preden uporabite žogo za žepne pošasti, se morate prepričati o njenih lastnostih, da povečate korist prihodnjega borec. Stumble on pokebols inzačeti potovati v velik svet z veliko hišnimi ljubljenčki.

Sorodne publikacije