Najboljši strelec na Androidu: pregledi, funkcije in pregledi

Najboljši strelec na Androidu in vedno je veselje zabave, zabave z dinamično igro in zmožnosti, da dosežete tiste ali druge cilje v igri. Segment mobilnih iger se ne razvija le z analogno za osebne računalnike in konzole, ampak je v najbolj ugodnem položaju v primerjavi s tema dvema sektorjema globalnega trga. Ker v platformi ni pomembne konkurence, so razvijalci prejeli nekakšen carte blanche za uvedbo določenih funkcij. Najboljši strelci na Androidu si lahko privoščijo linearnost ali relativno svobodo delovanja, ostro zaplet ali popolno pomanjkanje, dinamiko ali taktiko ekipne igre. Da, enostavnost upravljanja še vedno pušča veliko želje, vendar je ta pomanjkljivost začasna, medtem ko so druge prednosti mobilnih iger naredile segment zelo iskan. Ponujamo majhen pregled ključnih projektov z visokim potencialom v Play Marketu.


Top 8 najbolj priljubljenih iger

Zelo težko je izolirati vse igre, ki so trenutno na voljo na Androidu za najboljše, saj imajo vsi edinstveno igro, barvit dizajn, živahne grafike in različne dodatne funkcije. Vendar pa lahko na podlagi rezultatov prenosa uporabnikov in njihovih pregledov aplikacij dosežete naslednje uvrstitve.

1. Counter-Strike

Eden najbolj iskanih projektov v žanru FPS-a je Counter-Strike. Najboljši, glede na več izdajah, strelec na Androidu, "je prevzel veliko od njegoveprednika Takšni projekti temeljijo na trditvi, da igralci ne potrebujejo zapletene ploskve in številnih mehanikov, ki sodelujejo v interakciji s tehnologijo in svetom okoli njih. Konec koncev, CS še vedno ostaja na površini zaradi preproste zamisli o spopadanju s teroristi in varnostnimi silami, kjer vse rešuje ne tenkovske zdravilišča, temveč igralčevo osebno zmožnost, da ustreli in upravlja lokacijo. Mnogi uporabniki, glede na ocene, menijo, da je ta format najboljši v smislu iger v žanru FPS. Kritiki se strinjajo z njimi, saj najboljši strelec na Androidu v mnogih pogledih ponavlja pot do CS, nekateri pa so ga celo prevzeli.


2. kritične operacije

Natančna kopija CS na pametnih telefonih in tablicah Android. Igra je tako preprosta kot 5 centov. V središču mehanike, vse enako soočenje med obema ekipama, je grafično oblikovanje daleč od najboljšega, pa tudi ne najhujše. Funkcionalnost igralca je omejena s številom predmetov, gibanjem in minimalno interakcijo. Skupaj z raznovrstnimi karticami vam to daje priložnost, da se vključite, potem pa se v ospredje postavi želja po tem, da bi bili prvi. Tako kot izvirni CS ima tudi kritični operacijski sistem svoj sistem razvrščanja in hierarhijo uvrstitev. Najboljši strelec na Androidu je pogosto omamljanje preprostosti upravljalskega mehanizma stranke, Critical Ops pa ni nobena izjema. Projekt bo obvladal tudi popolnoma zelen začetnik, vendar je to še ena njegova prednost. Igra je zelo priljubljena: strelec z lahkoto najde prosti bazen za naslednji krog. Kljub preprostosti in pomanjkanju zanimivega mehanika je ta igra še danestrenutek je med najboljšimi strelskimi igrami na Androidu.

3. Titanfall

"Igračka robotov" ni samo praska na vrh, temveč ima svojo držo, čeprav ne najvišji, vendar še vedno zelo opazen položaj. Ja, to ni najboljši strelec na Androidu, "preprosto zato, ker je platforma, vendar je pozornost na ta projekt še vedno vredna. Povprečne uporabniške ocene, če jih upoštevajo tudi XBox 360 in PC, omogočajo, da prevzame tretje mesto v okviru te ocene. Za razliko od COps, ta igra enostavno zajame pozornost tistih, ki želijo več funkcij v enem samem peskovniku. Tu bi bilo delo, težko orožje in bližnje polje priložnosti za domačega taktičnega genija. Eden najboljših projektov v tem trenutku je le v kontekstu multiplayerja. Vendar, kot potrditev povratnih informacij, bo novinec razmeroma lahko hitro pridružil igralski ekipi, sama lestev osvajanja pa je zelo problematična. Očitno je, da je platforma, ki je TF "srednje velika", ampak bolj kakovostno. Seveda, slabosti upravljanja iz telefona ali tabličnega računalnika ni kam iti.

4. SHADOWGUN: Deadzone

Zelo zanimive sladkarije v Sci-Fi ovojnici. Igra, kot COps, je precej preprosta in vključuje linearno soočenje. Ampak, če je v primeru istega CS to bilo o običajnem strelnem orožju, potem lahko na bojiščih Shadowguna poskusite nekaj bolj zanimivega in zapletenega. Ključna značilnost igre - osredotočenost na znanstveno fantastiko, se je, mimogrede, izvajala na zelo visoki ravni. Poleg tega, da ima igra edinstven prostor v izbranem slogu, imajo uporabniki številne"Buns", o katerem sanja vsak FPS strelec. Med drugim je treba omeniti zanimivo mehaniko interakcij posameznih sort arzenala. Leta 2018 se najboljšim strelcem na Androidu iz prve osebe predstavijo številne inovacije z visokim potencialom, vendar Shadowgun na svojem ozadju ne izgleda megleno in celo nekoliko zmagovalno. Način omogoča, da se Deadzone sooči z nasprotniki iz App Store.

5. Resident Evil 5

Najboljši strelci na Androidu brez interneta so pogosto predstavljeni z nekaj šibkejšimi projekti, če jih primerjamo s spletnimi konkurenti. Vendar pa tega ne moremo reči o ustanovitvi Capcoma. Ja, ta igra je bila ustvarjena pod konzolo in je bila prenesena iz PC-ja, vendar prehod na Android ni poslabšal, nasprotno, projekt je pridobil nove oboževalce. Uporabniki opazijo dobro grafično komponento, zanimivo ploskev, sposobnost diverzifikacije igre z različnimi ugankami. V tem primeru se upravljanje še ni poslabšalo in v nekaterih trenutkih znotraj zgodbe se počuti še bolje. V središču zgodbe je svet po apokalipsi, ki jo je povzročil virus korporacije Ambrella. Tisti, ki se ne nagibajo k konkurenčnemu delu igre, je zelo priporočljivo, da preberete to različico, med analogi brez povezave je eden najboljših.

6. Strelec vojne

Novo z velikim potencialom. Ni skrivnost, da so najboljše igre strelec na Androidu in v eni ali drugi stopnji predpomnilniki na "starejših bratih" iz konzol ali računalnikov. Ko je Blizzard predstavil Overwatch, je postalo jasno, da ne bi bilo vredno kopij. Pravzaprav je težko najti nekaj iger v omrežju, ki presenetljivo spominjajo na ustvarjanje"Metulji" do najmanjših podrobnosti, vendar to ni povsem upravičeno glede na strelca vojne. Da, to je analog, ustvarjen pod vplivom izvirnika, vendar ni slabši. Hkrati lahko poskusite brezplačno, za razliko od istega Overwatch. Poleg tega (povratne informacije so živa potrditev tega), projekt uživa veliko povpraševanje, ki zagotavlja bazen igralcev s stalnim dotokom nove krvi, kar pa ne bo pustil veterani dolgčas. Igra ponuja različne možnosti iger, jasno in razumljivo delitev vloge v blazinici, variacije načinov igre in zato častno vstopa na vrh najboljših strelcev na Androidu.

7. Blitz brigade

In tukaj je "analog" vseh najljubših in zelo znanih Team Fortress. Preden uporabnik ni le kopija, ampak celoten projekt, ki si je izposodil stilistiko in ključno smer v oblikovanju, daje uporabniku možnost, da vidi svoje najljubše junake v novi vlogi. Porazdelitev v razrede je ostala nespremenjena. Inženir, vohun, napadalno letalo, ostrostrelec, zdravnik so še vedno na voljo. Igra motor vam omogoča, da vodijo proces brez resnega zaviranja, tudi na "stroj" precej star vzorec. Med ključnimi prednostmi - igral veliko skupnost, pogojno F2P in sposobnost, da prilagodite vaš najljubši junak. Treba je omeniti, da je upravljanje, čeprav ustvarjena na podobo in podobo večine najboljših strelcev na Androidu, vendar se še vedno počuti malo drugače in nekako lažje. Morda bo to ključnega pomena za tiste, ki se pravkar poskušajo kot igralci v žanru FPS, ki temelji na mobilnih igrah in skrbi za nadzor junaka.

8.Pištole bum

Možnost za tiste, ki so utrujeni od pretirane dinamike in se želijo samo sprostiti. Projekt je primer, kako preprosta in navadna različica igranja prevladuje nad lepimi, vendar zahtevnimi strelci za mlade in neizkušene igralce. Guns of Boom vabi z jasno kontrolo, zanimivo, čeprav nekoliko zastarelo sliko, pa tudi jasne cilje v igri. Ta projekt dopolnjuje svoj položaj kot vrh, saj ga cenijo tisti uporabniki, ki niso prilagojeni tekmovalnemu načinu in radi občasno vstopajo in se sprostijo v vaši najljubši igrači. Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti za najboljše strelce na Androidu in vsak uporabnik bo našel nekaj v svojem. Med predstavljenimi igrami so spletne in offline različice z različnimi funkcijami, vse pa so kakovostne in sposobne privabiti igralca, ter jih prisiliti, da se vedno znova vračajo.

Sorodne publikacije