Kurgan Iron "Skyrime": opis lokacije

V računalniški igri vlog TES V: Skyrim več kot sto različnih lokacij. Nekateri bodo obiskali igralec med potekom zgodbe, drugi pa boste lahko preskočili, če ne boste temeljito raziskali sveta iger. V tem članku bomo pogledali Kurmi Iron "Skyrime".

Kje je

Najprej je treba povedati, da se takšne zapostavljene lokacije nahajajo po vsem svetu iger. Odprejo se in se pojavijo na zemljevidu šele potem, ko jih sam zazna. Železo Mound, kot tudi druge nevarne lokacije, naseljujejo le nasprotniki. Poiščite ta kraj pri Winterhillu, če iščete območje blizu gostilne Night Gate. Lahko se odpravite na lokacijo z južne strani na razpotju. V tem primeru je pot do gomile usmerjena na severozahod.


Opis lokacije

Železo Mound "Skyrime" se nanaša na vrsto nordijskih ruševin. Polnjenje lokacije se posodablja vsakih 10 dni igre. Stran je sestavljena iz več lokacij hkrati. Zunanje območje pred vhodom v griček je obdano s skalami, vhod pa je z zahoda. Od strežnika platforma zapira gorski greben, z juga pa kamniti zid. Pred vhodom je kamp z ležišči in kres. Na severni strani so elementi nordijskih stavb. Med stebri je soteska, ki je prehod v notranjost.
Mound Iron v igri "Skyrim je podoben vsem drugim temam, ki so sestavljene iz navijanjahodnike, pasti in čakajoče sovražnike. V glavni dvorani Kurganov je široka lestev, kjer se nahaja Zid besed. Z njegovo pomočjo je mogoče preučiti del novega uroka "Beslotnost". Če želite izbrati površino, je potrebno dvigniti vrata v velik bar in se odpraviti na ulico. Tukaj, kot nagrado, bo prsni koš s stvarmi. Prav tako je treba omeniti, da se na tem mestu izvaja iskanje "Adolescence".

Sorodne publikacije