Statuse o prijateljicah z vsebino: zbirka za vse priložnosti

Nič ni vrednejše od pravega prijateljstva. Medtem ko mnogi dvomijo v nesebično žensko prijateljstvo, vemo zagotovo, da obstaja. Kdo ne bi ničesar rekel Zato status prijateljev z vsebino ne izgubi pomena. Tako je, na naših straneh lahko ponovno povemo, koliko ljubimo in cenimo naše ljubljene.

O resničnih prijateljicah

Obstajajo statusi deklet z vsebinami, zabavo, primernimi za različne življenjske situacije. Spodaj je izbor najsvežjih. Postati top model ni lahko: Morate biti idealna rast, morate biti nenavadna lepota. Sto odstotkov kot ti ali jaz.
Če vas moj fant nenadoma vabi, da izberete: on ali punca - izbira je očitna. Idioti so polni, dekle pa je eno in edino. Tudi če smo na različnih koncih Zemlje, bomo podpirali drug drugega. Ker je prijateljstvo večno. Ne samo, da me Google razume od tal. Status deklet "z vsebino" izgubi vsak smisel, ko pride do nas. Logika je brez moči pred našo močno inteligenco in šarm! V mojem življenju lahko preživi veliko ljudi, vendar le nekaj stalnih. Ti si ena od mojih konstant. Samo najbližji ljudje so me videli brez ličila, zlaganja, pižame in toplih nogavic. In nič, še naprej ljubite, kar je. To je to, sreča. Moramo ceniti tiste, ki trpijo za našo prejo o fantih, za delo, za vreme, za nepričakovano raztrgano palico.trpi, vendar empatizira in podpira. Prijateljice - tako so.
Samo najboljši prijatelj lahko v tvojem obrazu reče, kako izgledaš kot atomska vojna, potem pa, za vse druge udeležence, da poveš, da si danes lep, kot kdajkoli prej.

Status deklet z vsebino

To dekle je pripravljeno ne le podpirati pri neuspehih, ampak tudi iskreno uživati ​​srečo. Kako razumeti, je prava punca ali ne? Preprosto je: če je prava punca, se ne ukvarja z njenim socialnim statusom ali fantom. Zaskrbljena je, ali ste srečni ali ne. - Ste tukaj tako nori? - Ne, še vedno sem vzel dekle! Le ona lahko posluša moje zgodbe o tem, kdo pljuva in potrpežljivo reče: "Mogoče ni tako slabo in še vedno boš umrl." Samo z njo mi ni treba, da se pretvarjam, da je srčkan lepo dekle, vendar si lahko samozadostna želo. Ko smo skupaj, svet postane svetlejši, zabava je smešna, čas pa manj. Nekdo reši nakupovanje. In vse kar potrebujem v slabem urniku je najboljša punca in steklenica viskija.
Noben psiholog vam ne bo povedal, koliko je bolje dekle. S svojo punco bom za vedno prijateljica: toliko me kompromitira, sicer ne.

O izdaji

Ko se prijateljstvo konča, vedno boli. Še posebej, če se je oseba, ki je verjela, pokazala ne na najboljši strani. Zato status prijateljev z vsebino ni vedno zabaven ali smešen.


Nič ne škodi slabše kot izdaja boljšega prijatelja. Včeraj smo bili najboljši prijatelji in danes - zapriseženi sovražniki.
Ko steZačel sem lagati, naše prijateljstvo se je končalo. Lahko veliko oprostim, vendar ne izdam boljšega prijatelja. Človek za mano, ki pljuva na mene, je grd, ne morem se imenovati moja punca. Žal mi je, dragi, toda nismo več na cesti. Kdaj sem te prenehal obravnavati kot svojega najboljšega prijatelja? Verjetno, ko je ugotovil, da ste poslušni z mojim fantom.

Sorodne publikacije