Kako narediti Minecraft ščit: podroben vodnik

Vprašanje, kako narediti ščit "Minecraft", prej ali slej začne zanimati vse uporabnike v igri. Ta obrambni značaj pomaga preprečiti škodo sovražnikov. Je preprost za uporabo in njegov recept se za večino igralcev ne zdi težak. Dovolj je, da vemo o sestavinah, ki jih združujejo.

Uporaba in splošne značilnosti

Igralci se zanimajo, kako narediti ščit "Minecraft" zaradi visokih varnostnih parametrov tega pravokotnega predmeta. Blokira vse poškodbe, vključno s puščicami. Njegova moč je 337 enot, kar omogoča dolgo časa, da blokirajo sovražne napade.


Ta stvar je bolje opremiti lik v njegovi levi roki, kot bi moralo biti orožje na desni. Tako bo uporabnik lahko obdržal obrambo in hkrati škodoval sovražniku.

Priprava virov

Odgovor na vprašanje, kako narediti ščit "Minecraft", je zelo preprost. Prvič, uporabnik bo moral narediti šest blokov plošč vseh dreves. Da bi to naredili, je dovolj, da razpršite blok lesa, iz katerega izidejo štirje potrebni igralni elementi. Operacijo opravite dvakrat, da boste imeli vseh šest kosov. Potem morate ustvariti železni ingot. Obstajajo trije načini - zažgati premog, povezati devet železnih kosov ali razpršiti blok iz tega materiala na devet delov, ki jih potrebujete. Metoda pridobivanja teh virov, ki jo uporabnik izbere samostojno, temelji na njihovih zmožnostih. Najlažje najdete železoBlokirajte in dobite devet palic, ki ne bodo potrebne le v prihodnosti. Po zbiranju sredstev bo postalo jasno, kako narediti "Minecraft" ščit.


Ustvarjanje in dekoracija predmeta

Po ekstrakciji virov mora uporabnik samo odpreti zabojnik in premakniti potrebne materiale. V zgornjih oknih bodo ploščice in med njimi železni ingot. Druge celice so potrebne za štiri bloke lesnih izdelkov. Po vstavitvi materialov v mapo za pošiljanje se prikaže želeni ščit. To bo standardna oblika, lahko pa je okrašena z zastavami iz barvne volne.
Za takšen predmet bo potrebnih šest blokov ovčjega materiala in ena palica. Potem boste morali le povezati ščit in zastavo. Lahko so iste vrste in imajo vzorce na zunanji strani. Ta metoda obrti opisuje, kako narediti "Minecraft" ščit brez moda. Programi tretjih oseb vam omogočajo, da dobite elemente iz vsebine, ki je niso na voljo razvijalcem iger.

Sorodne publikacije