Zavrnjeno preverjanje validacije pare. Najdena rešitev

Edinstvena storitev Steam, digitalna zbirka računalniških iger, je že dolgo polnila trg z različnimi igralnimi projekti. Nadzor nad sistemom zahteva veliko truda pri razvijalcih programa. Vsi vemo, da Valve, ki je ustvaril projekt Steam, pozdravlja le licenčne različice računalniških iger. To je za večino igralcev prava provokacija. Zato ima več težav:

 • problem zagona piratskih kopij (npr. Zavrnjena napaka pri validaciji);
 • bančni račun;
 • pomanjkanje zaščite imetnikov pravic;
 • Veliki stroški za nakup iger.
 • Vse to spremlja ena spodnja napaka.


  Opis problema

  Igralci pogosto zavračajo nakup iger za veliko denarja. Piratsko različico je lažje prenesti, da ne bi plačevali. Igralci so igro povezali s spodbudo za udoben dostop iz programa. Privede le do ene - do napake pri validaciji pare. Izgleda takole:
  Najpogostejša napaka pri CS, Dota 2. Kako se zavrne validacija pare? Algoritem je opisan spodaj.

  Reševanje problemov

  Igralci v paniki se sklicujejo na nasvete v različnih forumih. Dejstvo je, da je problem rešen precej enostavno. Morate razumeti, v čem je težava. Napaka preverjanja pare je zavrnjena - pregled pare je zavrnjen. To se zgodi zaradi nezmožnosti, da bi našli igro na seznamu licenčnih igralnih projektov. Vsaka kupljena računalniška igra ima svoj aktivacijski ključ, brez katerega uporabnik ne bo mogel vklopiti igre. Gamer se zaženeigra ne vsebuje tipk. Namesto tega uporabljajo razpoko - digitalni program, ki izvaja hekanje. Če želite izvedeti, kako zavrniti validacijo pare, morate narediti nekaj preprostih korakov:


 • Preden zapustite račun, zaprite paro;
 • Vnesite parni imenik korenskega imenika;
 • Izbrišite datoteko clientregistry.blob.
 • Obstaja mit, ki je običajen v internetnih forumih, da je celoten problem blokirati povezave internetnega požarnega zidu. Nekateri igralci trdijo, da je problem v uporabi zastarelega tipa usmerjevalnika, vendar ni. Priporočljivo je, da vedno izvajate programe v imenu skrbnika - to bo pomagalo preprečiti pojav zlonamernega pojavnega okna z napako. Poleg tega se prepričajte, da je pravilen datum na računalniku pravilen. Zavrnjena validacija pare zahteva uporabnikom čim večjo skrb. Priporočljivo je, da se piratskih kopij načeloma ne vezuje na seznam licenčnih izdelkov.

  Na koncu

  Zdaj bo vsak uporabnik vedel, kako popraviti zavrnjeno validacijo pare. V primeru okvare je priporočljivo kupiti licenčno različico igre. V nasprotnem primeru imajo razvijalci pravico do prepovedi računa. Druge rešitve, ki vam povedo, kako popraviti zavrnjeno validacijo pare, niso pravilne. V preostalem primeru je predstavljena rešitev edini pravilen način za rešitev problema.

  Sorodne publikacije