Na kratko o tem, kako lahko izbrišete svoj profil iz »sošolcev« iz telefona

Malo nas ugiba, vendar lahko svoj profil izbrišete v družabni mreži, ne samo z uporabo osebnega računalnika, ampak tudi z običajnim telefonom, ki je povezan z internetom. V tem članku bomo podrobno opisali, kako lahko izbrišete svoj profil iz »sošolcev« iz telefona.

Uvod

Najprej morate razumeti, da odstranjevanje strani mora opozoriti vaše okolje, da se prijatelji ne skrbi. Ta postopek je popolna odstranitev informacij o vaši družbeni mreži. Ne boste se več mogli prijaviti v svoj račun in gledati video posnetke, imeti všeč, klepetati s prijatelji itd. Ko greste na povezavo do oddaljenega profila, boste zapisali, da to ne obstaja in da je oseba blokirana ali prepuščena sami.


Treba je opozoriti, da je ponovna vzpostavitev strani možna v roku do 90 dni od trenutka, ko je bila izbrisana. Mimogrede, mnogi menijo, da je takšno operacijo mogoče izvesti izključno na osebnem računalniku, vendar je to v osnovi narobe, saj lahko s pomočjo telefona tudi hitro in varno odstranite stran v družabnem omrežju.

Kako odstraniti svoj profil iz "sošolcev" iz telefona

Če se še vedno odločate za podoben, potem najprej premislite, ali naj bo in kakšno korist vam bo prineslo. Če za to obstajajo resni razlogi, sledite tem navodilom:
 • Prenesite spletni brskalnik v mobilno napravo. Kar pravzaprav ni pomembno, glavna stvar je, da lahkoje bil na spletu.
 • Obiščite uradno spletno stran "sošolci".
 • Na strani boste videli polja za vnos. Izpolnite jih. Če se gesla ne spomnite, kliknite gumb »Pozabljeno geslo« in sledite navodilom, ki vam bodo dana.
 • Sedaj pojdite na svojo stran v "sošolci" in lahko greste na glavni del:


 • Kliknite na logotip OK, ki je v zgornjem levem kotu.
 • Odpre se stranska vrstica, v kateri morate klikniti na gumb "Pojdi na polno različico spletnega mesta", po katerem boste videli standardni pogled "sošolci".
 • Stran previdno povlecite do dna. Na voljo bodo napisi, med katerimi je - "Pravila", kliknite nanj in počakajte, da se stran naloži.
 • Našli boste pravila, ki urejajo razmerje med stranko in storitvijo "sošolci", in spodnji gumb "Izjava o omejitvi odgovornosti" bo kliknil nanj.
 • Sedaj sprašujete za razlog, ki je vplival na vas, da bi hoteli izbrisati stran. To storimo tako, da lahko storitev izboljša svoje storitve, redno anketo.
 • Za identifikacijo osebe morate v račun vnesti geslo, ga vnesti in klikniti gumb "Izbriši".
 • Zdaj veste, kako iz svojega telefona izbrišete svoj profil iz "sošolcev" in ne več imate strani na družabnem omrežju. Opozarjamo vas, da lahko svojo stran obnovite v 90 dneh, potem pa jo boste trajno izbrisali.

  Kako zaprem svoj profil s telefona?

  Kako zapreti odprt profilv "sošolci"? V nekaterih primerih se zgodi, da je na tem telefonu že nameščena aplikacija s to družabno mrežo, vendar pa vprašanje ni, da bi odstranili stran, temveč se zaščitili pred nezaželenimi zmenki. nič V tej vadnici vam bomo povedali, kako namestite aplikacijo in zaprete svojo stran:
 • Pojdite na trg Play (za Android) ali Appstore (za lastnike iphone), nato vnesite v iskalno vrstico "Sošolci". Ponudili vam bodo različne različice aplikacij, vendar morate izbrati samo vrh, ki ima najvišjo oceno.
 • Sedaj ga prenesite v telefon. Prenos je odvisen od kakovosti internetne povezave, po kateri se bo začela namestitev programa.
 • Zaženite program in v polja vnesite svoje uporabniško ime in geslo, ki sta popolnoma enaka kot na spletnem mestu.
 • V aplikaciji pojdite na točko "Nastavitve" in nato na "Nastavitve računa".
 • Na dnu je "Zapri profil" in možnost brisanja strani.
 • Upamo, da razumete, kako zapreti odprt profil v "sošolcih", zdaj pa lahko svojo stran zaščitite pred neželenimi očmi ali znanci.

  Nekaj ​​besed o odprtem profilu

  Pri ustvarjanju nove strani se vaš profil samodejno odpre svetu. Odprti profil v "sošolcih" prinaša veliko težav: vsakdo lahko vidi, kaj si prijavil, kar misliš, da je kul, komentiraš in imaš dostop do fotografij,ki so objavljeni na strani. Poleg tega je v "sošolci" obstaja prilagodljiv sistem ocenjevanja, ki pogosto uporabljajo vse vrste trolov in dajo "samoroge", kar moti veliko uporabnikov. Po zaslišanju, seveda, se postavlja vprašanje: kako zapreti profil v "sošolcih" (brezplačno, žal, nemogoče)? Odgovor je preprost: pojdite na svoj profil in kliknite na "Zapri profil", nato napišite, ovrednotite in komunicirate z vami bodo samo prijatelji, in slaba želja bodo lahko le vprašali prijatelja.

  Zaključek

  Upamo, da zdaj veste, kako s svojega telefona izbrisati svoj profil iz "sošolcev" in da boste lahko zlahka uporabljali storitve imenovane socialne mreže. Ne pozabite, da zasebni profil zagotavlja skoraj popolno anonimnost, neželeni pa vas ne bodo več mogli motiti.

  Sorodne publikacije