Mobilni telefon Lexand LPH1 Mini: specifikacije, navodila, pregledi

Pametni telefoni z velikimi zasloni vas ne bo nihče presenetil. Predstavljeni so v širokem asortimanu. Vendar pa kupci menijo, da so neosebni. Dejstvo je, da se oblikovanje sodobnih pripomočkov praktično ne razlikuje od drugega. Za tiste, ki želijo izstopati iz splošne mase, je priporočljivo, da se posvetite modelu Lexand LPH1 Mini, katerega pregled bo predstavljen v tem članku. Naprava je preprosto "narečje". Brez tehnoloških inovacij ni opremljen. Vendar pa je ta telefon mogoče imenovati izključno. Kakšna je njena značilnost? V miniaturi Dimenzije naprave so zelo majhne - skoraj kot vžigalniki proizvajalca Zippo. Na podlagi ogromnih pripomočkov je ta preprost model jasno poudarjen. Razen velikosti, kupci privlačijo prvotni dizajn in nizka cena. V maloprodaji se telefon prodaja v povprečju tisoč rubljev. Kaj ponuja proizvajalec v tako majhni napravi? Razumimo.


Lexand LPH1 Mini. Pregled glavnih značilnosti

Začetek kratkega pregleda značilnosti bi morale biti prednost tega modela. Vključuje dimenzije. Telefon je dokaj enostaven. Njegova masa - samo 75 str. V primerjavi s pametnimi telefoni, katerih teža se začne pri oznaki 120 m, se naprava zdi le puishinka. Njegovo miniaturizacijo dokazujejo tudi dimenzije širine in višine telesa - 39 x 93 mm. Toda o debelini tega ne boste rekli. Telefon je precej debel - 15 mm. Toda kljub takšnim dimenzijam ima Lexand LPH1 Mini zaslon zdostojno, kot pri modelih gumbov, diagonalno. V telefonu je 144? Matrica je preprosta - TFT. Ima določene pomanjkljivosti, vendar pa so za majhne zaslone njene lastnosti dovolj.

Čip SpreadTrum ustreza zmogljivosti telefona. Model z indeksom 6531 se popolnoma ukvarja z vsemi nalogami. Naprava je zasnovana za delo z dvema "sedmimi". Vgrajeni pomnilnik se lahko poveča z zunanjim pogonom. Telefon podpira pogone do 32 GB. Proizvajalec je napovedal razpoložljivost brezžičnega modula Bluetooth in vmesnika USB. Žal ta model telefona ne omogoča povezovanja z internetom. Naprava nima modula Wi-Fi in 3G.

Paket

Začnimo s pregledom telefona Lexand LPH1 Mini. Preden podrobno preučimo značilnosti naprave, bomo preučili, kaj proizvajalec predlaga v kompletu. Embalažna škatla je privlačna. Seveda, nič posebnega v njenem oblikovanju, vendar je še vedno viden določen slog. Odvisno od barve same naprave je škatla izdelana v različnih barvah - svetlo siva ali sončno rumena. Na sprednji plošči je "okno", preko katerega si lahko ogledate telefon, ne da bi ga izvlekli iz škatle. Prvotna oblika - spodnji del je obokan. Ta podrobnost poudarja celoten slog oblikovanja, kot da se ujema s krogom, ki se razlikuje od napisa. Proizvajalec se je odločil, da se osredotoči na majhne velikosti, tako da je v polju uporabljeno ime "Phone Mini". Nad oknom je logotip podjetja. In na dnu embalažeuporabljeni oglaševalski slogan: "Slog vaše komunikacije". Strani so predstavljene v obliki ikon telefona. Podrobnejše informacije so natisnjene na hrbtni strani. Tukaj se lahko seznanite z značilnostmi, kompletom. Navedeni so tudi podatki o proizvajalcu in uvozniku z naslovom.
Tukaj je tisto, kar je v škatli z vašim mobilnim telefonom Lexand LPH1 Mini:
 • Navodilo. Natisnjena je na navaden papir, večkrat prepognjena. Obstajajo ilustracije, vendar so slabe kakovosti.
 • Garancijska kartica z informacijami o tehnični podpori in ponudnikih storitev v ruskem jeziku.
 • Omrežje vklop /izklop ob 05. Po mnenju uporabnikov je adapter precej počasen.
 • Slušalke in adapter. Ključavnica je v prodanem mini-USB priključku. Na slušalkah ni gumbov, ki lahko sprejemajo klice. Prav tako manjka levo ali desno. Kakovost zvoka je nizka. Dodatne nastavitve niso na voljo, zato ročno popravljanje ne bo delovalo. Edina stvar, ki jo lahko uporabite, so slušalke, ko govorite po telefonu na hrupnem mestu.
 • Mini USB kabel, čeprav je vrsta mikro- določena v navodilih Lexand LPH1 Mini. Za to napako je pomembno, da bodite pozorni na nakup, saj lahko napaka v informacijah zmede kupca.
 • Čeprav naprava podpira pomnilniške kartice, vendar nima škatle. Načeloma se to ne šteje za pomembno pomanjkljivost, saj je cena telefona rekordno nizka. Tisti, ki nimajo dovolj vgrajenega skladišča, bodo moralikupite flash pogon sami.

  Oblikovanje

  Racionalni obseg - glavna prednost mobilnega telefona Lexand LPH1 Mini. V tej številki je proizvajalec delal na slavi. Reže za kartice SIM polne velikosti so vključene v prostor za baterije. Če želite dostopati do njih, morate izključiti telefon in odstraniti baterijo. Obstaja tudi reža za pomnilniško kartico. Vse je dovolj kompaktno, racionalno se uporablja prosti prostor. Podrobnosti telesa so iz masivnega kovine. Pokrov baterije je izdelan iz istega materiala. Za uporabnike ni trditev o trajnosti. Debelina pločevine - 05 mm Zadnji pokrov je opremljen z dobro ključavnico, tako da je tudi s časom varno pritrjen. Kolekcija Lexand LPH1 Mini kakovostna, brez vrzeli. Ko ga pritisnete, se plošča ne upogne. Vendar pa obstajajo tudi trditve. Sijajne površine se hitro umazajo. Med delovanjem se na njih oblikujejo praske.

  Vtič polnilnika je priključen na ohišje. Formatni konektorji - 25 mm V zgornjem delu telefona so oblikovalci zagotovili odprtino, skozi katero lahko potisnete čipko. Zahvaljujoč temu številni uporabniki napravo pritrdijo na ključ kot ključni ključ. Vendar ne pozabite, da to lahko povzroči praske na telesu. Ta model ne zagotavlja zaščite pred prahom in vodo. Proizvajalec je zavrnil celo standardno gumirano plast.

  Oblikovanje

  V prodaji v treh barvnih rešitvah je predstavljen mobilni telefon Lexand LPH1 Mini - rjava, bela inčrna V vsakem od teh primerov se uporabljajo kromirani vložki. Navzven naprava izgleda kot otroška igrača. Na prvi pogled je težko ugotoviti, da je izdelan iz kovine. Tudi kromirane površine so videti kot barvana plastika. Oblikovanje telefona se težko imenuje viden, a jasno viden slog. Prednost, po mnenju kupcev, je, da proizvajalec ni dobavil gradbenih elementov. Ni nalepk, risb, ki naredijo Lexand LPH1 Mini design lakoničen. Kot kažejo statistični podatki, modernemu uporabniku je všeč.
  Sprednji del telefona je uokvirjen s kromiranim okvirjem, ki je od časa do časa nered, vendar je precej pečat. Ker je ohišje na straneh nekoliko vbočeno, ga je primerno uporabljati. Ni treba strah, da bo naprava po nesreči skočila iz roke. Spodnji del ohišja ima zaobljeno obliko. Na vrhu se te vrstice ponavljajo, vendar z manj upogiba. To uporabniku omogoča, da natančno določi, kje je dno telefona priročno.

  Office

  Mobilni telefon Lexand LPH1 Mini ima mehansko tipkovnico. To je njena pomoč pri nadzoru. Vse standardne funkcije, nobenih novih izdelkov, ki jih proizvajalec ni uporabljal. Plošča funkcijskih tipk je značilna za tipke. Okrogla krmilna ročica v sredini. Zasnovan za pet položajev. Na straneh so gumbi za hiter dostop do nekaterih menijskih možnosti in ponastavitev /sprejem (za 1 SIM SIM 2) klic. Navpične vrstice digitalnega bloka so ločene z obokanimi linijami, ki so narejene po načelu črke H. Tipke same po sebi niso zelo primerne.Ni konveksnosti in drugih orientacijskih točk, ki pomagajo vizualno identificirati gumbe. Vendar pa uporabniki zagotovijo, da po nekaj dneh delovanja telefona hitro in enostavno so potrebni ključi. V praksi je bila uporaba krmilne palice veliko bolj zapletena. Pritisnite puščice samo z žebljem. Pripombe uporabnikov so prav tako dobile tipkanje. Seveda je, vendar je stopnja enotnosti očitno svetla. Pri nekaterih gumbih v temi ni mogoče upoštevati simbolov črk.

  Zaslon

  Kakšen je prikaz na Lexandu LPH1 Mini? Značilnosti, kot za javnega uslužbenca, se lahko štejejo za vredne. Njena diagonala v centimetrih je skoraj 4 (366) cm. Za tako majhno napravo je to povsem sprejemljivo. Največja ločljivost zaslona je 144 x 176 slikovnih pik. Vendar to nikakor ne govori o slabi kakovosti podobe. Slika je popolnoma reproducirana, vsi elementi so jasno vidni. Realistični prenos barv. Široki koti gledanja. Slika ni popačena z vodoravnimi pobočji. Majhna sprememba barve je vidna le pri navpičnih zavojih. Tudi pomembna prednost je raven svetlosti. Njegov obseg je dovolj za delo na ulici v sončnem vremenu. Ni bleščanja ali odsevov. Preberite besedilo precej udobno. To je gladko in jasno prikazano na zaslonu.

  Kamera

  Govorimo zdaj o slabostih modela Lexand LPH1 Mini. Značilnosti fotoaparata nedvoumno ne ustrezajo sodobnim zahtevam. Uporabniki verjamejo, da je v tej napravi, tako rekočreči, za kljukico. Razumeti je treba, da je ta model sredstvo komunikacije in ne telefon s kamero. Težko se z njim ne strinjam, še posebej, če upoštevate stroške telefona. Vendar pa še vedno obstajajo takšni trenutki, med katerimi je pomembno imeti napravo z dobro kamero. V takih primerih se ne zanašamo na zmožnosti tega modela. Značilnosti optike so precej šibke. Proizvajalec je namestil senzor z najmanjšo ločljivostjo le 3 MP. Kaj lahko rečete o kakovosti fotografij, ki jih je naredil Lexand LPH1 Mini? Nejasni so, zamegljenost je in ni treba govoriti o podrobnostih. Z eno besedo - kakovost je grozna. Nastavitve telefona imajo funkcijo spreminjanja formata fotografiranja. Največja ločljivost je 1280 x 960 slikovnih pik. Toda zanašati se na izboljšanje podobe ni vredno. Pri tem parametru okvir izgine še slabše kot z majhno ločljivostjo. Snemanje visokokakovostnega videa je tudi nerealna naloga. Snemanje poteka v formatu VGA. Fotografiranje, ki je bolj ali manj sprejemljivo, se lahko izvede na razdalji največ 15 m od predmeta. V ta namen morate v meniju fotoaparata izbrati način fotografiranja. Na žalost je to edini plus vseh minusov optike.

  Večpredstavnost

  Ni telefona Lexand LPH1 Mini kot operacijski sistem, ki pozna lastnike pametnih telefonov. Meni je podoben tistemu, ki se uporablja v starih "Samsung" pripomočkih. Ura se prikaže na zaklenjenem zaslonu. Po odklepanju so na namizju podvojene. Indikator polnjenja se nahaja na zgornji servisni liniji, na voljo pa je tudi ikona signala celice.Meni na zaslonu izgleda zelo lepo. Postavke so prikazane na strukturiranem seznamu. Obstaja delitev na odseke. Z uporabo ikon ni mogoče izbrati prikaza bližnjic do aplikacij, ker proizvajalec ni sprejel takšne odločitve in raje besedilo. Lexand LPH1 Mini multimedijske funkcije na začetni ravni. Prednosti vključujejo razpoložljivost FM-radia, visoko kakovostne aplikacije za narekovanje in upravitelja datotek, kar je zelo priročno za uporabo. Ni smiselno primerjati tega modela s pametnimi telefoni, saj je njegova funkcionalnost omejena. Vendar pa se ne razlikuje od enake preproste "melodije". Ljubitelji ne želijo igrati te naprave, v njej je nameščena le ena igra "Kača". Ampak e-knjige na njem je mogoče prebrati. Aplikacija za to je že vdelana v napravo. Obstaja tudi video predvajalnik, ki podpira številne običajne formate.

  Baterija

  Zanimivo je tudi z baterijo za Lexand LPH1 Mini. Ima kovinsko ohišje. Ležišče je vstavljeno tudi v obrnjeni obliki, vendar vklop telefona ne bo deloval, zato ni napajanja. Kapaciteta baterije je 400 miliamperov na uro. Namestitev močnejšega elementa v tako majhnem primeru od proizvajalca ni uspelo. Sodobne tehnologije, seveda, vam omogočajo, da zmanjša baterijo čim bolj brez izgube zmogljivosti, vendar v napravi za tisoč rubljev, takšna odločitev ni izvedljiva. Na katere časovne izide lahko računate? Če verjamete proizvajalcu, bo življenjska doba v stanju pripravljenosti približno 100 ur. Neprekinjen pogovor bo razstavil baterijo za 4 ure.telefon bo deloval preprosto tri dni, in če boste zmanjšali obremenitev, potem bo vseh pet.

  Telefon Lexand LPH1 Mini. Navodila za uporabo menija

  Ko prvič vklopite napravo, morate nastaviti datum. Čas lahko nastavite v dveh oblikah: RM in AM. Po teh korakih je telefon popolnoma pripravljen za delovanje. Pri iskanju menija priporočamo začetek interakcije z njim. Sestavljen je iz naslednjih elementov:
 • Stiki. Na seznamu je imenik. Če je potrebno, lahko ločeno vidite naročnike, ki so shranjeni na prvem "sedem" in drugem. Zelo mi je bilo všeč možnost uporabnikov za izvoz /uvoz stikov.
 • Sporočilo. Ta razdelek omogoča dostop do prejetih sporočil. Tukaj lahko napišete tudi sporočilo. Obstajajo predloge za hitro odzivanje. Uporabnik lahko vnese svoje besedilo in ustvari posamezno predlogo. Zagotavlja zaščito sporočil z nastavitvijo gesla.
 • Dnevnik klicev. Ima štiri podtočke. Prvi prikazuje zgrešene klice, v drugem - klicane, v tretji - zavrnjene, v četrtem - prejete. Zagotavlja časovnik in zmožnost odstraniti vse informacije v enem gibu.
 • Upravitelj datotek. Aplikacija, ki vam omogoča ogled vseh datotek, shranjenih na zunanjem mediju in v pomnilniku telefona.
 • Orodja. Tu so integrirane aplikacije, kot so kalkulator, Bluetooth, ebook, opomniki /beležke, koledar.
 • Profili. V telefonu lahko izberete nastavitve zvoka: samo vibracije, normalno, na prostem, brez zvoka. V menijuomogoča spreminjanje imena profila, izbiro načina zvonjenja in glasnosti, zvok ob vklopu, vrsto signala.
 • Nastavitve. Uporabniku je na voljo: vklop /izklop kartic SIM, prepoved klicev, omogočanje preusmeritev, nastavitev časa, datum spremembe, izbira jezika, nastavitev bližnjic in še več.
 • Če želite povezati telefon z računalnikom, morate vzeti kabel mini-USB. Vstavite vtič v priključek, izberite "Odstranljivi mediji" in potrdite dejanje s klikom na "Ok". Nastavitev zvoka v telefonu je enostavna. V ta namen pojdite v meni. Pojdite na element »Profili«. Najde kartico »Možnosti«. V njej pojdite v Nastavitve - & gt; "Prilagodi glasnost". Privzeto je glasnost nastavljena na največjo vrednost 15. Če je potrebno, jo lahko zmanjšate s pritiskom na puščico na krmilni ročici. Za namestitev glasbe na klic morate opraviti naslednje manipulacije. Pojdite v meni. Po iskanju postavke "Multimedia". Od nje pojdite na "Audio". Izberite želeno skladbo in kliknite »Nastavi kot klic«.

  Posebne značilnosti

  Številni uporabniki v povratnih informacijah o Lexandu LPH1 Mini zahtevajo posebne kode. Za kaj gre? Dejstvo je, da so razvijalci pripravili posebne numerične kombinacije, ki vtipkajo, kaj lahko na telefonu naredite:
 • Da bi našli vse informacije o napravi, morate vnesti kodo #### 1111 #. Na zaslonu bodo prikazane informacije o barvnem testiranju, osvetlitvi ozadja, pravilnem delovanju brezžičnega modula, fotoaparata itd.
 • Da bi vse opustilinastavitve, morate poklicati preprosto kombinacijo - 1234.
 • ​​

  Ocene

  Mnenja telefon Lexet LPH1 Mini se razlikuje. Dejstvo je, da ima tako prednosti kot slabosti. Začnimo s koristmi. Ti vključujejo:
 • dober sprejem celičnega signala;
 • preprost meni;
 • je priročno držati roko, nedrseče telo;
 • elegantna oblika;
 • Ko je povezan z naročnikom, se oglasi signal vibracij;
 • kakovosten zaslon, jasna slika;
 • nizki stroški.
 • Zdaj govorimo o minusih. Treba je omeniti, da jih je veliko. Nekateri so kritični za sodobnega uporabnika. Torej, razmislite o pomanjkljivostih tega telefona:
 • Zelo šibke značilnosti fotoaparata.
 • Ni možnosti za hiter klic. Ker so gumbi na tipkovnici majhni, lahko postanejo nekateri uporabniki težavni. Zaradi tega veliko ljudi meni, da je ta model neprimeren.
 • Problematično delo z krmilno palčko. Če želite klikniti na puščice, morate biti virtuoz.
 • Na spletu ni možnosti.
 • Štoparica ni na voljo, čeprav vsi uporabniki menijo, da je to pomanjkljivost.
 • Med pogovorom je zaslon močno pregret.
 • Slabi zvočniki - med pogovorom je glas osebe močno popačen.
 • Ko pritisnete gumb, se slišijo glasni kliki. Zvoka ne morete utišati.
 • Omejeno delovanje.
 • Brez budilke.
 • V slušalkah je rahel zvok.
 • Razstavili smo značilnosti modela Lexand LPH1 Mini.

  Sorodne publikacije