Toshiba Satellite L300: funkcije in pregledi

Izbira dobrega proračunskega zvezka je vedno izziv. Dejstvo je, da na trgu obstaja veliko število različnih modelov različnih proizvajalcev. In v tem oceanu prenosnih računalnikov je zelo težko izgubiti. Moramo se vsaj malo zavedati, kaj so izdelki proizvajalca zdaj najboljši. Seveda lahko kupite najcenejši prenosnik od neznanega proizvajalca, vendar je to daleč od dejstva, da bo trajalo dolgo. Z vidika zanesljivosti so zelo zanimivi izdelki Toshibe. Vstopni prenosni računalnik Toshiba Satellite L300 je kot nalašč za zahtevne uporabnike.

Pozicioniranje

Leptop je podjetje postavilo kot poceni napravo za delo. In res, njene zmogljivosti za igre ne bodo dovolj. Vendar pa se bo popolnoma spopadel z vsemi programi. Predvajanje videa visoke ločljivosti je tudi njegova eparhija. Vendar pa je glavna značilnost Toshiba Satellite L300 izjemna zanesljivost. Deloval bo dolga leta brez težav. To pomeni, da dokler njeno železno polnilo končno ne postane zastarelo. In ne bo prezgodaj. Prenosni računalnik je odličen za tiste ljudi, ki uporabljajo mobilne računalnike izključno za delo. Oglejte si filme, delajte s fotografijami, nekaj šibkih iger in drugih večpredstavnostnih opravil - za to je namenjen ta prenosnik.

Specifikacije

Na prenosnem računalniku je preprost procesor iz družine Intel Celeron. Nobenega proračuna ni več. Toda tudi ta šibek in star čip lahko zagotovi sprejemljivo delovanje naprave.RAM je predstavljen z enim modulom v velikosti 2 gigabajta. Ni priložnosti za povečanje obsega. Zato ta lepton ni na voljo za igre. Funkcije Toshiba Satellite L300, ki jih trenutno proučujemo, so opremljene z Intel GMA 4500 MHD video adapterjem. To je vgrajen pospeševalnik videa, zato ni vredno računati na kakšno zmogljivost. Za ogled videoposnetkov visoke ločljivosti in delo s fotografijami je dovolj. Toda nič več. 160 gigabajtni trdi disk zdaj izgleda kot nezaslišan anahronizem. Povsod nameščeni pogoni od 320 gigabajtov, vendar ne samo v Toshibini Satellite L300. Tehnične značilnosti naprave v vsem svojem videzu pravijo, da pred nami laptop iz kategorije "poceni in jezen". No, to je v redu. Glavna stvar je, da dobro deluje. To pa Toshiba ne more vzeti. Kljub precej skromnim nastavitvam, laptop hitro in jasno. Prenosnik ima tudi optični disk. Toda glavna značilnost je razširitvena reža za ExpressCard. Nekatere naprave se lahko pohvali s takim "čipom".

Videz in oblikovanje

V primeru Toshibinega Satellite L300 ni treba govoriti o kakršnih koli raziskavah oblikovalcev. Vse je samo sramota. Nerodno telo spominja na legendarne prenosnike preteklosti. Obstaja stalna želja, da namestite na to pošast Windows 95. Vendar pa ni vse tako preprosto. Naj laptop in videti grdo, vendar moč svojega primera lahko zavidam vsak zaščiten laptop. Toshiba ima izjemno zanesljivost. Čeprav je polnjenje z železom zelo zanesljivo. To je prenosni računalnik za delo. In tovse je povedano.

Recenzije

To je zelo pomembno, saj lahko povratne informacije potencialnemu kupcu zagotovijo prave informacije o napravi in ​​njenih značilnostih. Kar zadeva Toshiba Satellite L300, so misli drugačne. Tisti, ki so kupili laptop izključno za delo, so zelo zadovoljni z njimi. Vsi lastniki upoštevajo zanesljivost in dobro delovanje za polnjenje te ravni. Prenosnik deluje praktično tiho in se ne prenaša celo ponoči. Za mnoge je to zelo pomembno.
Vendar pa so tisti, ki so kupili ta prenosnik za igre na srečo. Razmislili ste o tem! Seveda so njihovi vtisi o nakupu le močno negativni. Najpogostejša pritožba je "ne vlecite igre." In dejstvo, da ni namenjeno za igre, sploh ni pomembno. Od minusov oblikovanja je primerna samo ena v primeru Toshibinega Satellite L300. Gonilniki v sistemu Windows 10 niso na voljo na uradni strani. Toda namestitev "deset" na ta laptop je čista norost. Ne bo normalno delal z njo.

Povzetek

Prenosni računalnik Toshiba Satellite L300 je odlična proračunska naprava za delo. Z vidika uspešnosti ni dovolj zvezd z neba, vendar se to od njega ne zahteva. Toda ta prenosnik se odlikuje po neprekosljivi zanesljivosti. Popolnoma bo delal v vsaki situaciji. Na voljo je tudi optimalna kombinacija "cena-kakovost". In to je treba storiti za mnoge. Še posebej tiste, ki iščejo dobrega "delovnega konja". Ta naslov laptopa zagotovo zasluži.

Sorodne publikacije