Dirka za preživetje na PC-ju: Seznam najboljših iger

V razdelku iger na PC-ju je posebno mesto v tekmi za preživetje. Njihova priljubljenost je posledica dejstva, da združujejo priložnost za sodelovanje v klasičnih dirkah, s čimer razbijejo tekmece, da si zagotovijo prvo mesto. Kolizija s konkurenčnimi vozili ni samo prepovedana, lahko pa tudi.

Dirka za preživetje

Seznam tekmovanj za preživetje na PC-ju predstavljajo naslednje igre:
 • Baja 1000.
 • Insane.
 • Insane 2.
 • Čas trka 2.
 • Čas trka 3.
 • Čas trka 4.
 • Razdeli sekundo.
 • Plin Guzzlers.
 • Rally smrti.
 • Paradise Burnout.
 • Na začetku je treba opozoriti, da je najbolj priljubljena igra Burnout, izdana leta 2009. Prvi del igre Crash Time, za razliko od naslednjih treh, se ne more pohvaliti z visoko popularnostjo, zato ni vključen v seznam 10 najboljših dirkalnih iger za preživetje osebnih računalnikov.

  Baja 1000

  Igra je bila predstavljena leta 2008. Gamer prevzame nadzor nad enim od avtomobilov in začne pot do vrha. Igra se v Mehiki. Vsa vozila v igri so opremljena z vso potrebno opremo za premagovanje težkih puščavskih poti.

  Igralec ima na voljo več kot 90 avtomobilov. Vozila, predstavljena v igri, so kopije pravih avtomobilov. Poleg "avtomobilov" lahko sedite za volanom tovornjaka, štirikolesnika ali motornega kolesa. Nekateri modeli se odprejo ob prehodu igre, drugi pa so na voljo. Ena kampanja je sestavljena iz 8 poti, od katerih je vsaka daljša in težja od prejšnje.

  Insane in Insane 2

  To sta dveznane dirke za preživetje na osebnem računalniku, katerih izdaja je potekala v letih 2000 oziroma 2011. V prvem delu igralec dobi 30 vozil, za katera lahko sodeluje na dirki. Na voljo so trije načini igre: prvenstvo, hitri prihod in vadba. Vozila se lahko uglasijo.
  Drugi del je namenjen predvsem igri za več igralcev. V dirkah je tudi en način. Tekmovanja z umetno inteligenco omogočajo odpiranje novih vozil.

  Avtomobili se lahko poškodujejo med prihodom. Lahko se upognejo vzmetenje, po trku lahko odleti kateri koli del avtomobila, razbita luč, odleti s strehe. Vse to vpliva na sposobnost vožnje avtomobila.

  Crash Time 2-4

  Druga in tretja tekma sta se pojavili leta 2009, četrti pa leta 2010. Gamer igra dva policista iz nemške serije, imenovane "Cobra-11". Skoraj vse misije bodo ujeti kriminalce in jih zadržati. Tretji del je prejel veliko število inovacij, od katerih je glavni cilj izboljšati način igre. Antagonist igre - teroristična celica, ki organizira teroristične napade v Nemčiji. Poleg dirkanja in lovljenja storilca kaznivega dejanja je obstajala tudi možnost, da se v sobi izvede zaslišanje. Resno izboljšana umetna inteligenca. Zdaj lahko sovražnik spremeni načine, kako zapustiti policijo glede na razmere na progi.
  Vse enako igralec bo moral narediti v četrtem delu, igral za Ben in Semira. V teku dirkanja lahko avto dobi veliko škodo ingluh, zato je treba skrbno upravljati vozilo, tako da kriminalci nimajo možnosti pobegniti.

  Plin Guzzlers in Death Rally

  To je dvo-gen igra za preživetje z orožjem na računalniku. Gas Guzzlers je ena najboljših iger te kategorije za vsa časovna obdobja. V načinu enega igralca, igralec nadzoruje motorist, ki šele začenja svojo kariero. Na voljo je zelo počasno vozilo. Če želite zaslužiti denar, morate sodelovati pri uličnih dirkah. Za denar, ki ga zaslužite, lahko odprete nove avtomobile. Vsi so opremljeni z orožjem, ki se uporablja za odstranjevanje pred tekmeci.
  Death Rally lahko velja za eno najtežjih dirk za preživetje z orožjem na računalniku. Igra je izšla leta 2012 in takoj pridobila veliko popularnost med ljubitelji žanra. Gamer nadzira oklepno vozilo, opremljeno z množico pušk. S takšnim avtomobilom je enostavno priti do cilja in odpraviti vse sovražnike na poti. Ampak, da bi vozili dober prevoz, potrebujete denar. Zaslužijo na dirkah. Toda na samem začetku igre tekmovalec upravlja počasen avto. To precej otežuje prehodni proces, hkrati pa je hkrati bolj zanimivo.

  Split Second

  Igra, ki je bila izdana leta 2010, je naredila majhno revolucijo v žanru dirke na preživetju računalnika. Glede na zaplet, protagonist sodeluje v televizijskih oddajah.
  Posebna značilnost igre je dati igralcu možnost, da prevaža celotno skladbo v smeti. V ta namen so na poti razporejeni različni eksplozivi. ZaČe jih želite uporabiti, mora igralec v celoti napolniti napajalno ploščo. To lahko storite z različnimi spektakularnimi akcijami: plavajočimi, skakalnimi itd. Razstreljevanje proge je potrebno ne le, da bi dobili estetski užitek zaradi uničenja zgradb, opor in drugih elementov. Z uničenjem poti uporabnik ustvarja ovire za svoje tekmece, tako da jih daleč zaostaja.

  Burnout Paradise

  Seveda je Burnout Paradise najboljša, priljubljena in znana PC preživetja. Sporočilo je bilo objavljeno leta 2009. Končno je igra postala dostopna lastnikom osebnih računalnikov. Predizdajno različico serije lahko uživajo samo lastniki igralnih konzol. Razvijalci programa Burnout Paradise so trdo delali za slavo. Ustvarjalci izdelka so dobro sodelovali pri posodabljanju celotnega procesa igre, pri čemer so uporabljali predhodno neizkoriščeno tehnologijo.
  Znatno povečalo število poškodb, ki jih lahko dosežejo vozila. Igralec lahko na konvencionalni avtomobil s streho naredi kabriolet brez obiska delavnice. Vozilo je mogoče razpršiti tudi na dva dela. Za popravilo avtomobila se morate voziti skozi delavnico.
  Dejanje Burnout Paradise poteka v izmišljenem mestu Paradise City. Naloga jahača je, da sodeluje v dirki za preživetje, pozablja na vsa pravila ceste. Udeleženec dirke lahko tekmovalec opravlja različne trike (sodi, spirale), pridobiva točke. V igri je lahko šef, ki vozi na dobri koči. Klical ga je na dvoboj in ga premagal, igralcaodvzame njegov avto. Vozila se lahko uglasijo in izboljšajo njihove lastnosti. Odkrijte nove izboljšave v teku igre.

  Sorodne publikacije