ZTE Blade V8 mini: pregledi in specifikacije

Poleti leta 2017 se je začela prodaja novega modela kitajskega proizvajalca ZTE. Domači kupec je že seznanjen s to blagovno znamko. Seveda jo je mogoče pripisati vodilnemu, vendar obstajajo zanimivi "triki", ki pritegnejo pozornost. ZTE Blade V8 mini pametni telefon (pregledan kasneje) je mlajša različica že znanega modela V8. Po zadnjem znižanju cene sta začeli tekmovati dve napravi. Razlika v vrednosti je približno 2000 rubljev. Za novost se zahteva 13000 rubljev, medtem ko je za "starejši brat" - 15000 rubljev. Med njimi ni posebnih razlik v "polnjenju". Presenetljivo je, da so velikosti podobne. Toda fotoaparat in zaslonska zmogljivost proizvajalca sta se zmanjšala. Poglejmo, kaj se je zgodilo.
Videz: vtisi lastnikov

V zvezi z oblikovalskim načrtom pregledov je ZTE Blade V8 mini (črna, zlata) dober. Presenetljivo je, da je "mlajša" različica skoraj slabše po velikosti kot "starejša". Njegov zaslon je samo vsaj 2 cm. Ni posebnih sprememb v videzu posodobljenega modela. Izjema je le bralnik prstnih odtisov. V8 mini je na hrbtni strani. Sprednja stran zaslona ima tri navigacijske tipke. Niso opremljeni z osvetlitvijo ozadja, dve od njih sta lahko ponovno dodeljeni. Telo telesa je bilo izdelano iz kovinskih delov. Za popolno delovanje anten so v zgornjem in spodnjem delu izdelani plastični vložki. So dokaj lahko vidni. Vendar pa uporabniki v pregledih pravijo, da je pametni telefon prijeten taktilobčutek Zahvaljujoč ozkemu telesu v roki je telefon udoben, praktično ne zdrsne.


Lastniki nimajo nobenih pripomb glede skenerja prstnih odtisov. Kraj, ki so ga izbrali razvijalci, je precej srečen. Večina lastnikov zagotavlja, da ni treba potegniti ali upogibati prsta, da bi dobili natis tiskanja. Delo skenerja, čeprav ne strele, pa je še vedno dovolj hitro. Mnenja o ZTE Blade V8 mini Gold pravi, da so napake pri njegovem delu izjemno redke. Kontrole so prikazane na desni strani. Gumb za vklop je dobro preizkušen, enako velja za gumb za glasnost. V tem modelu je slednji izveden z uporabo dveh ločenih ključev. Odprtina za mikrofon in mikro USB vmesnik sta na dnu. Glavni proizvajalec zvočnikov je prišel na zadnjo ploščo. V pripombah lastniki zagotovijo, da ni nobene težave z glasnostjo. Prejeta je bila slaba ocena in dodatek. Uporabniki plošče ne najdejo plošče, ni zračnosti.

Spregovorimo o zaslonu

S proučevanjem številnih pregledov o ZTE Blade V8 mini lahko opazimo, da večina ljudi izpostavlja značilnosti zaslona. Njegova diagonala je 5 palcev. Matrica IPS zagotavlja kakovostno sliko z ločljivostjo 1280x720 slikovnih pik. Pritožbo pripomočka daje steklo 2,5 D. V tovarniških nastavitvah je proizvajalec uporabil mirno barvno shemo. Za nekatere uporabnike se je zdelo nekoliko dolgočasno. Vendar to ni problem, saj lahko v nastavitvah vedno izberete optimalno stopnjo nasičenosti in spremembetemperatura sence.
Pri pozitivnih pripombah imajo uporabniki zadosten obseg svetlosti, pomanjkanje pikselacije, dobri koti gledanja. Izkrivljanje slike se pojavi le z velikim naklonom.

Platforma

Kateri procesor ZTE Blade V8 mini deluje? Ocene naprednih uporabnikov kažejo, da je na osnovi naprave uporabljen čipov Snapdragon 435 z 8 računalniškimi moduli. Največja frekvenca, ki jo lahko uporabljajo, je omejena na 1400 MHz. Glede na grafiko je Adreno 505 zelo dober ojačevalnik, ki ga dopolnjujejo trije gigabajti OPERATIVNEGA spomina v različici ROM - 32 GB. Obstaja še ena sprememba - 2/16 GB. V pregledih lastniki trdijo, da naprava za svoj cenovni segment kaže odlične rezultate delovanja. Lahko deluje ne le s preprostimi stavki, temveč tudi za igranje 3D iger. Kar se tiče slednjega, se lahko včasih odkrijejo zavore, zato da bi se izognili takšnim težavam, je to samo vprašanje znižanja grafike. To je bil užitek za lastnike tega modela novo različico Android - sedmi. Vrh operacijskega sistema je lupina lastnega razvoja MiFavor 4.2. Vmesnik izgleda navzven privlačen. Animacijske slike so bolj gladke, sistem deluje hitro. Ko preklapljate med zavihki, telefon skoraj ni zamišljen.

ZTE Blade V8 mini: pregledi fotoaparatov

Nesporna prednost tega modela je bila glavna kamera. Za njo je proizvajalec uporabil dvojni modul. Prva ima ločljivost 13 Mp, druga je 2 Mp. V primerjavi z "starejšo" različico, potem slikepostanem malo slabše, vendar je nekritično. Z dobro razsvetljavo lahko dobite visokokakovosten okvir, na kateremkoli mestu, pa naj bo to na ulici ali v sobi. Majhen hrup in zamegljenost se pojavita le ponoči. Da bi izboljšali nasičenost in preprečili utripanje, priporočamo način HDR. Razen tega je v aplikaciji kamere veliko drugih nastavitev. Izbirni 2-megapixel modul se uporablja samo za zajemanje 3D posnetkov in stranskih učinkov. Če verjamete v lastnikove povratne informacije, potem takšne lastnosti naprave niso zelo impresivne.

Za oddaljene videoklice in komunikacije je na voljo modul z 8 milijoni slikovnih pik. Frontalka kaže dobre rezultate tudi pri slabi svetlobi. Širokokotni objektiv, ki omogoča fotografiranje velikega podjetja.

Baterije in življenjska doba baterije

Veliko ocen o ZTE Blade V8 mini je namenjenih avtonomiji. Na žalost naprava ne kaže visokih rezultatov pri tem merilu. Razvijalci so na njej namestili akumulator 2800 mAh. Najvišjo vrednost, ki jo lahko pričakujemo pri povprečni obremenitvi, je enodnevno delo. 100-odstotno polnjenje baterije traja največ 35 ur aktivnega zaslona. Ti rezultati so pod povprečjem, vendar precej sprejemljivi. Razvijalci so določili posebno možnost, ki se odziva na temperaturo baterije. Pri visoki obremenitvi lahko vključite prisilno hlajenje.

Povzetek ocen strank o ZTE Blade V8 mini

Na žalost ta modelpametni telefon povzročil dvoumno reakcijo kupcev. Po eni strani je hitro delo, pomanjkanje zamrzovanja, po drugi strani pa absolutno ne zasenči pogojev avtonomnega dela. Poglejmo si, da je po mnenju uporabnikov nedvomno prednost mini pametnega telefona V8.
  • Sorta kakovosti.
  • Hitro delovanje čitalca prstnih odtisov.
  • Dobre lastnosti sprednje kamere.
  • Pametna lupina.
  • Ampak tukaj je baterija z majhno zmogljivostjo, Wi-Fi, ki deluje le v frekvenčnem območju 24 GHz, pri čemer je ponoči zelo majhno zajemanje glavne kamere, kar je uničilo vtise kupcev.

    Sorodne publikacije