Kratek pregled igre. Glave: Korderi 19. stoletja

Zdaj je zgodovino piratov težko imenovati najbolj priljubljeno. V množični kulturi v zadnjih petih letih se je v tem okolju pojavilo le dva dela "ubijalcev ledvice", zelo šibki kriki Ravenov, ki jih mnogi niso niti slišali. In na zaslonih kinematografov se je pojavil peti film že razgradljive sage "Pirati s Karibov", ki je dobila negativne kritike od kritikov in gledalcev. In samo nedavno dokončana serija "Črna jadra" je ostala ventilacija za ljubitelje tega žanra. Vse to je seveda veliko, toda v ozadju neskončne super junakinje in distopije izgleda kot kapljica v morju. Toda pred desetimi leti je bila situacija popolnoma nasprotna. Takrat je bila omenjena franšiza kapetana Jacka Sparrowa na vrhuncu priljubljenosti in vsak samozavestni igralec je porabil na ducate ur za tretjim "Korsaramom". In prav takrat je nesrečenka pustila neopazno igro "Vodje korsarjev 19. stoletja".


Čeprav je to ime presenetljivo, to ime ni edino. Znana je tudi pod dvema imenoma Swashbucklers in North and South Pirates. Morda je to dejstvo vplivalo tudi na šibko, neustrezno obilo posebnosti prepoznavnosti v skupnosti.

Edinstvenost

Čeprav je postavitev in omogočanje veliko dirk avtorjem nalog, je težko narediti nekaj svojega. Toda za razliko od večine, so ustvarjalci "vodij: Corsairs XIX stoletja" uspelo. Odločili so se, da bodo čas izvedbe svojih potomcev prestavili iz zlatega obdobja piratstva med vojno na severu in jugu, kar je privedlo doŠtevilni novi mehaniki, kot so parni stroj, več vrst pištol na eni ladji, revolver s hitrim požarjem in nekateri drugi. Vendar se to še posebej ne konča.


Pisatelji so se kreativno približali učenju. Da ne bi pokvarili vtisa tistih, ki še niso igrali igre "Corsairs 19. stoletja", je treba omeniti, da se izvaja z humorjem in včasih zlomom četrte stene.

Grafika

To je še en vidik, ki razlikuje projekt od ozadja drugih del, ki so stala na policah trgovin. Dejstvo je, da so razvijalci ugotovili, da je treba kompenzirati tehnično zaostalost s pomočjo stilistične risanke.
Seveda je nemogoče reči, da zaradi tega še vedno dobro izgleda. To ni res, toda tudi ni odvratnosti. Vse izgleda zelo lepo in podrobnosti o tem, kaj se dogaja na ladji, doda očala potopu. Prav tako je vredno omeniti, da igra lahko zmanjša ude sovražnike, seveda pa se to počne za določene scenarije s pomočjo treh animiranih risank. Minusom vizualnega dela Golovorosa: Korsarji XIX. Stoletja, "ne glede na tehnične vidike, lahko pripišemo nekaj počasnega gibanja in pogleda na vrh med gibanjem mesta, njegovo delitvijo na lokaciji in njihovo monotonijo.

Igranje

Zdaj, očitno, najpomembnejši element, zaradi katerega je treba paziti na to delo. Združuje preprosto, za razliko od istih "Corsairs", vendar razburljivo ladje bitke. Če želite ujeti sovražno ladjo, se bodo odpravili na vkrcanje in bojkapitan
Zanimanje za pomorske bitke podpira vrsto plavajočih vozil, od sloopa do križarke, od katerih ima vsaka, poleg vizualnih razlik in tehničnih značilnosti, svoje posebnosti v obliki možnosti namestitve posebnih vrst orožja, kot je črevesje, malta ali haubico. In vendar je med bitko potrebno nenehno spremljati temperaturo kotla, sicer lahko izgubite motor.
Spopadi na meču v "Glavah: Korsarji XIX. Stoletja" so realizirani s pomočjo glavnega udara v meč in hitrega strelca, obstaja tudi blok. On, tako kot druge sposobnosti, se črpa v delovni krog.

Plot in gostje

Ti deli igre nimajo velike raznolikosti, saj so v večini del tistega časa naloge omejene na preproste bitke, občasno na kopnem.
Poleg tega je motivacija junaka zmanjšana na banalno žejo za dobičkom. Zdi se, da bi vas to moralo prisiliti, da onemogočite aplikacijo in jo za vedno odstranite iz diska. Vendar pa je v tem vidiku tudi ena lahka točka, zaradi katere se premika naprej. Pogovorna okna Izvajajo se v duhovitem ključu in dobro, zaradi česar pogosto povzročajo nasmeh. In zato je vredno opozoriti, da je glas v "Gološizh: Korsarji XIX. Stoletja" izredno specifičen, vendar naj bodo podrobnosti presenečenje.

Zaključek

Posledično lahko rečemo, da je bilo delo sporno. Tehnična slabost, ki je bila v času izpusta vržena v oči, je veliko število rutinskih misij in težav s sodobnimi monitorji (da, gre v razmerju 4: 3)ali 5: 4), potiskanje igralcev danes. Toda edinstvena nastavitev, humor in ne slab stil še vedno lahko pritegnejo njihovo pozornost. Igra "Corsairs XIX. Stoletja" ni sprejeta mojstrovina, če pa nekoga zadene ob pravem času, lahko postane priljubljen izdelek industrije v prihodnjih letih.

Sorodne publikacije