Vsi načini, kako postaviti kljukico v "Vardo"

Delo s programom Ward se lahko spreminja. Včasih morate natisniti suho besedilo, drugače boste delali s slikami v dokumentu in boste kdaj morali natisniti formule. V tem članku bomo govorili o tem, kako postaviti kljukico v "Vardo". Vsi možni načini bodo razstavljeni. Spregovorimo o vgrajenih pisavah, o ALT kodah in še veliko več.

Postavite kljukico skozi okno simbolov

Kako postaviti kljukico v "Vardo"? Najlažji način, da uporabnik novice uporabi okno s simboli v samem programu. Vendar pa ta metoda zahteva veliko časa, zato preberite ta članek do konca, da izberete tistega, ki vam ustreza. V tem času gremo neposredno do navodil, kako vstaviti kljukico v "Vardo" z uporabo plošče s simboli.


Ko odprete program, morate iti na zavihek Vstavi. Zdaj v orodni vrstici poiščite gumb "Znaki", kliknite na njega in v spustnem meniju izberite "Drugi znaki" - prikaže se želeno okno. V privzetem naboru znakov na žalost ne morete najti potrditvenega polja, zato morate na spustnem seznamu Font izbrati Wingdings. Zdaj lahko v polju znakov najdete, kar potrebujete. Najpogosteje se nahaja na dnu, zato spustite spodnji drsnik, poiščite kljukico in kliknite gumb "Prilepi".

Postavite kljukico s šestnajstiško kodo

Prvi način, da postavite kljukico v "Vardo", smorazstaviti, vendar, kot je navedeno zgoraj, ni zadnja. Zdaj pa govorimo o šestnajstiški kodi. Čeprav besedilo in lahko povzroči grozo neizkušenega uporabnika, vendar o tem ni nič zapletenega, bomo zdaj podrobneje preučili.


Iz imena postane jasno, da bomo obravnavali kodo. V tem primeru je koda v kljukici 221A. Če to veste, lahko lik hitro postavite na pravo mesto, ne da bi prišli do tabele s simboli. Torej postavite kazalec na mesto, kjer bi moral stati simbol. Nato vnesite kodo 221A (v latinici). Nato brez pritiskanja drugih tipk pritisnite ALT + X. Zdaj se je vaša koda spremenila v želeni znak. Ta metoda je dovolj hitra kot prejšnja, vendar lahko veliko ljudi pozabi to kodo, zato se boste morali odločiti, ali jo boste uporabili ali ne.

Kljukico postavimo skozi kodo ALT

. Govorimo zdaj o tem, kako v Vardo uporabiti kljukico z uporabo ALT kode. Ta metoda se praktično ne razlikuje od prejšnje, uporabljena je le druga koda in druga metoda vnosa, vendar je vse v redu.
Koda, ki jo bomo uporabili, da si zapomnimo, je preprosta - to je 251. Vendar pa je treba tokrat drugače vnesti. Najprej pritisnite tipko ALT, nato pa jo držite na desni številski tipkovnici tako, da zaporedoma pritisnete številke 2 5 in 1. Ko spustite tipko ALT, se znak vnese na določeno mesto. Zdaj pa veste še en način, da se postavi kljukica v Ward. Mimogrede, ta metoda se lahko uporablja ne samo vProgram je redno dela na vseh področjih, za vstop, ampak samo na Windows. Na primer, v Ubuntu koda bo ostala enaka, vendar ključ je drugačen - je ročno pripisal uporabnik v nastavitvah.

Odkljukajte pomočjo pisavo

Vsakdo ve, kakšne vrste "Word." To je raznolika, lahko preseneti svojo ustvarjalnost in lepoto, ampak malo vedo, da je med različnimi pisave, ki ni namenjen za pisanje. Njegovo ime Wingdings 2 na njem zdaj in pogovor.
Da bi ga hitro izbrati, začnite vnašati ime v polje, ki je napisana na ime pisave. da jo označite in pritiskom na nekaj tipk, boste ugotovili, da namesto običajnih pisem vključuje različne like. To je vse možne ključe in je naša predstava. Za dolgo muka, je treba takoj poklicati tipke "P" in "R". Tik pred njihovo uvedbo, mora držite tipko SHIFT in zagotovijo, da je razporeditev tipkovnice v angleščini, sicer želeni rezultat boste dosegli. Zdaj veste, kje kljukico na tipkovnici. Prav tako lahko prenesete posebne pisave pokazati. Obstajajo lahko veliko različic tega znaka.

Naredite seznam klopov

No, na koncu je treba govoriti o najbolj banalno in nepriljubljen način. Na žalost, to deluje le takrat, ko ste ustvarili seznam z oznakami.
Bottom line je to: v "domu" v "člen", kliknite na ikono z oznakami seznamu. In od spustnem meniju izberite isto ček. Vendar pa to ni mogoče vstaviti kljukicosamovoljno, toda če bi želeli imeti na tak način, potem bi bilo super za vas.

Sorodne publikacije