Munlight Falls je najnovejše mesto na svetu The Sims 3

Slapovi, zaviti v meglo, globoke temne jame, neprehodni temni gozdovi Mesto Munlight Falls v Sims 3 navdušuje vse, ki vstopajo. Napolnjena je s skrivnostmi, med svojimi prebivalci pa so vile in zombiji, volkodlaki, čarovnice, vampirji in druga skrivnostna in nevarna bitja. Za vas smo pripravili pregled Munlight Falls, v katerem vam bomo povedali, kako se je mesto pojavilo, kdo v njem živi in ​​kakšna zanimiva področja lahko vaši liki obiščejo tukaj.

Opis mesta

Moonlight Falls se je pojavil v dodatku "Supernatural". Zgodovina tega neverjetnega mesta se je začela pred več tisočletji. Njena ustanovitelja sta dve družini migrantov: wulfs, ki jih odlikuje veselje in so nekoliko presenetljivo izpostavljeni polni luni, in Van Goldi, ki so značilni dolgoživost in sovražnost do sonca. Kmalu sta se pridružili dve družini in čuden gozdni ljudstvo. Munlight Falls slovi po dragih kamnih in mineralih, čarobnih napitkih. Mimogrede, nekatere sestavine je mogoče najti le ponoči.


Moonlight Falls je zgrajen v tradicionalnem gotskem slogu. Tu mirno sobivajo vile in čarovnice, vampirji in volkodlaki. To skrivnostno mesto skriva veliko skrivnosti. Munlight Falls v Sims 3 postane ponoči in zvečer še posebej skrivnosten. Torej to ne polna luna, med katero je na ulicah mesta mogoče najti ne ducat zombijev. Igralci opozarjajo na posebno vzdušje tega kraja - mračno, a neverjetno privlačno.

Nove družine v Munlight Falls ("Sims 3"): Van Gold

Družino sestavljajo 3 osebe: Aidan, Tristan in Emily. Odkrito rečeno, Van Goldi živi tukaj od ustanovitve mesta. Res je, da za njih ni toliko in veliko - samo ena generacija. Skrivnost je, da so vampirji! Vodja te družine trdi, da je podal roko na temelje Munlight Falls, vendar to dejstvo zanikajo sprtje klanov - družina Wolfs. Verjetno je glavna skrb Van Becka, ali lahko dokažejo svojo pravico, da so ponosni na naziv ustanoviteljev mesta, ali pa je ta privilegij ostati za volke?


Družina volkov

V tem mestu živi samo ena družina, dokler ni Van Goldi. To sta Dwayne, Eric, Wailon, Gator in Wilhelmina Wulff. Tako kot tekmeci ne želijo priznati poraza v boju za častni naziv resničnih ustanoviteljev Munlight Falls. Mimogrede, vodja klana - Pappy Wolfe - živi na drugi strani mesta, stran od svojih sorodnikov. Torej lahko najdejo zasluženo spoštovanje, ali bo njegovo ime v zgodovini mesta poimenovano Van Golde? Kakšno vlogo bo imel Pappy v tem?

Občine

V različnih delih mesta obstajajo majhne občine, ki združujejo ljudi s skupnimi interesi. Ponujamo vam, da se z njimi bolje seznanite:
 • "Sosedje: Vegetarijanci". Podružnica Temble in David Masgrave sta prava prijatelja. Oba sta nora o življenju v naravi. Fairy Branch je izkušen vrtnar, in njen sosed David se niti ne dotakne mesa in plazme, čeprav je vampir. Zanima me, če lahko vila zagotovi življenje s svojim mestom? In kako dolgo je David?Bo sposobna obvladati svoje bistvo?
 • "Sosedje: sanjarji". Zahvaljujoč eni od konferenc o nadnaravnem so se pojavili komunski sanjarji. Malcolm, Haley, Alice in Didi ljubijo vse mistično. Mimogrede, nobeden od članov te občine nima nobenih izjemnih sposobnosti, ampak je preprosto nemogoče uganiti o tem, ker so videti kot prava nadnaravna bitja. Poleg tega jih pogosto najdete v podjetju z zanimivimi liki, Munlight Falls.
 • "Sosedje: Nadnaravno". Ste že kdaj videli, da je vihar, vampir in duh živel pod eno streho? In da so bili takrat še boljši prijatelji? Komuna "Supernatural" je združila čudovita bitja, ki ljubijo življenje in so preprosto navdušena nad svojim novim domom v mestu, polnim skrivnosti in mistikov. Ali jih bodo sprejeli daleč od nadnaravnih sosedov, ali bodo v zadevah prijateljstva odvisni samo od drugih?
 • Družina Grimm

  Družina Grimm je težko poklicati družino, ker jo zastopa samo ena oseba - Chauncei. Razen, da je edini, je strasten pripovedovalec, seveda najbolj ljubi zgodbe o nadnaravnem. In verjame, da je potomec znanih bratov Grimm, avtorji neverjetnega števila pravljic, vključno s skrivnostmi. Res je, da tega ne more storiti Chaunce. V Munlight Fols Chonci Grimm je prišel šele pred kratkim, tukaj pa namerava nadaljevati družinsko tradicijo. Samo od igralca je odvisno, ali bo preprosto pisal zgodbe, ali pa bo lahko postal glavni lik svoje skrivnostne zgodbe.

  DružinaGoodfellow

  Sestre Goodfellowa so neposreden dokaz, da vile verjetno ne bodo zanimale navadne osebe. Pod vodstvom Flore so lahko vzpostavili stik z drugimi meščani in izvedli različne družbene eksperimente. Izkušnje, ki jih zdaj delajo, so sestavljene iz dejstva, da je Linda Rogers sprejela otrokovo pravljico, Goodfellow pa bo skušal zamenjati starše z običajnim človeškim dojenčkom. Bo Fawn prinesla želene rezultate za sestre?

  Družina Rogers

  Manlittle Falls Linda je model materinske ljubezni. Zahvaljujoč Mestnemu centru za posvojitev je lahko uresničila svoje sanje o pravi družini. Res je, da tu ni bilo brez sodelovanja vile. Možno je, da bo Linda Rogers kmalu ugotovila, da ji posvojitev prinaša več težav kot veselje. In kaj pravi, da je njena mala Sophie vila?

  Družina Durwood

  Če pogledate s strani, se zdi, da ima ta družina vse, kar lahko zavidate: imajo čudovit dom, dva resnično očarljiva otroka. Poleg tega vodja družine dela zelo dobro. Vendar pa ni vse tako preprosto, ker je tašča kategorično v nasprotju z izbiro svoje hčerke, in ljubki čarovniki so zloglasni. Odvisno je le od igralca, ali lahko člani te družine živijo v miru in harmoniji.

  Družinski bršljan

  Med novimi družinami v slapu Munlight je "Sims 3" družina Yves. Prvič, praktično so bili brezdomci in zdaj si lahko privoščijo "zadržan" način življenja. Bistvo je, da je Cvet prejel veliko zapuščino od daljne sorodnice. Zdaj ta družina ni absolutnoomejena na stroške in si lahko privošči vse, kar želi. Problem je v tem, da si ne predstavljajo, kaj hočejo! Kakšen bo pritok Cymoleosa: prekletstvo ali priložnost za dostojno življenje?

  Družina Macduff

  Ta družina v mestu Munlight Falls je velika otrok, poleg tega zdaj čakajo na drugega otroka. Torej, kdo spremlja to družino iz stranke, se morda zdi kaotično in čudno. Vendar pa MacDuffs vedno podpirajo med seboj z lahkoto reševanje spornih vprašanj. Seveda se starši trudijo, da bi obvladali ogromno zbirko, mimogrede, to počnejo dobro. Ali ne bo več en McDuff?

  Družina Maldano

  Marigold, edini predstavnik te družine, je nenadoma spoznala, da je potomec mogočnih vil. Deklico je vzgojila njena babica, ki je zdaj ne, zdaj pa je absolutni gospodar družinskega doma. Treba je omeniti, da povsod, kjer se pojavi ognjič, obstajajo čudne stvari. Kaj je razlog za to: Marilold Maldano privlači nadnaravno ali je preprosto nora?

  Družina Nix

  Ena od običajnih družin v slapovi Munlight v Sims 3 se lahko imenuje družina Nix. Mimogrede, zato jih lahko imenujemo najbolj strašna družina. Annie in Mike sta se srečala na šoli, srečala sta se na fakulteti in poročila, ko je Mike diplomiral na medicinski univerzi. In po enem letu so imeli hčerko Mara. Ali bo Nick lahko spoprijateljil in našel prijatelje, ali bodo preveč normalni za tako nenormalno mesto?

  Družina Pacific

  Običajno je David sodeloval z odgovornimi ženskami, toda ko se je zaletel v policijski avto, iz katerega je prišla čudovita Janet, je spoznal, da je to njegova usoda. David je vse skrbno načrtoval: uredil je rop, po katerem ga je Janet aretirala. Pojasnila mu je svoje pravice, odgovoril je, da je prebral njene pesmi o ljubezni. Preostanek zgodbe je tiho. Morda je to romantika za življenje.

  Družina Sway

  Nedavno sta se Chester Swain in njegova hči Bailey preselila v Munlight Falls. Chester pripelje dekle na eno, zato je včasih pretirano skrben. Vendar kljub temu ne pozna Baileyjevega občudovanja nad vsemi nadnaravnimi. Ali bo njegov oče našel način, da zaščiti svojo hčer od nevarne radovednosti?

  Famwell Farmwell

  Očarljivo mesto ni najbolj primerno za Gladstone Farmwell, ki je nora na ribolov, rekreacijo na prostem in komunikacijo z ljudmi. Vendar pa se preselitev v Munlight Falls ne razveseli le od njega, ampak tudi lokalnih lepot. Ali bo lahko ohranil dobre odnose s preteklimi obroki ali bo moral zapustiti mesto?

  Družina Hopkraft

  Člani te družine so navajeni spoštovati tradicionalne vrednote. Od kod prihajajo, vestno delajo, spoštujejo druge in v vsakem primeru ne postanejo živali med polno luno. Po mnenju družine Hopkraft mora biti to povsod povsod. Ali ne bodo samo preživeli v tem čudnem mestu, ampak tudi postali prijatelji?

  Zanimiva dejstva o Munlight Falls in Sims 3

  To jeMesto ima v celoti sklicevanje na različne knjige in filme. Na primer, družina Durwood je neposredna referenca družini Weasley iz zgodovine Rowlinga o Harryju Potterju. Oboževalci serije "Doctor Who" bodo verjetno opazili Teleport Lama, ki se nahaja v bolnišnici, ker je videti kot Tardis.
  Igralci pravijo, da je "Sims 3" Munlight Falls sklic na serijo "Dnevniki vampirjev", natančneje na ime mesta Mystic Falls. Tisti, ki so videli serijo Enchanted, pravijo, da sestre Cramplbottom, ki živijo v tem mestu, pošiljajo glavnim likom televizijskih serij Phoebe, Prue in Piper.

  Sorodne publikacije