Kako spremeniti jezik Windows 7 različnih sprememb: najnovejše rešitve

Kdo se je moral soočiti s situacijo, ko se je zdelo, da je računalnik ali prenosni računalnik iz tujine nameščen v sistemu Windows 7, vendar je bil vmesnik nenadzorovan, vendar je bil predstavljen v jeziku države, kjer je bila naprava kupljena? V najboljšem primeru je lahko prisoten samo angleški vmesnik. Kako spremeniti jezik sistema v operacijskem sistemu Windows 7 določene različice in na splošno, kako je mogoče izvesti taka dejanja? Poskusimo ugotoviti.

Ali lahko jezik Windows 7 standardno spremenim?

Različne spremembe sistema Windows 7 nimajo vedno prave nastavitve za spremembo jezika vmesnika. Po mnenju večine strokovnjakov lahko uporaba standardnega orodja in spreminjanje jezika Windows 7 poteka le v različici Ultimate in Enterprise, nato pa samo z namestitvijo posebnih posodobitev paketa. Pri vseh drugih spremembah ročni prenos dodatnega jezikovnega paketa ne bo nič naredil. Položaj je zapleten zaradi dejstva, da so v Russified profesionalni različici (Pro) njene pasti. Prenos jezikovnega paketa za isti vmesnik v kazahstanskem jeziku se lahko na primer spremeni, da se spremeni vmesnik, vendar je preprosto nemogoče nastaviti angleščino. Spodaj si oglejmo nekaj osnovnih možnosti delovanja, ki se najpogosteje uporabljajo za različne različice operacijskega sistema Windows in zagotavljajo zagotovljen 100-odstotni rezultat.


Spremeni jezik vmesnika v spremembah Enterprise in Ultimate

Spremeni jezik sistema Windows 7 teh dvehspremembe so lahko zelo elementarne.
Če želite začeti, pojdite v razdelek »posodobitev za Windows« z običajno »Nadzorno ploščo« za to, nato ročno poiščite razpoložljive pakete ali označite pomembne ali neobvezne posodobitve za jezikovne pakete in jih namestite.
Nato morate na nadzorni plošči izbrati razdelek Regionalni standardi, pojdite na jezični jeziček in tipkovnico, nato pa s spustnega seznama izberite želeni jezik. Po dokončanju je treba sistem v celoti ponovno zagnati, nato pa bo celoten vmesnik predstavljen točno v izbranem jeziku.


Kako spremeniti jezik Windows 7 Home Premium /Basic /Starter?

S temi spremembami ni vse tako preprosto, in klasična metoda, ki je opisana zgoraj, zanje ni primerna. Vendar pa obstaja izhod. Najprej morate v posebnem razdelku za nalaganje jezikovnih paketov neposredno na uradno Microsoftovo spletno mesto, izberite želeni paket, pri tem pa bodite pozorni na različico operacijskega sistema, za katerega je namenjen, in na del svojega operacijskega sistema, nato pa ga prenesite v računalnik. Standardna datoteka ima razširitev MLC in je izvršljiva. Če želite spremeniti jezik Windows 7 Premium in podobnih različic, preprosto preprosto zaženite namestitev v imenu skrbnika z menijem PCM in po njem izvedite standardna dejanja za spreminjanje jezika vmesnika, kot je prikazano zgoraj.
Če iz nekega razloga, tudi po ponovnem zagonu, nekateri elementi še vedno ne bodoprevedena v ukrajinščino, v prej uporabljenem delu regionalnih standardov, boste morali iti na zavihek Upravni in spremeniti jezik, ki je že tam, z ustreznim gumbom za to. In šele po drugem ponovnem zagonu se bo vse dvignilo na svoje mesto.

Nianse spreminjanja jezika vmesnika v spremembi Pro

Nazadnje, največji izzivi čakajo na lastnike strokovne spremembe. Spreminjanje jezika sistema Windows 7 Pro je nekoliko težje in zgoraj navedene metode sploh ne delujejo. Vendar pa obstaja ena zanimiva rešitev. Najprej prenesite namestitveno datoteko izbranega jezika, pri čemer upoštevajte sistemski bit kot datoteko EXE. Zdaj zaženite namestitveni program in počakajte, da se datoteka CAB pojavi v imeniku, in jo takoj kopirate na drugo mesto na disku. To je potrebno samo zato, ker se bo po zaključku namestitvenega programa samodejno izbrisal in zahtevani ali nepodprti jezik preprosto ne bo nameščen. Recimo, da ste datoteko CAB kopirali v imenik 111 na pogonu C.
Zdaj zaženite ukazno vrstico (cmd) iz skrbniškega imena in predpišite ukaz, podan na sliki, pritisnite tipko za vnos in počakajte, da se namestitev paketa zaključi. Nato, na primer, če želite spremeniti ruski jezik vmesnika v angleščini, izvedete še dva ukaza (glej spodnji posnetek zaslona).
Zdaj se lahko popolnoma znebite ruskega vmesnika. Če je tako nujno potrebno, se prijavite (regedit), razširite vejo HKLM, poiščite imenik MUI v SYSTEM CurrentControlSet in v podmapi UILanguages ​​popolnoma odstranite particijo izRuski jezik (ru).
Po ponovnem zagonu sistema iz ruskega vmesnika in skladbe ne bo ostalo.

Sprememba jezikov z orodji tretjih oseb

Vse zgoraj predstavljeno neusposobljenemu uporabniku se lahko zdi precej zapleteno. Zato, da ne bi sodelovali pri takšnih dejanjih, lahko uporabite posebna orodja tretjih razvijalcev. Eden od najpreprostejših je prenosni program Vistalizator. Dokončati morate samo dodajanje želenega jezika in počakati na prenos in namestitev zahtevanega paketa. Vse operacije se izvedejo v samodejnem načinu, sčasoma pa traja približno 15-20 minut.

Sorodne publikacije