Grundig ("Grundik") - TV: navodila, opis, ocene

"Grundike" - TV, ki je vsem znan kot tehnika, je izdelan v Nemčiji. Vendar ta oznaka že dolgo ni povezana s to državo. V članku bomo podrobno opisali zgodovino podjetja in modelno linijo, ki vključuje kakovostne in poceni vzorce.

Zgodovina

Podjetje se je pojavilo v letu konca druge svetovne vojne leta 1945. Takrat je Max Gruding dolgo delal v podjetju, ki prodaja radijske sprejemnike, se upokojil in se odločil, da bo odprl lastno proizvodnjo. Razvoj se je začel z ustvarjanjem malih aparatov, katerih analogi so že bili na trgu. Njegovi radijski aparati so imeli neverjeten uspeh. Že leta 1950 je majhno podjetje Max začelo povečevati svoj potencial. Začela se je proizvodnja televizorjev. Sortiment se je znatno razširil. Leta 1960 je tehnologija že hodila v svojo domačo Nemčijo in zunaj nje - v Belfast. Potem je prišlo do občutka, da bo ta družba vedno vodilna na trgu, a zaradi močne konkurence so se vsi načrti upravljanja spremenili.


Philips je dolgo časa kupoval delnice Grundice, leta 1993 pa je blagovna znamka popolnoma postala glavni konkurent. Toda gospodarska kriza je opravila svoje delo - družba je bila ponovno prodana. Že v začetku leta 2000 je blagovna znamka postala "neodvisna". Žal je do tega časa podjetje zbralo ogromne dolgove in se je moralo uradno razglasiti za stečajnega. Zdaj TV «Grundik», katerih preglede na visoki ravni, je izdala turška družba. Ugotovite, kjepraktično je nemogoče zbrati. Predstavniki Beka ne povedo natančnih naslovov, temveč so omejeni samo s stavkom, da so naprave izdelane v eni od njihovih tovarn. Vendar pa je nemogoče vedeti, kje so proizvedeni: Nemčija, Portugalska, Turčija ali Kitajska. Pogosto je tehnika napisana "Made in Europe".Serija proizvedenih televizorjev

Ko govorimo o modelski liniji, je treba povedati, da je Grundic TV, znan po svoji kakovosti. Kopije imajo običajno zaslone s tekočimi kristali. Med serijami je treba opozoriti na razpoložljivost plazma televizorjev. Ampak oni niso zelo priljubljeni na domačem trgu, in jih je mogoče kupiti bodisi po naročilu v trgovini gospodinjski aparati, ali na internetu virov. V Rusiji so najbolj znane naslednje serije "Grundik":
 • Televizijska vizija. To je LCD-tehnologija. Ta serija vključuje modele z LED osvetlitvijo. V trgovinah pod tem imenom lahko najdete primere z DVD predvajalniki. Cena je odvisna od velikosti zaslona, ​​razpoložljivosti dodatne opreme. V povprečju se giblje od 10 tisoč do 61 tisoč UAH. Najboljša vrednost za denar je prisotna v vseh Grundikovih modelih.
 • Televizijska likovna umetnost. Ta serija vključuje modele, ki se lahko povežejo z internetom in oddajajo video. Cena - od 35 tisoč do 65 tisoč rubljev.
 • TV GLX. Serijski modeli imajo majhno število funkcij. Praviloma so najpogosteje nameščeni v kuhinji. Kupec bo moral plačati za tako TV ne več kot 11.000 UAH.
 • Videz

  Televizija "Grundik" (ocene to potrjujejo) ima tradicionalen videz. Če pogledamo na to, je treba opozoriti na ravne plošče iz plastike. Njihova širina se giblje od 5 do 7 cm. Primer je izdelan v črni ali srebrni barvi. Nekateri modeli imajo posebno stojalo. Narejena je iz trpežnega stekla. Druge naprave se enostavno namestijo na steno. Stojalo je lahko zaobljeno in pravokotno.

  Kakovost zaslona in slike

  Linijo izdelkov Grundik predstavlja široka paleta izdelkov. Televizija (navodila vsebuje uporabne informacije) se razlikuje od kopij drugih znamk z nekaj odtenki. Vse funkcije, funkcije in težave (z rešitvijo) so opisane v posebnem priročniku, ki je priložen kompletu. V ločenem odstavku so informacije o zaslonu in kakovosti slike. Opozoriti je treba, da je za vsak televizor ločljivost zaslona povsem drugačna. Modeli, ki so poceni, so opremljeni z zaslonom 1366x768 slikovnih pik. Modeli z zaslonom, večjim od 32 palcev, imajo ločljivost 1920 x 1080. Indikator na tej ravni vam omogoča ogled HDTV in videoposnetkov polne HDTV. Bodite pozorni na velikost modelov: najmanjša diagonala zaslona - 26 ", največja - 55". Samo televizorji brez sprejemnikov imajo višjo hitrost. Kakovost slike je precej dobra. Vsi odtenki so svetli in nasičeni, neuravnoteženost uporabnikov ne opazimo. To je mogoče razumeti z branjem pričevanja potrošnikov. Zahvaljujoč majhnemu indikatorjuodziv (5 ms) in nekatere posebne tehnologije za reprodukcijo slike na dobri ravni. Kupci opozarjajo, da imajo modeli GLX težave. Na zaslonu povlecite črte za premikanje predmetov. V isti seriji obstajajo tudi druge težave. Na primer, koti gledanja dopuščajo veliko želenega. V bistvu, da bi dobili največ užitka od gledanja televizije, ga morate postaviti neposredno pred njim. V nasprotnem primeru se bo slika močno poslabšala.

  Poraba energije

  Televizija Grundike, katere uporaba je priložena, ne bo nikoli porabila veliko električne energije. To potrjujejo povratne informacije, ki jih potrošniki o tem pustijo. Podjetje skrbi, da večina modelov izpolnjuje razred A. Na vseh gospodarskih napravah je posebna zelena nalepka.

  3D modeli

  Popolnoma vsi modeli v seriji Fine Arts podpirajo 3D ogled videa. Poleg tega imajo funkcijo ponovnega kodiranja dvodimenzionalne slike v tridimenzionalno. Če je treba v tem formatu napisati program, bo to omogočil razširjeni seznam možnosti. Za gledanje videa na televizorjih v 3D formatu morate nositi zaščitna očala z aktivnim zaklopom. Za polnjenje lahko uporabite kabel USB. Vgrajena baterija je dovolj za ogled enega ali dveh filmov. Komplet modelov, ki imajo velikost zaslona od 40 do 55 palcev, vključuje več parov očal. Slike v njih so visoke kakovosti in bogate.

  Sorodne publikacije