Najboljši simulatorji tovornjakarjev na računalniku

Najboljši simulator voznika tovornjaka je razburljiva pustolovska igra, ki uporabnikom omogoča, da sedijo za volanom velikega tovornjaka. Ta poklic je všeč številnim otrokom, toda ne vsak odrasel lahko obravnava vse njene težave. V vsakem primeru, zahvaljujoč iger imamo priložnost, da začutimo kompleksnost in romanco dolgih voženj na tovornjakih. Ampak ne bomo pohiteli, najprej upoštevajte sam žanr igre in njene značilnosti.

Kaj je ta smer igre?

Za določitev najboljšega simulatorja voznika tovornjaka morate najprej natančno preučiti smer igre. Pravzaprav je ta žanr precej specifičen in ni tako pogost na trgu zabave v primerjavi z drugimi možnostmi. Vendar to ne preprečuje, da bi podobne igre imele osebno občinstvo oboževalcev, ki so z veseljem preživeli več deset ur in uživali v vsakem trenutku avanture.


Še posebej zadovoljni uporabniki so visokokakovostni avtomobili, ogromni prostori potovanja in celo gospodarska komponenta. Nekatere igre ponujajo čisti tovor, druge pa ponujajo priložnost za sodelovanje v majhni akcijski igri in celo prejmejo del pozitivnega iz humoristične komponente. Ena stvar je gotova, raznolikost je obilna.

Značilnosti teh iger

Ugotovite, kateri simulatorji voznikov tovornjakov je boljši, ni tako enostavno. Vsak igralni projekt ima svoje lastne značilnosti. Med njimi so:
 • širok razpon vozilvrsto tovora.
 • Ekstremni prostor za prevoz tovora.
 • Novejši igralni projekti zagotavljajo sistem za podrobno kabotažo in videz tovornjakov.
 • Predvideno je finančno poslovodenje in upravljanje zaposlovanja.
 • Dobra grafika.
 • Realistični sistem upravljanja tovornjakov v nasičenem prometu.
 • V igrah je veliko prednosti, vendar gre samo za vse razpoložljive možnosti in začetek izbire najboljšega simulatorja voznika tovornjaka. Najprej pa omenimo glavni namen avanture.


  Glavni namen dogodivščin

  Ne pozabite na pomen vse dejavnosti. Glavna stvar je, da se postopoma razvija, nabira denar in kupuje nove tovorne vagone. Nekatere igre vključujejo opravljanje določenega števila gostov in celo ustvarjanje osebne, uspešne ladjarske družbe. Ampak v večini primerov zabava nima konca in vam omogoča, da uživate v okolju, kolikor vaše srce želi, zaradi česar so igralni projekti enkratni in zanimivi. Ne pozabite na različne dosežke, zapise in celo na več igralcev.

  PC igre

  Zdaj pa si poglejmo razpoložljive igre za PC. Skoraj vsak projekt igre za to platformo lahko imenujemo najboljši simulator tovornjaka. Ampak ne smemo upoštevati vse razpoložljive zabave, in bomo upoštevali najbolj prednost:
 • Euro Truck Simulator - najboljša igra, ki je trenutno na voljo uporabnikom. Poleg vožnje po Evropi,še vedno ima poseben multiplayer način, veliko zbirko vsebin in je še vedno aktualen.
 • American Truck Simulator je zadnja izdaja žanra simulatorja tovornjakov, ki ponuja odhod na ameriško regijo in ustvarjanje poklicne kariere za voznike. Dodani so novi avtomobili, ceste, mesta in pogoji prevoza.
 • "Voziček za lutke" - ruski razvoj, ki je bil nekoč zelo priljubljen in kulturen. Težko je poimenovati idealno mehaniko igre, vendar je še vedno delež zanimanja in navdušenja.
 • Na cesti je zabavna zabava z minimalnim številom gospodarskih funkcij, vendar ogromen svet in celotna zbirka tovornjakov.
 • BIG MUTHA TRUCKERS je duhovita igra, ki predlaga, da postanete del celotne tolpe Velike Matere. Koncept igre ima preproste funkcije, na voljo so majhni prostori za ukoreninjenje, vendar ni potrebno opravljati pravnih storitev. Poleg tega vas bodo nenehno lovili reketarji in policija. Kako se z njimi spopasti, se odloči le za vas.
 • Ta niz najboljših simulatorjev tovornjaka na PC-ju je povsem dovolj za popoln razvoj žanra. Poleg tega, ob upoštevanju visoke ravni kakovosti, igra bo zanimiva in razburljiva. Raziščite vse posebnosti, pozorno preberite namige in uspeli boste. In do sedaj bomo pregledali razpoložljive igre za mobilne platforme.

  Igre za mobilne platforme

  Sodobne platforme in tablice poskušajo slediti kakovosti in nudijo veliko zabave. Med razpoložljivimi projekti iger lahko označite tudi najboljšesimulatorji tovornjaka na Androidu, ki seveda ne dosežejo ravni PC-ja, ampak so na pravi poti:
 • Offroad Truck Driving Simulator - ta igra je najbolj kakovostna med vsemi obstoječimi analogi in ponuja preprosto delo voznika težkih tovornjakov. Grafika, število razpoložljivih avtomobilov in zanimive naloge, vse boste zagotovo prosili.
 • World Truck Driving Simulator - ponuja prostorni svet za prevoz tovora. Obstaja gospodarska komponenta, vendar ni na voljo toliko tovornjakov, ki bi jih lahko izbrali. Načeloma igra igra zanimivo in se nenehno dopolnjuje z novo vsebino.
 • Simulator tovornjakov: Europa 2 - in ta projekt za igre ni namenjen le za prenašanje tovora, ampak tudi za preverjanje vaše profesionalnosti. Realni model upravljanja vozila, kompleksne DRA, denarne kazni in celo aretacije v primeru kršitve.
 • Big Truck Hero 2: Real Driver ni tako dober igralni projekt, ampak z zelo kakovostno grafiko in veliko izbiro ameriških tovornjakov. Tovor je potrebno prevažati ne samo po cestah, ampak tudi v razmerah velike metropole.
 • Kot lahko vidite, imajo najboljši simulatorji tovornjaka na Androidu svoje zanimive strani. Bodite prepričani, da preživite nekaj časa in samo cenite vse zmogljivosti, ki jih imajo. Ne pozabite, da bo stabilna mobilna igra zahtevala zelo zmogljivo mobilno napravo.

  Vrhunski projekti iger

  Praviloma majhni pregledi ne dovoljujejo pozornosti na vse razpoložljive igre. Tako lahko določite, kateri od najboljših simulatorjev tovornjaka na PC-ju bodo igrali,naredili smo osebni vrh. Najprej preberite naša priporočila in nato lahko varno preživljate čas v drugih podobnih zabavah:
 • Euro Truck Simulator.
 • Ameriški simulator tovornjakov.
 • Na cesti.
 • Tovornjaki in vozila; Trailer
 • SIMULATOR NEMČIJE /UK.
 • BIG MUTHA TRUCKERS.
 • SPINTIRES: MUDRUNNER.
 • SCANIA TRUCK DRIVING SIMULATOR.
 • ​​
 • 18 KOLESA JEKLA.
 • "Tovornjakarji".
 • Sedaj boste imeli osebni seznam najboljših simulatorjev tovornjakov, ki bodo zagotavljali dolge ure avanture. Vsaka igra ima individualne značilnosti in prostore za vožnjo po tovornjakih. Vsekakor ne boste obžalovali porabe časa za te igralne projekte.

  Priljubljenost na trgu iger na srečo

  In igre so tako priljubljene v skupnosti? Pravzaprav ta žanr ni tako pogost in je namenjen izključno omejenemu krogu oboževalcev. V primerjavi z drugimi igralnimi usmeritvami ima simulator za kontrolo vozil veliko manj zainteresiranih uporabnikov. Ali se bo situacija v prihodnosti spremenila? Verjamemo, da ne bo boljše, vendar ne bo slabše. Torej, če vas zanima ta žanr, potem se prepričajte, da preizkusite razpoložljivo avanturo.

  Nadaljnja usoda žanra

  Nazadnje, želim omeniti, da se seznam najboljših simulatorjev tovornjaka ne bo spremenil. Edino podjetje, ki ga razvija, je programska oprema SCS. Točno aktivno nadaljujejo z delom na ustvarjanju DLC in novih projektov iger. Nihče drug ne želi obvladati tega žanra, veliko drugih razvijalcev studia pa se osredotočajo predvsem na mobilne platforme. Torej pričakuj nekaj novegaV bližnji prihodnosti ni vredno. Dobro je, da je zabava dokaj resna zbirka iger v tem žanru. Zdaj imate vse informacije v tej smeri. Kot lahko vidite, čeprav se žanr ne razvija posebej, so med vsemi razpoložljivimi igrami precej kakovostne zabave. Ostaja le, da se dodeli malo časa in da se ga drži kot poklicni voznik, da osebno razišče vse posebnosti in poskuša uspeti.

  Sorodne publikacije