"VVV", duhovnik: značilnost, nadarjenost, vodnik

Napoved glasbe World of Warcraft: Bitka za Azeroth privlači pozornost ne le navijačev, ampak tudi ljudi, ki so bili ves čas daleč od igre. Uspeh tega obsežnega projekta je bil preizkušen v preteklih letih in mnogi so v to prepričani z uradno objavo dodatkov. Vsaka inovacija korenito spreminja igro in vsebino ter dodaja edinstveno vsebino, ki zajame njeno zaplet. Podjetje Blizzard Entertainment gre na novo raven - v enem delu serije ni bilo tako razburkanja, ki bi ga povzročil živ videoposnetek in razburljiva pričakovanja igralcev.

Nekatere spremembe dodatka

V novem delu "bitke pri Azerothu" obljubljamo, da bomo spremenili komponente PvP in PvE. Spremenili bomo spremembe v okostnjah, talentih in poklicih. Zato bo igralcem omogočil, da bodo spet občutili nekaj inovativnega igranja, saj igralci, ki so bili preizkušeni na osebnih izkušnjah igralcev, ne bodo.


Tisti, ki dobro poznajo razred duhovnikov, se spomnijo nekakšnega negativnega vzorca: duhovnik (iz angleščine - »duhovnik«) katere koli specializacije ne more v celoti spodbujati njegove škode ali zdravljenje bo potrebno prvič Nekatere posodobitve, ki omogočajo duhovnikom, da se udobno igrajo in so uporabne v različnih situacijah. V Pristu so tri specialitete: poslušnost, svetloba in tema. Na slednje, ostanimo bolj podrobno, da bi preučili nianse v "bitki pri Azerothu".

Specializacija "teme" pri duhovniku v "drugi svetovni vojni"

Ni skrivnost, da duhovnik ni najmočnejši metalec za en namen. Ampak kvalificirani igralci to nadoknadijoz uporabo AoE - zmožnosti in stalne podpore, ki lahko podpirajo stabilen DPS. Uroke, ki porabijo poseben vir duhovnikov - Madness. Duhovniki v "Veliki domovinski vojni" so zelo koristni, ker so sposobni hkrati škodovati in obnavljati zdravje. To poveča njihovo preživetje v PvP in PvE.


Sprememba v urokih in nadarjenosti

Kot v drugih razredih, bodo v novi uporabi "druge svetovne vojne" duhovniki zmanjšali določene sposobnosti in spremenili sistem talentov. Predstavljajte si glavne spremembe na seznamu.
 • Usmerjeni urok "Dehidracija uma" se je spet pojavil v aktivnih sposobnostih.
 • Novi talent "temne odprtine" škoduje tarčam in nasprotnikom v polmeru 10 m. "Beseda teme: bolečina" je naložena vsem, ki jih ta sposobnost prizadene.
 • Novi talent Dark Degradation omogoča CS igralcem, da kadarkoli uporabijo črkovanje Darkness Image. Pri uporabi tega uroka povzroči škodo na območju 10 m od glavnega cilja.
 • Spell "Beseda teme: smrt" se je spremenila v kategorijo talentov.
 • Črke poplavnega brezna so se spremenile v talente.
 • Dodali so nov talent "Deep Horror", ki vam omogoča, da cilj omamite 4 sekunde.
 • Zmanjšanje trajanja pik: "Beseda teme: bolečina" - do 16 sekund in "Vampirsko dotikanje" - do 21 sekund.
 • Črkovanje "Myslombom" povzroči zmedenost nasprotnikov namesto omamljanja.
 • Dodali so nov talent "Last Word", ki skrajša čas tišine do 30 sekund.
 • Črkovanje "Brez izbruha" zdaj ne zahteva donacij za cilj in lahko zaprosi za 90enote norosti.
 • Črkovanje "Beseda teme: brezno" ima 2 naboja in nadomešča urok "Blast of Mind".
 • "Conquest of Madness" zdaj ne ubija znaka, temveč povzroča 90% izgube zaradi maksimalnega zdravja igralca in mu odvzame ludilo v naslednjih 30 sekundah.
 • Talent Sanlane zmanjšuje čas obnavljanja vampirja in povečuje zdravljenje te sposobnosti.
 • Na podlagi novega sistema talenta duhovnika v "drugi svetovni vojni" lahko sklepamo, da so duhovniki dvignili arzenal nadzora nad vevericami. Zmanjšanje časa pik in zmanjšanje ohladitve bo spodbudilo bolj aktivno igro za ta razred. Nova posodobitev bo sledila povečanju izgube eksplozije, ki bo v nekaterih primerih koristna, kot tudi povečati izgubo AOE.

  Hyde za duhovnika pri "BBB"

  Ta sistem talentov bo zasnovan za univerzalno igro SP-duhovnika v "BBB". Nekatere talente lahko zamenjate, če pa se zanašate na svojo profesionalno igro in želje. Ta veja talenta bo donosno prenesla vaš lik v izdajo nove posodobitve:
 • Raven 15: "Solid Think" - Dvigne škodo na dve najbolj uporabljeni uroki.
 • Stopnja 30: "Manija" - poveča hitrost gibanja z nakopičeno norostjo. Veliko bo rešil na bojišču in v ječi.
 • Stopnja 45: "Trpljenje" - postavlja dow v uporabo sposobnosti
 • Raven 60: "Zadnja beseda" - zmanjša čas ponovnega natovarjanja zmožnosti tišine, ki je izjemno uporaben v areni in na bojišču.
 • Raven 75: "Preroški parfum" -povečuje regeneracijo norosti
 • Raven 90: "Neusmiljena norost" - vam omogoča, da postopoma prenehate delovati pod "Obrazi brezna". Na splošno se škoda na sekundo ne zmanjša, ampak se bo povečala.
 • Raven 100: Zapuščina brezna - Zmanjša količino norosti, ki jo potrebujete za uporabo Spell's of Abyss.
 • Vrtenje za boj z enim nasprotnikom

  Debufe je treba ves čas podpirati, na primer "Beseda teme: bolečina" in "dotik vampirja". Za aktiviranje "slike globine" je potrebno črkovati "Izlitje razbitin". Ko uporabljate "Obrazi brezna", uporabite čim več "puščico brezna" in uporabite "podrejeni um" pri 15 stoatih.
  Če ste zmanjkali "Face of the Abyss", potem oddajte "Blast of Mind", kadar je to mogoče. Črke "Dark Shame", "Dark Abyss", "Beseda teme: Smrt" in "Potop brezna", uporabite CD. Ko boste imeli vso moč za napajanje, uporabite urok čarovnije.

  Rotacija za boj z več nasprotniki

  Če ste izbrali talent Dark Abyss, začnite bitko, da jo uporabite za metanje pred vsemi najbližjimi sovražniki. Pri izbiri talenta "Trpljenje" uporabite urok "Vampire Touch", da svojim nasprotnikom dodate dodatne trike. Uporabite "Dark Defamation" čim pogosteje. Biti v "Podobi brezna", "Olujo brezna" oddaja, da nadaljuje delovanje točk. Aktivno uporabite "Eruption Eruption". V tem primeru, če imajo nasprotniki več kot pet in vse sposobnostiv Kuldauni, nato pa uporabite "Dropping the Mind" na skupino nasprotnikov. Če so cilji manjši od petih, potem uporabite »Blast of Mind« ali »Beseda teme: brezno«. Če imate vse možnosti polnjenja, potem uporabite "Tricking Mind" za enega od ciljev.

  Sorodne publikacije