Dobre proračunske slušalke: modeli, ocene. Kako izbrati prave slušalke

Izbira slušalk vedno vozi uporabnika v okvir. Kdo potrebuje modele določenega proizvajalca, je za nekoga lažje kupiti najcenejši izdelek. Trg je napolnjen z različnimi možnostmi, nekatere se razlikujejo le po barvi in ​​obliki. Če želite narediti pravo izbiro in pobrati dobre proračunske slušalke, morate dati prednost in biti potrpežljivi.

Vzrok

Glavno vprašanje, ki ga mora uporabnik odgovoriti: "Zakaj potrebujem to opremo?" Zakaj ljudje sploh kupujejo slušalke? Nekdo rad posluša glasbo in ne more potovati brez slušalk ali pa preprosto oditi na delo v prometu. Nekdo ima rad igre, in kot vemo, pogosto potrebujejo kakovostne slušalke, še posebej, če imamo projekte, kot je CS: GO. Nekatere stranke so izgubile svojo dinamiko na svoji napravi, zato je nakup slušalk najboljša alternativa za popravilo. Uporabniki pogosto dobijo slušalke za Skype ali po telefonu. Mnogi športniki ne morejo trenirati brez glasbenega spremljanja. Z drugimi besedami, določili boste zahteve, ki jih boste posredovali pripomočku.


Kakšne so možnosti?

Torej, če se odločite za nakup slušalk, poiščite vrsto dodatne opreme, ki jo potrebujete v spletnih trgovinah. Torej, mnogi proizvajalci ponujajo ne le seznam vseh vrst slušalk. Uporabnik ima več kategorij, v katerih obstajajo določeni modeli.
Treba je omeniti, da je na spletnih straneh spletnih trgovin razvrstitevslušalke so lahko drugačne, zato ni lahko izbrati nobene standardne skupine. Osredotočili se bomo na najbolj priljubljene kategorije za danes.


Zato ni uradne klasifikacije, vendar obstajajo slušalke za glasbo, šport, telefoni, igre, studii itd. Zanimivo je, da obstajajo modeli za glasbenike posebej za določen žanr glasbe, ki je prav tako zelo privlačen. Glede na vaše cilje in želje si lahko ogledate vrste in oblike slušalk. Dobre proračunske slušalke lahko najdete med oblogo in med velikimi studii. Čeprav se bodo cene za oba modela precej razlikovale.

Sličica

"Vstavki" in vakuumske slušalke sta med seboj podobni. Poznajo jih skoraj vsi, takšni modeli pogosto prihajajo v popolne komplete sodobnih pametnih telefonov. "Insert" se je pojavil pred vakuumom, navadili so se na tiste, ki so pred desetimi leti pogosto uporabljali slušalke. Vacuums danes so veliko bolj priljubljena, saj imajo boljši zvok zaradi svoje zasnove.
Obe možnosti sta odlični za tiste, ki iščejo napravo za poslušanje glasbe, telefoniranje in šport. Seveda bodo tudi vse te možnosti nekoliko drugačne. Za glasbo lahko izberete najbolj preprosto, za komunikacijo potrebujete mikrofon. Športna različica mora biti opremljena z dobro montažo in priročnim pristankom.

Polna velikost

Če se sprašujete, kako izbrati prave slušalke, potem morate resnomodelov za nekatere posebne namene. Običajno nakup miniaturnih slušalk ni težava. Večina uporabnikov izbere možnosti, ki so cenejše ali pa imajo raje že preizkušene proizvajalce.
Toda s polno velikimi slušalkami je situacija bolj zapletena. Ta možnost je bolj primerna za delo doma ali v pisarni. Seveda obstajajo takšni drzni ljudje, ki radi nosijo okorne slušalke in potujejo po ulicah svojega mesta. Toda takšna izbira je precej nevarna. Nekatere slušalke sploh ne zamudijo čudnih zvokov, toda medtem ko so na ulici, ljudje še vedno ne bi smeli biti odtujeni od sveta. Znano je, da so slušalke s polno dolžino trajnejše, zato jih pogosto kupujejo za delo. Prav tako prihajajo v različnih velikostih. Oblikovanje ima odprte ali zaprte slušalke. Pogosto takšna struktura rešilca ​​vpliva na sprejemanje nizkih frekvenc in seveda na izolacijo od zunanjega sveta.
Vključene so tudi slušalke polne velikosti. Takšnih modelov v tem članku ne bomo razstavljali, ker ne morejo biti objektivno povezani s proračunskimi. In če obstajajo take studijske različice, potem je malo verjetno, da se bodo lahko pohvalili z dobro kakovostjo.

Udobje

Nazaj na to, kako izbrati prave slušalke. Že dolgo lahko trdite, kateri so najprimernejši za ljubitelje glasbe, športnike, navadne uporabnike itd. Vendar pa bo veliko odvisno od udobnosti. Kako čudno, ampak tudi najbolj kakovostnih in dragih slušalk na trenutkeIzkazalo se je, da je sramotno: nekje je nekje pritisnjeno, nekje vpeto, nekje padalo itd. Da bi se temu izognili, morate razumeti, kateri modeli so za vas najboljši. Poleg tega ta plošča ne velja samo za možnosti polne velikosti, temveč tudi za vakuumske slušalke, saj ima tudi različne modele.

Gradbeništvo

Zato so "vložki" na trgu predstavljeni kot navadne žice, na koncu katerih so majhne "kapljice". Običajno se ta možnost nosi skozi vrat. Obstajajo tudi "vložki" s sidriščem na ušesu. Modeli tega dizajna so pogosto namenjeni športnikom. Ampak, če je prva različica "kapljice" je univerzalna, nato pa s pritrditvijo na uho pogosto obstajajo težave.
Mimogrede, posebej za športnike so še uspešnejše konstruktivne različice. Ne le pritrjena na uho, temveč tudi skozi vrat, tako da se praktično ne počutijo na glavi med joggingom, zanesljivo in udobno sedijo. Takšne variante so razvili posebej vodilni proizvajalci in celo med njimi lahko najdete dobre proračunske slušalke.
Modeli polne velikosti imajo običajno standardne pritrdilne elemente. Pogosto se razlikujejo po obliki in velikosti amuleta. Hkrati so izvedeni iz različnih variant: od usnja in usnja do velurja in penaste gume. Materiali so različni za sam nosilec. To je lahko kovina, les, plastika itd.

Ocena

Če želite ustvariti vrhunske slušalke, morate najprej izbrati kategorije v ratingu, kje iskati najcenejše modele. Zdaj pa najboljPriljubljeni so običajni "vložki", igralne slušalke, slušalke za ljubitelje glasbe in običajna uporaba. Oglejmo si več modelov v vsaki od teh kategorij.

Vstavki

Ocena cenovno primernih objektivov za slušalke se začne s Sony MDR-EX450. Zato ima model široko paleto frekvenc, dobro reproducira bas. Oblika je klasična, brez pritrdilnih elementov. Žice so močne, same slušalke so v kovinskem ohišju, kar pomaga ohranjati njihovo celovitost dolgo časa. Edina stvar, ki vam ni všeč, je hitro brisanje logotipa. Model je vsestranski, idealen za poslušanje glasbe na tabličnem računalniku, pametnem telefonu ali predvajalniku. Nekateri uporabniki opazijo pomanjkanje nadzora glasnosti.
Sennheiser CX 300-II je bil na drugem mestu. Proizvajalec je dobro znan po svojih odličnih studijskih modelih, "kapljice" pa tudi dobro izidejo. Zasnova in enostavnost oblikovanja slušalk sta v očesu. Posebne slušalke z občutljivostjo, vendar je frekvenčno območje slabo. Vendar pa je to mogoče videti le, če slušalke povežete s kakovostno strojno opremo. Od minusov je vredno omeniti, da kabel ni dovolj močan, da bi se hitro izrabil. Troy zapira model Panasonic RP-HJE125. To je odlična poceni slušalka za vaš telefon ali tablični računalnik. Seveda, za ta denar uporabnik ne bo prejel zvoka super kakovosti. Kljub temu pa imajo preprosto zasnovo in standardni razpon frekvenc. Obstajajo obsežni basi. Kot kaže praksa, je to dolgo življenjska slušalka. Zabaviščni obroči so zelo udobni, zadovoljni so z velikim številom barvnih variant.Negativno lahko rečemo le o tankih kablih.

Igralci

V zadnjem času imajo vse igralne komponente neverjetno povpraševanje. Ni presenetljivo, da uporabniki iščejo proračunske slušalke. Slušalke Gamer vam omogočajo, da se potopite v virtualni svet in tako pomagate nevtralizirati nasprotnika, ki se "spotakne" za vami. Pomembno je tudi, da imajo slušalke visokokakovosten mikrofon, ki bo zagotavljal čistost vašega glasu. To je še posebej pomembno pri igranju s prijatelji, ki so morda nezadovoljni s hrupom in drugimi zunanjimi zvoki. Med igralci računalniških iger je mogoče najti najboljše proračunske slušalke. Qcyber Dragon ima nenavaden videz, ki združuje vse igralne žetone. Rdeči elementi agresivno gledajo na črno telo. Naslon za glavo je dobil mehko blazinico, ki omogoča dolgo časa, da sedi za PC. Amuleti so pravokotni z zaobljenimi vogali. Značilnost te možnosti je vgrajeni subwoofer, ki ga predstavlja motor vibratorja.
Ta model je dobil togo obliko mikrofona, ki se zdi, da je veliko nezanesljivih. Kabel ima dolžino dveh metrov. Ni popolnoma uspešen, lahko imenujemo uporabo USB priključka za slušalke, ki izključuje možnost povezovanja modela s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Na eni od skodelic je nastavljen nadzor glasnosti, kar je prednost. Vendar pa so bili uporabniki negativno zaskrbljeni zaradi kakovosti kabla in reševalnega vozila, nekateri pa niso mogli sprejeti velikih dimenzij in teže naprave. Najboljše proračunske slušalke za igralce se ne končajo. Za njihZanimiv model je Bloody G300 A4Tech. Najprej se odlikuje po svojem videzu. Ima kvalitativne materiale primera, sama zasnova izgleda zanesljivo in trajno. Kateri model simulira nekatere možnosti iz SteelSeries. Opremljen je bil tudi z jekleno žico, reguliran pa je tudi naslon za glavo. Kabel je nameščen v debelo lupino, vendar je še vedno mehak in prožen. Uporabniki so poudarili vrhunec in dober zvok. Ampak mikrofon je dal malo položaja.

Ljubitelji glasbe

Po eni strani je nakup slušalk za glasbo preprost, saj je na voljo kar nekaj možnosti. Po drugi strani pa to dejstvo otežuje nalogo. Ampak še vedno v tej kategoriji lahko naredite dobro izbiro. Glasbene slušalke so lahko predstavljene tudi v obliki vložkov in v obliki modelov polne velikosti. Slednje se pogosto imenuje Meizu HD50. Zdaj je to ena najbolj priljubljenih glasbenih zidov.
Kitajski proizvajalec je poskušal storiti vse, da bi materiali in zvok dosegli dostojno raven. Telo je narejeno iz usnja in kovine, zvok pa je prejel visoke frekvence - in lahko jasno slišite bas. Zanimivo je, da komplet vsebuje gosto prevleko, adapter in snemljiv kabel. Na voljo je tudi mikrofon. Ampak za glasbene "kapljice" je vredno omeniti Sennheiser IE 4. To je velik proračun slušalke-liner. Uporabnik prejme slušalke, ki so primerne za poslušanje strune, vetra in vokalne glasbe. Dobro je slišati vse frekvence. Pogled je preprost, včasih povzroča negativne povratne informacije, saj kupci ugotovijo, da je njegova zasnova zelo poceni. Kot pomanjkljivostupoštevajte pomanjkanje mikrofona.

Brez nepotrebnih podrobnosti

Dobre proračunske slušalke morda niso priključene. Trg je tako raznolik, da vam omogoča, da poudarite odlične brezžične možnosti. Bluedio T2 Plus je zanesljiva slušalka, ki odlično reproducira zvok. Morda se zdi, da je nekomu nekako grob, vendar, kot kaže praksa, je možnost zelo uporabniku prijazna. To je posledica pomanjkanja žic in priročnega upravljanja glasbe ter široke funkcionalnosti. Ampak minuse tega modela so neusmerjeni mikrofon in pomanjkanje Bluetooth adapterja.

Izbira

Da bi lahko dobro zaznali slušalke z dobrim zvokom, ni potrebno dolgo in natančno preučiti celotnega asortimana, ki je na trgu. Pomembno je določiti namen, za katerega so slušalke kupljene. Seveda je pomembno, da vam model ustreza, še posebej, ko gre za slušalke polne velikosti. Čeprav celo "kapljice" lahko imajo tako bizarno videz, da ne bo vsakdo strinjajo, da kupujejo takšno možnost. Potem morate paziti na udobje pritrdilnih elementov. Če želite kupiti slušalke v spletni trgovini, je najbolje, da najprej obiščete trgovino in poskusite nekaj možnosti za odločitev o materialih in velikostih.

Sorodne publikacije