Medic in Varfeise: taktika in orožje

V Warfaceu ima zdravnik vlogo pomožnega značaja. Toda v bitkah na kratkih razdaljah je zelo smrtonosno, ker lahko orožje ubije en strel. Pogosto se uporablja v načinih PvP. Podrobnosti bodo obravnavane v članku.

Zdravljenje

Medic v Varfais ima edinstveno sposobnost, da dopolni zdravje, zaradi česar je nepogrešljiv pri posebnih operacijah in PvE načinih težavnosti Profi. Sposoben je obnoviti zdravje sebi in prijatelju na 100%.
Da bi ugotovili, ali nekdo potrebuje pomoč, je dovolj, da izberete komplet za prvo pomoč in kazalec postavite nad sotekmovalca. Označena raven zdravja bo odgovorila. Zvočna obvestila "potrebujejo zdravnika" kažejo, da nekdo potrebuje pomoč.


Ko se približate, pritisnite levi gumb miške, da začnete postopek obdelave. Če so zdravilna očala blizu ničle, bo nizka raven gorila dlje kot običajno. Podobno oznako vedenja in v primeru, da je igralec med zdravljenjem prejel smrtonosno poškodbo.

Reanimacija

Poleg kompleta za prvo pomoč zdravniški paket vključuje defibrilator. Če član ekipe ni poškodovan, ampak ubit, se za nedeljo dodeli 10 sekund v načinu PvE in 30 v PvP. Igralec se bo vrnil v boj s polovico zdravja.
Slaba stran je, da ima standardni defibrilator nizko stopnjo sprožitve. PvE je dovolj za samo enega člana ekipe. Pridobitev naprednejšega vzorca vam omogoča ponovno oživitev zaveznikov z visokim zdravstvenim stanjem, poleg tega se čas "povrnitve" zmanjša, tako da 10sekund bo dovolj za dva soigrača.


Defibrilator lahko ubije sovražnika v boju. Na primer, to je učinkovito sredstvo proti ščitom. Poleg tega, zdravnik "Varfeise" - edini znak, ki lahko premagal juggernaut kjerkoli na telesu z istim defibrilatorjem.

Orožje

Igralci, ki razumejo, da so medicinski instrumenti daleč od edine vrste uniform za zdravnika, uspešno razširijo nasprotnike na desno in levo, ker je zdravnik učinkovit v bitkah v zaklenjenem prostoru. Orožje zdravnika v Varfeisu so šibrenice, namenjene so izključno za boj proti kratkotrajnemu gibanju. Odvisno od tipa pištole je razdalja od 1 do 8 metrov. V svoji mehaniki se orožje deli na tri vrste:
 • pištole (SPAS-12 različnih modelov Remington, Kel-Tec);
 • polavtomatske puške (Saiga 12C, Cobray Striker);
 • avtomatsko (vožnja, deflektorsko kladivo).
 • Pompomi imajo največjo škodo, vendar nizko hitrost žganja. Zasnovan je za igralce, ki lahko ubijejo en strel. Izbira samozavestne taktike. Polavtomatske naprave so manj škodljive, vendar imajo večjo hitrost. Te puške imajo manj možnosti za strel, toda če je prišlo do napake, obstaja priložnost, da naredimo še nekaj volkov, da ubijemo sovražnika. Avtomatizacija je povsem nasprotno od črpalke. Škoda je majhna, vendar je hitrost na visoki nadmorski višini. Igralec, oborožen s takšnim izdelkom, praviloma tiho izbere sovražnika in ga polni z naboji, s pritiskom na levi gumb miške. Treba je razumeti, da če je sovražnik zdravnik s pompom, potem je priložnost, da dobite posnetek med takšnim "ritualom"večkrat povečuje.

  Taktike

  Najboljši zdravnik Warfeesa ne bi smel imeti le ustrezne pištole, temveč tudi biti sposoben ravnati z njim, pa tudi spretno krmariti po bojišču. Pomembno je vedeti, da bo trk uspešen le, če boste trčili v čelo. Če želite to narediti, morate upoštevati naslednja pravila:
 • v odprtem prostoru se premikati strogo vzdolž sten;
 • opažanje sovražnika, takoj zateči k "podcastu", da odide od sovražnikovega pogleda in se varno približa razdalji strelca;
 • V primeru hitrega napada na začetku kroga je priporočljivo uporabiti dušilec, da sovražnika zmede, v drugih primerih pa bajonet in zaviralec gorenja;
 • Če ni oklepne jakne z zaščito nožev, bo sovražnik izginil iz prvega udara bajoneta, vendar mora bitka potekati na minimalni razdalji;
 • če strel ni ubil sovražnika, in brez ponovnega natovarjanja ne da novega salva, je pametno udariti bajonet;
 • tihe čevelj vam omogoča, da se nevidno prikradejo sovražniku;
 • Največje hitrosti imajo bojni čevlji.
 • Razumeti je treba, da je gospodovska skupina uspešnih igralcev opremljena z opremo, obnovitvenim zdravjem in oklepom. Na primer, zdravnik za čelado pri Varfaisu bo igralcu omogočil, da se po boju, da bi zapolnil zdravje, odreče potrebi po zatočišču.

  Slike

  S prizadevanji razvijalcev v igri občasno dodajajo nove "kože", ki lahko spremenijo videz znaka. Na primer, edinstven videz zdravnika Absolute v Varfais.Zdravnik te odmaknjenosti izgleda zelo zastrašujoče - uniforma je drugačna od drugih modrikastih prog. Videz je mogoče pridobiti v okviru dogodka »Absolutna sila«.

  Drugo orožje

  Poleg vsega zgoraj navedenega ima zdravnik Varfeise v svojem arsenalu pištole in nože, kakor tudi vsak drug razred. Če je z drugim vse jasno (bitka na kratkih razdaljah), je imenovanje prvega pogosto vprašljivo. Imenovanje pištole - za dostavo v primeru, ko je potrebno voditi bitko na daljavo. Zato je treba izbiro dodatnega orožja obravnavati odgovorno.
  Najboljši model v igri je SIG Sauer P226 C zaradi visoke natančnosti, izgube in praktično brez povratnega udarca. Omogoča premagovanje sovražnikov na dolge razdalje. Primerna je za terenskega zdravnika in Matebo Autorevolver, ki zaradi izgube lahko z dvema streljama preplavi sovražnika. MP "Grach" je proračunska varianta podjetja SIG Sauer, ki se prodaja za denarni denar. Izgubi "zauer" na številnih kazalnikih, vendar v bitki ni posebej čutiti, če imate muffler. Pomanjkljivost je nezmožnost nastavitve pogleda.

  Razsodba

  Zdravnik pri Varfeisu je zelo koristen razred v obeh PvP in PvE. Pomembno je, da se naučimo, kako se igra pravilno. Upoštevajte zgoraj opisane nasvete in vse se bo prikazalo.

  Sorodne publikacije