Obliionova vrata v pozabo: podrobnosti in cilj

Vrata Obliwion v Oblivion so del Starejših zvitkov. Pojavili so se izključno v četrti seriji oblikovanja iger in postali osnova za nov konflikt. V bistvu so razvijalci potrebovali nekakšen konflikt in tokrat so postali tako davidsko-mistična bitja iz drugega sveta. Odločili so se za vstop v Tamriel in zasužnjiti celotno prebivalstvo, vendar ni bilo pričakovati, da bi lahko pogumni junak uničil njihove načrte. Tako se je začelo obdobje soočenja med silami dobrega in zla.

Vrata pozabljanja - kaj je to?

Glavni namen zavore v Oblion v Oblivion, veš, ostaja razumeti, kaj predstavljajo. V večini primerov zasnova nima nič posebnega, razen da je lok z daedric simboli, čarobno kroglo in sposobnostjo hitrega premikanja med svetovi. Toda včasih imajo takšni portali videz spontanega fenomena: vrtinec, nenavadno veliko drevo s poglobljeno in celo preprosto knjigo. Vsaka različica Obliwion Brawl v Oblivionu ima dokončno končno točko. Nevarni mračni lok vstopi v Mrtvo Zemljo, knjiga pošlje junaka v čarobni svet itd. Težko je napovedati, kaj bo svet na drugi strani vrat, vendar je možno, če preberete knjige in starodavna dela, raztresena nad Tamriel.


Zakaj potrebujemo portale?

Razmislili smo o pomenu Obliwion Brawl v Oblivionu, zdaj pa je vredno posvetiti pozornost njihovemu funkcionalnemu namenu. Če ga gledate globalno,taki portali običajno služijo za hitro premikanje vojakov teme za nadaljnji zaseg zemlje. To se dogaja v večini primerov v igri, ko se moraš močno boriti z hordami različnih pošasti in nesmrtnih bojevnikov, ki so prišli iz druge dimenzije.
Drugi namen portalov je omejen na možnost vstopa v drugo dimenzijo. Tamriel na prvi pogled se zdi majhen z vidika raziskav, vendar ne pozabite na druge svetove, ki so tu dovolj. Ostaja samo iskanje Vrata pozabe v pozabo in skrbno raziskati vse razpoložljive prostore.


Mesto pretepanja pozabe v igralnem vesolju

Kot smo že omenili, portali te vrste služijo kot glavna sestavina narativne zgodbe. Glavni junak se pojavi samo med invazijo. Njegova glavna naloga je rešiti svet in izgnati obiskovalce. In gostje so polni nalog za zapiranje vrat v drugi svet. Lahko varno reči, da v igri "Oblivion" portali v drugi dimenziji so postali osnova za ustvarjanje all-inclusive avanturo. Obstaja veliko drugih analogov, na primer, če najdete vrata v obliki glave s tremi ljudmi, potem lahko nadaljujete z dodatno pustolovščino z norim vladarjem z imenom Shegorat. Obstaja celo priložnost za obisk prostorov Hermes Mori, a za začetek morate najti posebno črno knjigo, ki je portal. Funkcije na teh področjih so popolne, vendar jih je treba pravilno uporabljati.

Tematske spremembe

In kako potekajo stvariz modo za zavore Obliquo? V tej smeri je vse precej jasno in zanimivo, saj ljubitelji dodajajo nove avanture ali celo zmožnost osebnega klica na portal. Najbolj zanimive možnosti so naslednji dodatki:
  • Gate Solitude - pustolovščina, ki vam bo ponudila, da postanete prvak arene. Sprva se lahko zdi, da je to že izvedeno v igri, vendar ne pozabite, da se boste morali zdaj boriti na mrtvi Zemlji.
  • Sklic Vrata za pozabo - Sprememba, ki daje možnost, da se po volji pokličejo vrata pozabe. Na vašem inventarju se bo pojavila posebna knjiga, s katero se boste lahko naučili potrebnih urokov.
  • Prehod v Asgard je še en dodatek h horror žanru, ki pripoveduje čudovito zgodbo o skrivnostni sekti, ki je še vedno uspela upogniti svojo stran tega Boga.
  • Zdaj imate vse potrebne informacije o tej temi. Ne skrbite, vrata za pozabo bodo vedno na voljo, uporabite jo lahko samo za predvideni namen. Igrajte, uživajte v avanturi in se prepričajte, da uporabljate nekaj zanimivih sprememb.

    Sorodne publikacije