Vodniki: Kako namestiti mesta: Skylines

V sodobnem svetu so računalniške igre postale izjemno priljubljene: projekti so ustvarjeni za ljudi vseh starosti, okusov in preferenc. Zato ni nič presenetljivega v tem, da je število žanrov preprosto preplavljeno, čeprav med njimi še vedno izstopa najbolj priljubljeno in ljubljeno. Na primer, ljudje bodo vedno igrali strelce ali igre vlog. Toda v nekaterih krogih so simulatorji gradnje mest zelo priljubljeni. To je žanr, ki vam bo omogočil, da prevzamete nadzor nad svojim krajem, ga upravljate, gradite, razen lakote, naravnih nesreč in tako naprej.


Med vsemi projekti, ki so se v zadnjih letih pojavili v tej smeri, je najbolj izrazita igra Mesta: Skylines. V tem članku gre za to igro in natančneje o modnih mestih: Skylines, kako jih namestiti, kako jih poganjati in tako naprej. To je zelo zanimiva tema, ki je primerna za tiste igralce, ki so že preučevali vsebino same igre. Kako namestiti mesta: Skylines? Ta proces še zdaleč ni najbolj zapleten, tako da se lahko hitro naučite.

Kaj je ta igra?

Toda preden se naučite namestiti Mesta: Skylines moda, se morate seznaniti z igro, saj vam ponuja ogromne priložnosti. Tudi brez sprememb lahko naredite toliko neverjetnih stvari, ki jih prej ni bilo dovoljeno. Vse to pa je opremljeno z zelo kakovostnim motorjem in lepo vizualno komponento. V tej igri postanete vodja svojega mesta, za rast in blaginjo, ki jo vi inodgovoren. Ukvarjali se boste z vsemi zadevami tega mesta, reševali njegove težave, upravljali z njegovimi financami in absolutno vsemi storitvami, kot so policija, gasilci in reševalci. Od vas bo odvisno, ali bo mesto lahko preživelo naslednje leto, ali se bo njegov ogenj postopoma zbledel. Toda, ko preživite nekaj deset ur v igri, se naučite vse njene lastnosti in se zavedate, da ste se začeli dolgčas, vam ni treba takoj odstraniti. To je najbolje, da se naučijo, kako namestiti Mesta: Skylines, ker lahko močno preusmerijo igranja.


Spremembe za igro

Seveda lahko takoj pomislite, kako nastaviti mod. Mesta: Skylines - After Dark je tudi odlična možnost. To je uradna vloga za igro, ki bistveno spremeni igro na bolje. Dodaja spremembo v ciklu dneva in noči, kar pomeni, da zdaj čas dneva neposredno vpliva na to, kar se dogaja v vašem mestu. Seveda to ni edino izboljšanje. Razvijalci so dodali veliko vsebine na področju turizma in zabave ter optimizirali dejavnosti vseh mestnih služb, od policije in konča s prevozom potnikov. Kakšne so različne spremembe dodatkov? Spremembe niso uradna vsebina, temveč tisto, kar ljudje počnejo, lahko dostopajo do kode in jo ponovno napišejo, tako da naredijo določene spremembe v igri. In te spremembe do danes, precej veliko. Ponujajo vam priložnosti, ki jih razvijalci niso mogli ponuditi, in tako naprejsami ustvarjajo raznolikost igranja. Torej mora vsak igralec, ki ima radi to igro, razmišljati o tem, kako namestiti modele na mesta: Skylines.

Prvi korak

Torej, če se boste odločili, da se želite naučiti, kako nastaviti CRP mod za mesta: Skylines, najprej poiščite želeno mapo. Je v imeniku, kjer ste namestili igro, in se imenuje Mods (to je "mods"). Iz tega morate v prihodnosti delati: tukaj boste morali kopirati modifikacijske datoteke, tako da bodo začeli delovati v sami igri.

Drugi korak

Ste se začeli učiti, kako namestiti mesta: Skylines? Opis tega procesa ni zapleten, zato se mora vsak igralec ukvarjati z njim. No, našli ste mapo, ki vsebuje vse spremembe za vašo igro. Kaj storiti naslednje? Morate prenesti mod, ki ga želite dodati v igro, in razpakirati arhiv, ki se je pojavil v računalniku. Glede na dejstvo, da so spremembe najpogosteje na voljo v arhivih, je priporočljivo, da se skrbno odločite za izbiro vira na internetu in prenesete samo iz preverjenih mest. Pred razpakiranjem morate vsak arhiv preveriti tudi za prisotnost virusov. Ko razpakirate arhiv, morate kopirati vse datoteke, ki jih vsebuje, in jih prilepiti v mapo, ki ste jo našli v prejšnjem koraku.

Korak tretji

No, datoteke s spremembami ste preselili v ustrezno mapo, tako da je zdaj čas, da ugotovite, kako narediti mod funkcijo vigro To je tudi zelo enostavno. To storite tako, da zaženete igro in v meniju izberete "Content Manager". Imela bo več kategorij, med katerimi boste morali izbrati le eno, imenovano "Zemljevidi, modi, objekti" - tam boste našli svoj mod. Aktivirajte ga, se prepričajte, da je aktiven in ga lahko začnete predvajati.

Sorodne publikacije