Kaj je nadzor CPU in kako uporabljati program?

Microsoftov operacijski sistem je vse v redu: podpira veliko količino "železa" (čeprav ne "iz škatle"), vam omogoča igranje, ostrenje za delo s profesionalnimi izdelki, kompetentno razporeja zvočne tokove na več naprav in tako naprej. . Toda v njem so minusi. Ne bomo mogli izračunati bruto mase in previsoke cene za takšen izdelek. Največji problem z operacijskim sistemom Windows je, da ne ve, kako ustrezno distribuirati moč CPE-ja. Zato so potrebni programi zelo počasni. Medtem ko nekateri volatilni "Chromium" ozadji puščajo levji delež sredstev. Čas je, da se to konča. In to bo pomagalo pri tem programu CPU Control. Kako uporabljati ta pripomoček? Pogovorimo se o tem.


Kaj potrebujete za nadzor CPU-ja

Torej si predstavljate situacijo: odločite se za igranje v najljubšem World of Tanks, ko nenadoma opazite, da je igra hudo prizadela in zavirala. Odprite upravitelja opravil, se pomaknite do zavihka PC Expense in si oglejte grozljivo sliko. Nepotreben protivirusni program, skupaj z nič manj nepotrebnim "Bluetooth" gonilnikom, vzame skoraj vse vire procesorja. In kaj naj bi zdaj storili? Kako narediti sistem dodeliti sredstva za tisto, kar je trenutno prednostno? Tukaj bo pomagal nadzor CPU. Kako uporabljati ta program, bomo razmislili malo kasneje. Medtem pa poskušajmo razumeti, da to počne s sistemom, da takoj začne delovati precej pametno.

Kako deluje CPU

V bistvu ta program prisili operacijski sistem, da pozabi na svoje "težave" in dodeli več sredstev aplikaciji, ki je trenutno aktivna, ne da bi posvečala pozornost količini pomnilnika in procesorja, ki zahtevata program v ozadju. Takšno usklajeno določanje prednostnih nalog je pogosto potrebno v starih "oknih". Ker pozabi, da bi morala delati hitreje in počasneje. Program ima veliko nastavitev. Lahko se celo uporablja za nasilno zagon aplikacij, ki delujejo na enojnih procesorjih na osebnem računalniku z večjedrnimi procesorji. Torej, kako pravilno uporabljati CPU Control? Začnimo z namestitvijo.


Namestitev programa

Recimo, da ste program že prenesli z uradne strani. Postavitev smešnega je preprosta. Ko zaženete datoteko .Exe, boste pozvani, da izberete namestitveno pot. Pustimo ga nespremenjeno. Zdaj morate samo klikniti na gumb "Naprej". Po končani namestitvi lahko program najdete na seznamu nameščenih programov. Najbolj dragocena stvar v tem pripomočku je, da je prenosna. To pomeni, da se lahko zlahka ponastavi na bliskovni pogon in teče na drugem računalniku. Zdaj pa razmislite, kako nastaviti nadzor CPU. V tem ni nič zapletenega. Potrebno je le razumeti osnovno načelo dela. In potem bo vse potekalo po poti. V nekaterih primerih programa sploh ni treba namestiti. Samo prenesite arhiv in ga izvlecite v katerokoli mapo.

Konfiguriranje nadzora CPU

PrivzetoAngleški jezik vmesnika. Prva stvar, ki jo je treba uporabiti za Russify. Naj bo zelo enostavno. Potrebno je iti na postavko "Možnosti", izbrati podpostavko "Jeziki" in določiti kot glavni jezik "ruski". Po rusifikaciji lahko začnete z začetno nastavitvijo programa. Potrdite polje poleg "Začni z Windows in izberite" Zmanjšaj "(če želite, da aplikacija teče v ozadju), nato pa morate izbrati število jeder, ki jih ima vaš osrednji procesor na eni strani nastavitev v glavnem oknu. Seveda, če imate dual-core CPU, ni smiselno, da odložite štiri jedra, in nič dobrega se ne bo končalo. Razmislite o značilnostih CPU Control, kako uporabiti pripomoček? Newbies priporoča Zelo preprosto je vklopiti, preprosto je, morate v glavnem oknu programa izbrati "Auto", nato pa se bo program začel odločati, kako pravilno razdeliti procese na jedrcah in katerim naj daje prednost. Za vse, ki razumejo, kaj počnejo, obstaja poseben način ročnega uglaševanja. Omogoča vam širjenje vsakega procesa na katerem koli jedru. Seveda je uporaba ročne metode veliko boljša. To velja samo za napredne uporabnike. Ker nevednost lahko popolnoma ubije sistem.
Nadaljujmo s temo CPU Control. Kako uporabljati WoT s tem izdelkom?"Cisterne" običajno uporabljajo vsaj dve procesorski jedri. Zato je shema taka. Začnemo igro, jo prevrnemo in kliknemo proces v programu. Nato dodelite igračo dve prvi jedri, druga dva (če je procesor s štirimi jedri) pa morata porazdeliti druge procese. Čas je, da ponovno zaženete igro. Takoj boste opazili, kako se bo povečala vaša priljubljena zmogljivost Tankov. Vendar pa obstaja še ena funkcija pri uporabi CPU Control. Kako ga uporabljati na računalnikih z novimi procesorji? Težava je, da pripomoček morda ne podpira svežih procesorjev. Tukaj ne bo ničesar storiti. Morali bomo poiskati alternative za vlogo.

Zaključek

Torej smo menili, da gre za program CPU Control. Kako uporabljati, že vemo. Samo upoštevajte, da lahko uporaba tega pripomočka doda zmogljivost tudi najstarejšemu računalniku. In hitrost se bo večkrat povečala. Izdelek programske opreme morate nastaviti pravilno in izbrati želeni način. In še bolje - preučite matrico in ročno konfigurirajte centralno distribucijo virov CPU, nato pa dosežete najvišjo zmogljivost.

Sorodne publikacije