Ni mogoče dostopati do spletnega mesta YouTube: povezava je ponastavljena

Računalnik je kompleksen stroj. Uporabniki osebnih računalnikov se soočajo s številnimi različnimi težavami in operacijski sistem vsak dan zruši. Da bi zagotovili, da to ne ovira udobnega dela, morate vedeti, kako odstraniti napake. Kaj storiti, če uporabnik vidi sporočilo »Ne morem dostopati do spletnega mesta YouTube«? Zakaj lahko nastane ta problem? Kateri nasveti bodo uporabnikom pomagali odpraviti težavo, ki jo preiskujete?

Težave na spletnem mestu

Prva različica razvoja dogodkov - to je kršitev spletnega mesta. Poleg tega, vse. Uporabnik je nenadoma izpisal sporočilo: "Ne morem dostopati do spletnega mesta YouTube: povezava je bila ponastavljena"? Potem ne panike!Če je težava v prekinitvi storitve, uporabnik ne bo mogel vplivati ​​na rešitev problema. Ostaja samo čakati, da se mesto vrne v življenje. Najpogosteje, ko se YouTube zruši, si lahko ogledate objave na različnih spletnih straneh in družabnih omrežjih. Toda tak problem ni običajen. Katere druge variacije razvoja dogodkov so možne?

Internet

Vzrok je lahko na primer nepravilno delovanje interneta. Če ne morete dostopati do spletnega mesta YouTube (ali katere koli druge strani), morate najprej zagotoviti povezavo s svetovnim spletom. Uporabniki pogosto ugotavljajo, da se soočajo s problemom, ki se preiskuje v nekaterih primerih:
 • zaradi nesrečod ponudnika na liniji;
 • v primeru nepravočasnega plačila interneta;
 • v primeru okvare omrežja zaradi drugih razlogov.
 • V vsakem primeru je položaj določen le na en način - vrnitev dostopa do interneta. Takoj, ko bo deloval, bodo vse strani preprosto obiskane.  Drug brskalnik

  Tako je uporabnik videl napis na zaslonu: "Ni mogoče dostopati do spletnega mesta YouTube." Kako rešiti problem? Težko je predvideti, katera različica ukrepa bo pomagala. Zato je priporočljivo, da se vse predlagane metode pregledajo ena po ena. Še posebej, če ne morete diagnosticirati vzroka te situacije. YouTube ali katero koli drugo »problematično« spletno mesto lahko odprete v drugem brskalniku. Verjetno je težavo povzročil sesutje v aplikaciji, ki se uporablja za dostop do svetovnega spleta. Če en brskalnik pravilno deluje v YouTubu, ostalo pa ni, je priporočljivo ponovno namestiti programsko opremo. Ali pa povsem opustili zagon. Vendar to ni vse, kar lahko pomaga. Kateri nasveti in priporočila dajejo drugim uporabnikom ta pojav?

  Virusi

  Ne morete dostopati do spletnega mesta YouTube? Kaj storiti z uporabnikom? Ta pojav lahko odpravite na več načinov. Poleg vzrokov za neuspeh. Pogosto se morate soočiti z nezmožnostjo obiskati določene strani na internetu v prisotnosti virusov v operacijskem sistemu. Zato bo moral računalnik ozdraviti pred različnimi okužbami in vohuni. Le v tem primeru lahko upate na uspešno rešitev problema.Boj proti virusom je naslednji:
 • čiščenje registra;
 • skeniranje operacijskega sistema z uporabo protivirusnega programa;
 • računalniška obdelava (v protivirusnem sistemu se po koncu preverjanja pojavi poseben gumb za prisotnost škodljive programske opreme);
 • niso bili obdelani za nevarne predmete;
 • Odstranjevanje vohunske programske opreme in ugrabiteljev brskalnikov v računalniku.
 • Včasih lahko uporabnikom svetujete, da dokončajo ponovno namestitev operacijskega sistema. Tak korak uspešno obravnava viruse v računalniku, vendar uporabnik izgubi vse razpoložljive podatke na trdem disku. Ponovna namestitev operacijskega sistema se uporablja le v skrajnem primeru. Na primer, če je virus resno poškodoval vaš računalnik.

  Predpomnilnik in piškotki

  Če ne morete dostopati do spletnega mesta YouTube, Opera ali drug vaš brskalnik ni tako pomemben. Glavna stvar je, da so problemi vedno enaki in da so rešeni na enak način. Včasih je vzrok težave brskalnik, piškotki. Če se očistijo, bo napaka odpravljena in uporabnik bo lahko prišel do želenega mesta. Brisanje predpomnilnika in piškotkov poteka v nastavitvah programa. Običajno so ustrezne postavke v meniju za brisanje zgodovine brskalnika. Nič ni težko - samo 2 klika, malo čakanja in ponovnega zagona programa. Z večjo verjetnostjo bo takšen sprejem pripomogel, da se bo brskalnik povrnil v polno zmogljivost. Toda kako biti, tudi čiščenje predpomnilnika in brisanje piškotkov nipomagal? Ali imate še kakšne nasvete, ki lahko pomagajo uporabnikom?

  Register

  Če ne morete dostopati do spletnega mesta YouTube, lahko poskusite popraviti situacijo z uporabo enega trika. Gre za čiščenje računalnika registra sistema. Za to operacijo je najbolje uporabiti program Ccleaner. Uporabnik bo moral:
 • prenesti in zagnati Ccleaner.
 • Kliknite gumb "Analiza" v programskem meniju.
 • Počakajte. Ko je optično branje končano, se bo pojavil gumb "Clear". Morate klikniti nanj.
 • Pripravljen! Zdaj je uporabnik popolnoma očistil register računalnika. Vidite lahko, koliko prostih gigabajtov pomnilnika se bo pojavilo na vašem trdem disku. Brskalnik bo hkrati deloval bolje. In študija napake se morda ne bo pojavila.

  Prepovedi

  Drug razlog za nezmožnost obiska mesta je prepoved ponudnika in "starševski nadzor". V drugem primeru uporabniki v protivirusnem programu določijo pravice dostopa do določenih virov. Zato je edina rešitev, da se odpravi "starševski nadzor". Če pa obstaja sum, da je ponudnik "spletka", je bolje poklicati podjetje, ki omogoča dostop do interneta, in pojasniti, ali je mogoče delati z YouTube ali ne. Pogosto v praksi je ravno "starševski nadzor". Sodobni ponudniki ne blokirajo dostopa do priljubljenih spletnih mest.

  Ročno preverjanje

  V nekaterih primerih lahko poskusite preveriti datoteko, imenovano gostitelji. V tem dokumentu je prepovedanobiski teh ali drugih strani. To datoteko lahko najdete na particiji trdega diska, na kateri je nameščen operacijski sistem. Pojdite na naslov: Windows /system32 /drivers /etc. Nato se gostitelji dokumenta odprejo z beležnico. Če želite odstraniti prostor v YouTubu, morate poiskati ustrezno vrstico z naslovom youtube.com in jo nato izbrisati. Spremembe so shranjene.
  To je vse. Zdaj je jasno, kaj storiti, če ne morete dostopati do spletnega mesta YouTube v katerem koli brskalniku. Ne tako težko, kot se zdi.

  Sorodne publikacije