Pametni telefon Samsung Galaxy Trend S7390: pregledi, tehnični podatki in mnenja

Samsung je nesporni vodja na trgu mobilnih naprav. Korejski proizvajalec redno proizvaja telefone različnih cenovnih kategorij. Na primer, leta 2013 je bil izdan državni Samsung Galaxy Trend GT-S7390. Naprava je pritegnila pozornost domačega kupca, saj je ta model sodeloval pri akciji mobilnega operaterja MTS.

Dopolnitev

Oblikovalci embalažnega paketa so izbrali zanimivo obliko. Izgleda naravno. Plošče so okrašene pod drevesom, poudarek pa ni le na barvi, temveč na naravnem ornamentu. Na sprednji strani je pametna fotografija. Nad njim je v zgornjem levem kotu logotip podjetja, pobarvan v modrih tonih. Spodaj je polno ime modela. Na strani, bo kupec lahko videli glavne značilnosti Galaxy Trend S7390. Tu si lahko ogledate informacije o podpori za Wi-Fi, operacijski sistem, ločljivost kamere, zmogljivosti procesorjev, komunikacijske standarde in še več.


In kaj je v škatli? Na žalost proizvajalec ne preseneča uporabnika s kompletom. Vse, kar je na voljo, je dokumentacija in polnilnik. Večina komentarjev je bila podana glede pomanjkanja dodatkov. Gre za slušalke. Tudi kupci bodo morali kupiti pomnilniško kartico in dodatno pokriti.

Oblikovanje

Samsung Galaxy Trend S7390 se po videzu ne razlikuje posebej od drugih naprav tega proizvajalca. Korpusizgleda precej kompaktno. Njena višina je 1215 mm, širina pa 631 mm. Kar zadeva debelino, je rahlo precenjena, skoraj 11 mm. Vogali na telesu so zaobljeni po obodu okvirja, ki se osredotoča na sprednji in zadnji plošči. Kar zadeva slednje, ima objektiv kamere in dinamiko lukenj. Središče kapuco je ime podjetja.


Sprednja plošča ima velik zaslon na dotik. Uokvirjena je s črno obrobo, ki se razteza precej od spodaj in od zgoraj. Nadzorna plošča je običajno zasnovana kot naprava za korejskega proizvajalca. V sredini je mehanski ključ, ob straneh - dotik. Osvetlitev ozadja ni. Vrh Galaxy Trend S7390 ima samo luknjo za zvočnik in logotip. Gumb za zaklepanje je prikazan na desni strani, krmilna celica pa se premakne na nasprotno stran. Za mini-jack, je bilo mesto na vrhu. Baterija se nahaja pod zadnjim pokrovom. Tik pod njim je režo za kartico SIM. Na voljo je tudi priključek za zunanji pogon. Razvijalci ne zagotavljajo vroče zamenjave. Glede kakovosti zbirke uporabniki nimajo nobenih pripomb. Naprava se ne sesuje, ko je pritisnjena, ni škripanja ali zamikov. Material ohišja je plastičen. Najpomembnejši je zaslon. Občasno bo uporabnik moral oprati prstne odtise, saj proizvajalec ni uporabil oleofobne prevleke. Toda v obrambi, recimo, da je odstranjevanje enostavno, je dovolj, da zaslon obrišete z mehko krpo. Če ne uporabite pokrova, se bo telo sčasoma začeloNastanejo majhne praske. Da bi se temu izognili, lahko kupite npr. Odbijač.

Zaslon

Galaxy Trend S7390 je opremljen s 4-palčnim zaslonom. Zaslon je združljiv s TFT. Mnogi uporabniki jo že poznajo. Oprostite, pregledi na takih zaslonih niso zelo dobri. Ločljivost - le 800 x 480 px. Raven svetlosti je zadostna, toda pri delu na ulici v sončnem vremenu je blesk, ki lahko prinese nekaj nevšečnosti. Uporabniki se bodo morali prilagoditi. Za branje informacij na zaslonu, najverjetneje, morate pokriti roko. Barva je omejena na 16 milijonov barv. Kontrast je dober. Piksli niso vidni s prostim očesom. Dovoljenje je 233 ppi. Zaradi ugodnosti so razvijalci omogočili samodejno obračanje zaslona.

Kamera

Ali lahko uporabljam Galaxy Trend S7390 kot fotoaparat? Funkcije fotoaparata vam na žalost ne bodo omogočile odličnih posnetkov. Optika temelji na 3-megapixel senzorju. Razvijalci ne zagotavljajo bliskavice in samodejnega ostrenja. Zato se njihova odsotnost močno odraža v kakovosti fotografij. Seveda lahko eksperimentirate z nastavitvami, vendar se končni rezultat ne bo veliko spremenil. Meni fotoaparata uporabniku ponuja učinke, nadzor svetlosti, ravnovesje beline itd. Po želji se lahko premaknete v način snemanja videa. Kakovost valjev je povprečna. Med snemanjem lahko izklopite /vklopite zvok. Največja hitrost sličic je 30.

Produktivnost

Čas je, da preučimo specifikacije modela Galaxy Trend GT-S7390. Delovanje naprave ni zelo visoko. Razvijalci so uporabljali enosnovni čipov. Njegove zmogljivosti so omejene s hitrostjo 1000 MHz. Načeloma naprava z vsakodnevnimi nalogami ni slaba, vendar igre lahko visijo. O nizki produktivnosti je prikazana tudi majhna količina "RAM-ov" - le 512 MB. Seveda se programi, ki zahtevajo veliko virov, ne bodo namestili na telefon - preprosto jih ne bodo povlekli. Vgrajen pomnilnik je 4 GB. Po mnenju uporabnikov, v tem trenutku - to je zelo majhen kazalnik. Treba je omeniti, da ne bo na voljo vsa količina. Ker je ta model pametni telefon, je nameščen v operacijskem sistemu, katerega datoteke zasedajo približno polovico domačega pomnilnika. Glede na to bo uporabnik lahko zadostil le 2 GB. Stanje se shrani s podporo pomnilniških kartic. Po želji lahko vsak lastnik namesti medije do 64 GB.
Samsung GT-S7390 temelji na sodobnem in zelo priljubljenem operacijskem sistemu Android. Proizvajalec je namestil različico Jelly Bean. Po mnenju uporabnikov je že vnaprej nameščena programska oprema dovolj. Vse deluje hitro in jasno.

Samsung Galaxy Trend S7390: Specifikacije baterij

Avtonomijo tega modela telefona zagotavlja litij-ionska baterija. Tip je odstranljiv. Kapaciteta - samo 1500 miliamperov na uro. Kako dolgo lahko šteje lastnik pripomočka? Če verjamete v lastnosti, ki jih je določil proizvajalec, lahko naprava deluje v stanju pripravljenosti približno 15 dni.Če pripomoček uporabljate kot predvajalnik glasbe, bo ena baterija trajala 40-42 ur. Tisti, ki raje govorijo za dolgo časa na telefonu, je treba računati na dejstvo, da bo trajalo 8 ur za polnjenje baterije. Pri povprečni obremenitvi v kombiniranem načinu deluje naprava 2-3 dni.

Vdelana programska oprema

Pogosto omrežje prikaže informacije, da se telefon po določenem času močno obesi in sistem odkrije sistem. Prva stvar, ki pride na misel na lastnike, ki so v takem položaju - za vožnjo v servisni center. Načeloma je to prava odločitev, vendar napredni uporabniki priporočajo, da najprej sami zamenjate vdelano programsko opremo Galaxy Trend S7390. Za to ni potrebno posebno znanje, dovolj je le dosledno izvajanje določenih dejanj. Kaj bo potrebno za firmware telefon? Seveda, sam pripomoček in kabel USB. Prepričajte se, da ste napolnili baterijo, saj lahko, če je postopek posodobitve prekinjen, napravo popolnoma izbriše. V računalnik namestite gonilnik, prenesite novo programsko opremo in programsko opremo Odin. Postopek za ukrepanje:
 • Vklopite računalnik /prenosni računalnik.
 • Namestite gonilnik za telefon.
 • Shranite novo datoteko vdelane programske opreme v računalnik.
 • Prenesite program Odin. To je posebej zasnovano za spreminjanje programske opreme mobilnih naprav.
 • Ponovno naložite računalnik.
 • Razpakirajte Odin in izvlecite datoteke programske opreme na namizje.
 • V telefonu vključite možnost »USB Debugging«. Nato izklopite stroj.
 • Hkrati se prenese v način Dowload Modes pritiskom na gumb za vklop /izklop, "Home" in "rocker" (spodnji del).
 • Na zaslonu telefona se prikaže opozorilo.
 • Izbira načina nalaganja je treba potrditi s klikom na gumb za glasnost.
 • Odprite program PC Odin. Zagon se izvede v imenu skrbnika.
 • Brez priključitve telefona ga priključite na računalnik s kablom USB.
 • Pomembno je opozoriti, da je polje z oznako ID: COM spremenilo barvo v modro. V tem primeru lahko nadaljujete dejanje.
 • Izberite vdelano programsko opremo in pritisnite tipko START.
 • Počakajte, da se postopek namestitve konča, in šele nato lahko izklopite telefon.
 • Trend Galaxy S7390: Cena vprašanja

  Kaj lahko rečete o stroških? Ta model pripada segmentu proračunskih naprav. To dokazujejo tehnične značilnosti. V času izdaje se je cena gibala v višini pet tisoč rubljev. Ko smo preučili vse možnosti, lahko rečemo, da ta pripomoček v celoti opravičuje to vrednost. V letu 2014 je bil ta model telefona mogoče kupiti za promocije. V trgovinah MTS je bil ponujen popust v višini skoraj tisoč rubljev. Samsung Galaxy Trend S7390 v tem primeru je blokiran samo za delo z enim mobilnim operaterjem. Trenutno je ta model že ukinjen. Ni v prodaji v specializiranih prodajalnah. Edini, kjer lahko kupite telefon - na sekundarnem trgu. Cena je odvisna od stanja naprave.

  Mnenja lastnikov

  Zaradi dejstva, da je Galaxy Trend S7390 prišel v prodajo pred štirimi leti, lahko najdete številne kritike na spletu.lastniki. Treba je omeniti, da so med njimi tako negativni kot pozitivni. Iz prednosti, ki so jih uporabniki ugotovili:
 • nizki stroški;
 • ​​
 • kompaktna velikost in majhna teža;
 • Občutljivo tipalo;
 • podpora za zunanje pogone;
 • glasen zvočnik;
 • kakovost gradnje.
 • Katere so slabosti povratne informacije?
 • majhna količina RAM;
 • nizka produktivnost;
 • promocijski modeli delujejo samo z enim mobilnim operaterjem (MTS);
 • Šibka zbornica;
 • zaslon z nizko ločljivostjo;
 • brez bliskavice;
 • ne zagotavlja senzorja bližine;
 • ne vključuje slušalk;
 • pogosto zamrzne.
 • Sorodne publikacije