Kako vzpenjati kolo na skok? Dva načina

Da bi imela Counter Strike vsaj minimalno prednost, uporabniki uporabljajo različne metode. Eden od njih je klop na pasu. Vsaj obstajajo različne metode, kot je skok na kolo.

Zakaj ga sploh potrebujete?

Kolo je bilo prej uporabljeno za menjavo orožja, vendar je zelo neprijetno, saj je lažje pritisniti na gumb. Vendar kolo ne bi smelo biti brez dela. Zato so ga uporabniki nastavili. Značilnost te metode ni skok kot tak. Vedno ostane na "vrzeli" in se uporablja, ko je potrebno skočiti čez oviro. Toda kolo vam omogoča, da skočite na delček trenutka, zaradi česar igralec ne visi v zraku, ampak samo drka gor od spodaj in nazaj. Nekdo verjame, da tak način (trzanje igralca) večkrat udari sovražnika, zaradi česar mu je težje priti do vas. V resnici pa ni. Nasprotnik je enak, toda za vas igralec postane malo lažji namenu. Težko je pojasniti, zakaj, vendar je tako.


Tudi tako majhen drsnik vam omogoča, da vidite nekaj za škatlo ali oviro. V tem primeru vam bo popoln skok popolnoma, na primer, igralec visi v zraku za 5 sekund. To se ne zgodi z običajnim skokom, ki je pritrjen na kolo. Zato večina igralcev želi vedeti, kako se lahko po skoku povzpne na kolo. To daje vsaj majhno in dvomljivo, vendar prednost v igri.
Vsaj dva načina za vzpon kolesa na skok. Obapreproste delavce.

Prva pot

Samo odprite igro, pojdite na Nastavitve - Nadzor - Tipkovnica. Tukaj iščemo element "Jump", ga izberemo, pritisnemo "Change" in zavrtimo kolo (gor ali dol). Kot rezultat, "Jump" bo določen z dvema gumboma: prostor in kolesa.


Drugi način, kako se vzpenjati s kolesom na skoku

Če se ne želite povzpeti v nastavitvah, preprosto preprosto zapišite ukaz v konzoli. Odprite konzolo (gumb "~") in tam napišite: povezati "mwheelup" + skok. Sedaj se bo palica aktivirala pri pomikanju kolesa navzgor. To je veliko bolj priročno, če ga določite za pomikanje navzdol. Če namesto mwheelup napišete mwheeldown, se ključavnica aktivira pri pomikanju po kolesu. Zdaj veste, kako se lahko po skoku povzpnete na kolo. Uporabite te tehnike. Morda bodo dali prednost igri.

Sorodne publikacije