Kako odstraniti vmesnik v "COP: GO" z ukazom ukazne mize?

Računalniška igra "Counter Strike: GO" je ena izmed najbolj priljubljenih strelcev, ki jo igra več tisoč uporabnikov. Obstaja veliko število ukazov ukazne mize, ki vam omogočajo, da prilagodite uporabniški vmesnik, kot želite. Toda katera ekipa odstrani vmesnik v "COP: GO" in ali sploh obstaja? To vprašanje bomo obravnavali spodaj.

Zakaj počistiti vmesnik igre?

Redko se zgodi, da se igralec neudobno igra z različnimi elementi na zaslonu. To se pogosto naredi, ko morate narediti posnetek zaslona igre. In elementi na zaslonu samo pokvarijo pregled. Čeprav nekateri igralci na splošno raje uresničujejo in odklopijo informativne značke na zaslonih, podobnih fanom. Tako kot v resničnem življenju ni konceptov, kot je HP. Toda taki uporabniki so združeni in le redko jih uporabljajo za te namene.


Kljub temu je koristno, da igralci vedo, kako odstraniti vmesnik v "COP: GO". To je povsem mogoče.

Kako odstraniti vmesnik v "COP: GO" z ukazom ukazne mize?

Odprite konzolo in vnesite ukaz cl_drawhud 0. S tem boste na zaslonu popolnoma odstranili ikone, zemljevide, zdravje, oklep, kartuše. Tudi pogled ne bo na zaslonu. V roki ni nič drugega kot orožje, v samem kotu zaslona pa bo vidno samo sporočilo o smrti. Zdaj veste, kako odstraniti vmesnik v "COP: GO" in to lahko enostavno storite v igri. Samo zapomnite si kodo, ki je poleg tega intuitivnarazumljivo. Ali pa jo prekopirajte v skrajni primer. Mimogrede, če želite vedeti, kako odstraniti vmesnik v "COP: GO" v "GOTV" (tako, da tudi posneti video ni bil viden in drugih informacij), ni dovolj, da uporabite ta ukaz. Če želite uporabiti v igri, morate omogočiti uporabo goljufij. Če želite to narediti, morate v ukazni mizi predpisati sv_cheats 1. Potem lahko uporabite zgoraj opisane ukaze.

Sorodne publikacije