Lokacija "Jezero" v "ruski ribolov": kje in kaj ujeti

Če ste malo seznanjeni z igro "ruski ribič", je "jezero" dobro znano mesto za vas. Navsezadnje je to prvo izmed razpoložljivih mest za ribolov. Tu se začne igra in ribariti na jezeru "je popolnoma brezplačna, ne da bi porabili denar za potovanje in prenočevanje, in tu je povsem mogoče ujeti trofejne primere, da bi zaslužili dostojno denar. Glavna stvar je vedeti, kaj ribe, kje in za kaj ujeti.

Kje ribariti tukaj

Začnimo z dejstvom, da je samo "jezero" sestavljeno iz 9 krajev, kjer lahko uspešno ribarite. Seveda obstajajo nekatere vrste na vsakem od njih - nekatere so povsod, vendar so pogosteje različne.
Najprej bo igra poslana na mesto "Pod pokrovom ugriza". Prišlo bo usposabljanje in bo ulovljena prva kopija trofeje. Ja, in na splošno je kraj zelo dober, ulov. Tudi na "jezeru" se nahajajo kraji, kot so "Silent Zavod", "Zatny Zaton", "Vetryany Pleso", "Birch Plant", "Smothered Bank", "North Bank", "Forest Beach" in "Southern Bay". . Lepo je, da so vsi prizori izredno čudovito izdelani. Dobro izbrana glasbena spremljava, ki vam omogoča, da se po napornem dnevu dobro sprostite, uživate v miru, tišini in lahkem trku, ki signalizira lebdenje.


Vsak od navedenih pod-ključavnic lahko daje bogat ulov. Ampak tukaj je zelo pomembno vedeti, katere ribe živijo, kot tudi čas njegovega izločanja (ena klikne cel dan, druga pa ponoči, zvečer ali zjutraj) in ustrezno vabo. To je zdaj kratkoin nam povejte.

Kakšna vrsta rib živi tukaj

V "ruskem ribolovu" na "jezeru" ribe živijo zelo drugače, razen morda najbolj eksotične. "Pod pokrovom javorja" se pogosto ujame rdečelaska, grozljivka, krapa, rdečica in osat. Zato je lovljenje tukaj boljše za takšne vabe, kot so molji, črvi, ptičja ličinka, kruh in testo.
"Pacifiški pristan" ima veliko kun, srebrnih plugov, ostrižev in rotanov. Če jih ujameš, bo najbolje delal črv, testo in molekula. Izjema je ostriž - veliki vzorci so lepo kljukani na majhnem ražnju.


"Zahodni Zaton" je vredno obiskati, če želite ujeti zlato kopje, rak, nalepko ali ščuko. Kara dobro popije kruh in testo. Najboljša vaba za raka je črv in kosi mesa. Nalepka je lepo sprejeta na letenje in kruh. Toda na ščuko je bolje uporabiti nihajoče pljuvanje ali žabo. Zelo bogato mesto je "Windy Pleso". Tukaj obilno najdemo yorzh, srebrni in zlat križ, krap, lin, ostriž in ščuko. Zmagovalna varianta bo črv, moljček, kruh, testo in rakasti maternični vrat pri ulovu rastlinojedih rib, pa tudi male muhe, mladice ali krastača za plenilce. V "breze poplavni" precej veliko krapov življenja - navadne in ogledalo, krap, rožmarin, rdeče in podlaschik. Da bi jih ujeli, uporabite koruzo, ličinke lubja, testo, opekline. Izločen iz splošne vrste podlaschik in sazan. Prvi je bolje ujeti na biser ali grah, drugi pa na vre in torto. Ko obiščete "Smothered banko", je vredno založiti oparyshhem, črv, grah, moth, poper inrezine mesa, ker je tukaj zelo raznolika riba - resnica ni dovolj plenilska. Vendar pa so jetra, scumbag, trnjica in podmornica, pa tudi raki.
Na "severni obali" je dobro navezan kapar, krap, rdečelaska, rdeča, smuči in osat. Pajki in Twister so najbolj primerni za smučarja. Grlo mačka ljubi zelje. Karp je primeren za lovljenje koruze. Toda za druge bi ustrezal moto, črv, kruh, testo. Na "gozdni plaži" je prostranstvo za keltski, zlati in srebrni krap, ostriž in krap. Nahranite ga z ajdjo s testom in kruhom, zavojem in merjascem z makom, da se vrnete z ribolova z dragocenimi trofeji. Nazadnje, če ribarite v "južnem zalivu", vas bo pozdravil bik, rakovica, minnow, palice in veliko rutane. V arsenalu moraš imeti muho, črva, moljca, kukavico, kruh. Za kobilico bo pristal kobilica, koruza in majhen okrogel pretisni omot.
Zdaj veste, kje ujeti na "jezeru" v "ruskem ribolovu" in verjetno hitro ujamete kup dragocenih pokalov.

Potovanje v druga mesta

Lokacija "jezera" je le dober začetek. Ulovite trofejne vzorce ali preprosto prodajate ujete ribe, tako da lahko zaslužite dovolj denarja za nakup bolj dovršene opreme. In hkrati dvigniti raven, dobili priložnost, da se pridružijo klubi ribičev in potovanje v druge kraje.

Zaključek

V zvezi s tem se naš članek končuje. Zdaj veste veliko več o lokaciji "jezera" iz "ruskega ribolova". Zato se je verjetno povečala verjetnost ulova trofejnih rib.

Sorodne publikacije