Pregled pomivalnih strojev Hansa

Za uporabo dobre tehnike v vaši kuhinji morate izbrati kakovostne naprave od preizkušenih proizvajalcev. Pregledi lastnikov takih naprav se imenujejo posebej uspešni izdelki proizvajalca Hansa. Razmislite o vseh možnostih, ki jih ponuja podjetje.

Proizvodnja strojev

Znamka, navedena v članku, je nemška, vendar so naprave izdelane na Poljskem. Mnogi se sprašujejo, zakaj se to dogaja. Da bi razumeli logiko proizvajalca, morate izvedeti več o zgodovini podjetja.


Svoje delo je začela leta 1957. Njen prvi izdelek je bila proizvodnja plinskih in premogovnih ploščic. Skoraj dvajset let kasneje se je pojavil električni model. Leta 1992 je bila odprta tovarna, ki se je ukvarjala z razvojem in proizvodnjo vgradnih aparatov. Njena rastlina je bila na Poljskem. Dve leti kasneje je bil izbor ponovno napolnjen s hladilniki. V zadnjem času, v 90-ih, proizvajalec dodal kataloga in pralni stroji. Posebej je bila zgrajena tovarna. Na ruskem trgu se je podjetje pojavilo leta 2000. Kupci so hitro opazili blagovno znamko. Stroji za pomivanje posode se trenutno proizvajajo v poljskih tovarnah. Vse blago se izvaja v skladu z evropskimi in nemškimi standardi, ne skrbite. Zato so pomivalni stroji v povpraševanju.

Hansa 436 EH

Dizajn tega instrumenta se je odlikoval z odlično kakovostjo in dolgo življenjsko dobo. Toda kakšne so njegove značilnosti? Ta enota je originalna naprava. Zasnovan je tako, da takoj potone 14Kompleti jedi. Vgrajeno sušenje, kar je zelo priročno. Po porabi energije je avto vključen v razred A. Ta varianta je čim bolj ekonomična in popolnoma primerna za tiste, ki imajo stalne težave s pomivanjem posode. Za en cikel naprava ne uporablja več kot 10 litrov vode.


Med funkcijami stroja je mogoče razlikovati med naslednjimi: zaščita pred otroki, priročen zaslon, dobro razvita zaščita pred uhajanjem, indikator pomoči za izpiranje in prisotnost časovnika. Uporabite lahko detergent v obliki praška in tablet. Naprava lahko deluje v več načinih. Vgrajena možnost pol-prtljažnika, hitro pranje in sposobnost izpiranja jedi, ki so najbolj umazane. Na voljo je tudi način občutljivega delovanja, kot tudi možnost otrok.

Značilnosti

Glede na ocene se ta naprava prodaja v srebrni barvi. Namestitev in uporaba naprave ne povzročata težav. Prisotnost posameznega pladnja za žlice, vilice in nože je všeč mnogim lastnikom stanovanj. Prav tako lahko zaradi prostornine stroja hkrati operete kozarce, ponve, lonce in krožnike. Kar zadeva raven hrupa dela, je na nizki ravni. To potrjujejo vsi kupci tega aparata. To vam omogoča začetek tehnike tudi ponoči.

Povzetek

Opisan vgrajeni pomivalni stroj Hansa je boljši nakup za tiste, ki bodo napravo uporabljali doma. Funkcionalnost je precej široka in voda se porabi kar nekaj časa. Moram reči, da med vsemi napravami izTa izdelek velja za enega najuspešnejših in zato tudi najpogostejših pri pomivalnih strojih.

Hansa ZIM 414 H

Ta pomivalni stroj ima vgrajeno obliko. Deluje s 9 standardnimi posodami. Obstajajo štiri funkcije, ki so posebej opremljene z zaščito pred puščanjem.

Nadzorna plošča

Na nadzorni plošči lahko vidite gumbe in indikatorje. Za kaj odgovarjajo? Prve vam omogočajo, da izberete možnosti za pomivanje posode, druge pa kažejo, kateri programi so izbrani, obstaja pomoč za sol in izpiranje. Vključeni so tudi ključi za vključitev in izključitev. Izpolnjujejo jih ločeni kazalniki.

Načini

Na voljo, kot je bilo že omenjeno, 4 načina. Med njimi: intenzivni, ECO program, način "3 v 1" in kratek ponor. Prvi vam omogoča, da očistite tudi zelo kontaminirane jedi s posušeno hrano. Cikel traja 130 minut. Za hitro spiranje rahlo navlaženih jedi je potreben kratek umivalnik. Glavna stvar je, da nima škrobnih delcev. ECO program je potreben, če jedi praktično niso umazane. Kakšna je torej razlika med tem načinom in prejšnjim? Dejstvo, da lahko stroj v tem načinu dela s škrobom. Cikel traja 160 minut. Način "3 v 1", praviloma mnogi lastniki se obravnavajo vsak dan. Zahvaljujoč temu lahko upravljate tako kompleksne kontaminante kot tudi lahke. Cikel traja 160 minut. Opozoriti je treba, da vsaka funkcija deluje s funkcijo sušenja, razen kratkega pomivalnega korita.

Hansa ZIM 636 EH

Ta model je vgrajen pomivalni stroj Hansa(ocene o njej so dobre) dela s 14 seti jedi. Ima 6 programov, elektronsko krmiljenje, otroško ključavnico in zaščito pred puščanjem. Ima možnost zamude pri zagonu.

Upravljanje

Naprava ima tipke in indikatorje. Prvi vam omogoča vklop /izklop naprave, delo s časovnikom in prenos jedi. Indikatorji označujejo način delovanja naprave, časovni zamik in označujejo, da je sol ali sredstvo za izpiranje končala.

Programi

Intenzivni način dela traja 140 minut in je primeren za tiste, ki morajo oprati kompleksne kontaminante. Za dnevno čiščenje se uporablja običajni detergent. Čisti, kot ostane sveža hrana, in že posušena. Celoten cikel se izvede v 160 minutah. Poseben način vam bo omogočil nežno in natančno pranje steklenih izdelkov z bleščicami. Trajanje cikla - 2 uri. Dodaten način hitrega odtoka bo pol ure omogočil, da se znebite maščob in drugih onesnaževalcev na posodah. To je priljubljena pri kupcih. Prav tako je treba opozoriti, da lahko pomivalni stroj z lahkoto opravi to nalogo.

Sorodne publikacije