Kako narediti "GTA 4" ruski jezik: navodila

GTA 4 - Nadaljevanje serije legendarnih akcijskih strelcev na prostem od tretje osebe. Ta igra pripoveduje zgodbo o izseljencu Nicu Beliki, ki je prišel v ZDA v iskanju boljšega življenja. Toda kriminalna preteklost ne pusti junaka, zato se vmeša v vrsto dogodkov, od katerih ni poti nazaj brez krvi in ​​umorov. Seveda, za igranje igre najbolje v ruskem jeziku. Znano je, da Rockstar Games ne odpira svojih projektov v druge jezike, razen v angleščino. Zato je treba zadovoljiti samo prevedene podnapise. V tem članku boste izvedeli, kako narediti "GTA 4" ruski jezik.

Uradni Russifier

Kljub dejstvu, da igra ima veliko elementov v ruščini (radijska postaja, replika mimoidočih ljudi, napisi na trgovinah), razumevanje bistva zapleta v angleški različici brez znanja jezika ne bo delovalo. Če iz nekega razloga igrate tujo različico, potem morate namestiti omarico.


Prevajanje lahko namestite kot piratsko različico ali licenčno igro iz trgovine Steam. Lahko uporabite uradni popravek ali namestite skupščine tretjih oseb. Prva možnost je, da prenesete ukrajinski z uradne strani in ga uporabite za izdelavo ruskega jezika v "GTA 4". Če želite to narediti, morate iti na spletno stran in klikniti na gumb z imenom jezika. Nato razpakirajte arhiv in namestite popravek na trenutno različico igre. Nato pojdite na "GTA 4" in odprite Možnosti. Nato pojdite v razdelek "Prikaz - jezik" in uporabite spremembe. Če so možnostipodnapisi se niso takoj spremenili, nato ponovno zaženite igro.

Russified collection

Druga metoda je dodatek za prenos piratov. Končni rezultat je, da igralec najprej naloži in namesti igro v ruskem jeziku. To storite tako, da natančno preučite opis namestitvenega programa in med namestitvijo izberete pravilen prevod.


Če bo v igri ob prvem zagonu prišlo do drugačnega prevoda, potem lahko ruski jezik v "GTA 4" uporabite z zgornjimi navodili - samo odprite nastavitve in naredite nekaj dejanj.

Patch Uranizator

Zadnja možnost je namestitev ločenega popravka s prevodom. Najbolje je uporabljati uradne zbirke z lokalizacijo 1C. Prenesite namestitveni program, namestite popravek v mapo z igrami. Pri namestitvi morate potrditi zamenjavo nekaterih datotek, ki jih morate sprejeti. Nato v nastavitvah GTA 4 spremenite nastavitve podnapisov in napisov v ruskem jeziku in shranite spremembe. Kot lahko vidite, spreminjanje prevoda v tej igri je enostavno. V ta namen uporabite samo eno od opisanih metod.

Sorodne publikacije