"The Sims 4: Vampires": Pregled igre, sposobnost vampirjev

Z izdajo izvirnika "Sims 4" je postalo jasno, da se bodo prej ali slej vrnili in najbolj priljubljeni dodatki iz prejšnjih delov serije. Danes bomo govorili o "The Sims 4: Vampires" - posebnem dodatku, zaradi katerega imajo igralci priložnost obiskati skrivnostno in rahlo strašljivo mesto vampirjev.

Pojdimo v Forgoten Hollow
To je tisto, kar se imenuje novo igro mesto, ki se prvič pojavi v tej aplikaciji za Simčke 4. Ta kraj izgleda, kot da je nastal kot model resničnega grozljivka. Seveda so glavni junaki vampirji. Takoj lahko vidimo, da je ekipa razvijalcev resnično poskušala predstaviti Forgoten Hollow posebno skrivnostno vzdušje. Obstaja vse, kar si duša lahko želi le: tako gosto meglo in jate netopirjev kot tudi pokopališče z grobovi. Omeniti je treba, da je mesto obdano z visokimi skalami in iz dneva v dan se izkaže, da je veliko krajše od standardnega.


Teritorij pozabljenih votlin ni zelo velik, dve zasedeni parceli in tri proste za poravnavo. Kdo že živi v tem mestu? Ena hiša pripada družini Vatore - dobri vampirji, ne uporabljajo človeške krvi. Drugi del pripada Vladislausu Straudu - mogočnemu vampirju, ki pogosto pomaga preobrazenim in lovim ljudem, ki hodi ponoči. V mestu Forgoten Hollow ni javnih prostorov, v samem centru pa je velik park, kjer se lahko sprehodite in spoznate. In obstaja velika verjetnostČe želite postati plen nekega agresivnega vampirja, je priporočljivo, da ste ponoči previdni. V parku je zaznanih sedem brez dodatne obremenitve.


Inovacije v uredniku znakov: ustvarite vampirja

Skupaj z dodatkom v Sims 4 je na voljo še vrsta edinstvenih funkcij, ki pripomorejo k raznolikosti igranja. Da, vsi privlačni liki imajo temno stran, na kateri sta dva načina: enaka običajnemu videzu in spremenjeni. Za udobno urejanje ima igra vgrajene vampirske arhetipove. Obstaja jih osem in vsak od njih se lahko spremeni po vaših željah. Če vam res ni všeč videz arhetipov, lahko poskusite ustvariti lastnega vampirskega sima. Predvsem za to nalogo so razvijalci pripravili dodatne parametre izgleda:
 • posebne obrvi;
 • usnje;
 • vampirske oči;
 • Očala;
 • lica;
 • usta;
 • orel.
 • Vampirji v Sims 4 so lahko povsem drugačni! Zahvaljujoč zgoraj navedenim parametrom lahko varno eksperimentirate s svojimi oddelki in ustvarite edinstvene funkcije. Obraz Sime se lahko zlahka prekrije z razpokami in gubami, modricami in razrezom. Tudi vampirski orli se razlikujejo po obliki in slogu, ki se ne morejo veseliti.

  Še naprej razmišljamo o inovacijah

  . Igralci dobijo nove frizure za ženske likove vseh starosti. Lasje so zelo drugačni po stilu: od dolgih in gotskih koder do modernih in kratkih odbitkov.Kar se tiče moških, so razvijalci razvili samo eno novo pričesko. Tudi v novostih "The Sims 4: Vampires" lahko izbirate med dodatnimi klobuki, ličili in dodatki.
  Shimi je dobil tri dodatne življenjske cilje:
 • Znanje - Mojster vampirjev.
 • Popular - Dober vampir.
 • Družina Simian - družina vampirjev.
 • Ni novih funkcij za znake. V naslednjem delu članka bomo obravnavali temo igranja v igri "Sims 4: Vampires" in razkrili tako pomembne točke kot nadnaravne sposobnosti, proces kroženja in še veliko več.

  Vampirske potrebe

  Pridruženi liki dobijo dve novi lestvici za tri že obstoječe (kot pri navadnih Simcih). Oglejmo si jih:
 • Vampirska energija je največje povpraševanje. S pomočjo katerih lahko uporabite nadnaravne sposobnosti. Da bi zapolnili to lestvico, je potrebno prakticirati spretnosti temne meditacije ali vzeti čas, da zaspite, na primer v posebni krsti. Vampirska energija se porabi v trenutkih, ko sedem preide na sončno svetlobo ali v proces uporabe sposobnosti.
 • Vampirska žeja - ta lestvica je povezana s porabo krvi. Igralec lahko zaprosi drugega Simca, da se prostovoljno ugrizne, ali da s silo dobi potreben nektar. Tudi boj proti žeji pomaga pri uporabi posebnih paketov krvi, ki se naročajo prek interneta, in uživanja krvavih plodov. Za običajno hrano pa je primerna za uporabo z enim odtenkom - pogosto po obrokuSim se lahko počuti slabo.
 • Življenjska doba vampirja

  Obstoj vlečenih znakov se zelo razlikuje od navadnih Simcev. To seveda velja tudi za lestvico zrelosti, ki je obarvana sivo in pomeni nesmrtnost. Ali se potem je vredno bojati smrti? Seveda je vredno, saj se z vso svojo nesmrtnostjo lahko še vedno ubijajo vampirji. Glavna nevarnost za njih je sonce. Če se privlačen lik podnevi poda čez dan, potem njegova vampirska energija izgine tik pred njegovimi očmi. Če se pravočasno ne skrijete v senci, potem lahko energija zgori in sim.
  Vendar to ne pomeni, da bo igralec, ko se bo spremenil v krvavo, pozabiti na sprehode pod toplim soncem za vedno. Sim lahko dobi posebno imuniteto, ki bo na voljo po prenosu ustreznih veščin in sposobnosti v "Sims 4: Vampires".

  Postopek preoblikovanja: kako deluje

  Kako narediti vampirja v Simčkih 4? To je verjetno najbolj pomembno vprašanje, ki skrbi vsak igralec, ki je namestil aplikacijo. Da bi se sim simuliral na nočne stvaritve, lahko uporabite več načinov:
 • Naredite vampirja s pomočjo urednika znakov. Ta metoda velja za eno najpreprostejših. Prav tako vam omogoča, da ustvarite celotno družino vampirjev, katere videz in znaki bodo ustrezali okusu določenega igralca. Pomembno je, da se spomnimo, da v tem primeru igranje normalnega lika ne bo uspelo, saj bo moral najprej narediti vampirsko symo. Ta metoda ni zelo primerna, če uporabnik uporabljapredvajajte prenesene preobleke.
 • Svoj lik lahko obrnete z drugim vampirjem, če imate iskreno prijateljstvo z njim. Ta metoda deluje samo z razpoložljivostjo posebnih veščin konverzije. Mimogrede, igranje šiva, ki je sam vampir, lahko prosto vrti druge znake, razen otrok. Ta skupina razvijalcev je igralcu omogočila večjo svobodo delovanja. Enako obdobje rotacije traja več dni s stalno spreminjajočimi kazalniki razpoloženja (mulls). Vampirski novice nimajo sposobnosti in spretnosti. Da bi zapolnili vrzeli, boste morali preučiti ustrezne informacije iz dodatnih virov.
 • Nekateri od sedmih se lahko že rodijo vampirji. 100-odstotna verjetnost takšnega rezultata postane možna, če se starši spremenijo. Hkrati se možnosti zmanjšajo za polovico, če družino sestavlja en vampir in ena oseba.
 • Obstaja še en način, da sima spremenite v vampirje - kode za Simčke 4. Tako lahko prihranite čas in spremembe kadar koli. Za to metodo boste morali uporabiti konzolo, ki jo pokličete s kombinacijo treh tipk Ctrl + Shift + C. Potem morate vnesti testingcheats /true (ne pozabite odstraniti znaka "slash") in stats.set /stat commodity /BecomingVampire 2160 (tukaj bomo nadomestili "/" z "_"). Ta koda bo začela s standardnim procesom obračanja sedmih. Če želite takoj postati vampir, potem vtipkajte traits.equip /trait trait /OccultVampire (tukaj je ista zamenjava kot v prejšnji različici).
 • Točke zmogljivosti vampirjev v Sims 4

  Kot smo že povedali,sprejeti znaki ne morejo storiti ničesar. Ampak ne skrbite, ker je to mogoče popraviti. Vampirske sposobnosti v The Sims 4 so resnično impresivne s svojo raznolikostjo. Če opravljate posebne naloge, bo Sim dobil posebne bonuse, s katerimi se bodo odprle različne spretnosti. Kaj se lahko človek nauči učiti? Na primer, teleportacija v obliki oblakov megle, vpliv na razpoloženje navadnih simsov, sposobnost hipnotiziranja, sposobnost prodiranja v domove drugih ljudi in še veliko več. Ne bo brez slabosti, ki bi morale biti za vsakega vampirja: povečan občutek žeje, sikanje in tako naprej.

  Nove spretnosti

  Zahvaljujoč novi vlogi lahko sedem vampirjev spremeni svoj prosti čas. Pri tem jim pomagata dve edinstveni spretnosti: igra glasbenega telesa in vampirizem. Če je prva stvar jasna, potem je druga malo za povedati. Zaradi vaše vulgarnosti lahko Sim prebere posebne enciklopedije, spozna veliko koristnih informacij o ustvarjanju zdravil, pripravi okusne koktajle.

  Kaj se je spremenilo v načinu gradnje

  Skupaj z dodatkom igralci prejmejo veliko novih predmetov, ki prispevajo k ustvarjanju resničnega vampirskega vzdušja. Zdaj lahko srečni Sim dobi lastne glasbene orgulje, nagrobnik in grob. Hiše v "Sims 4: Vampires" so okrašene z mrežo, okrašeno z različnimi luknjami in odrgninami. S pomočjo novih predmetov lahko celo preprost dom pretvorite v gotsko dvorec. Še posebej kreativni igralci lahko gredo še dlje in ustvarijo ogromno grozljivogradu

  Sorodne publikacije