Prevajanje misij Subway Surfers v ruski jezik

Čakalna vrsta je predolga, avtobus bo prispel šele čez 45 minut, do leta, kot v tisti pesmi, pol ure, da se bo z vlakom vozil kar 10 ur. Kaj storiti? Play Subway Surf - to je raner, to je rakun. Ni potrebe za nagibanje pripomočka, veliko posodobitev in mostov. Igra je brezplačna, poleg tega pa lahko tam najdete kovance!

Kakšen je pomen igre

, ki jo igrate za Jakea, ki beži pred inšpektorjem, lovi se zaradi vaših grafitov.
Kaj pomeni igra? Pobegnite, naredite boljši rekord kot prijatelji, opravljajte misije. Obstaja trgovina, stvari se prodajajo tam, "buns" in izboljšave. Najpomembnejša stvar - nevzdržen inšpektor z vašim psom, ki vas preganja! In ne bi vas moral ujeti! Lažje je nadzorovati nikamor: gremo naravnost v levo, zavijemo desno, skočimo in skočimo (to je, ko skočite med avtomobili). Ne pozabite zbrati bonusov in kovancev.

Koristne informacije

Kot veste, so misije glavni element igre. Ker pa je ta igra v angleščini, potem vsi igralci ne razumejo, kaj se dogaja. Pomembno je omeniti, da igra ima le 48 glavnih misij. Če ne želite opraviti misije, ali je preveč zmedeno, da lahko zavrnete to. To storite tako, da greste v trgovino in kliknete Preskoči misijo - to pomeni, da izpustite misijo.


Toda izkaznica se plača in začetna vrednost je 1500 kovancev. Nadaljnje, dražje, se doda še sto za vsako prehod. Plačali boste največ 4.400 kovancev. Poleg tega se cena ne bo več povečevala. Obstajajo štiri različneBonus:
 • Jetpack - lahko preletite tračnice in vzamete dodatne kovance.
 • Super Boots - Lahko skočite višje.
 • Magnet - Narišite kovance, ki so v bližini, ne da bi se jih dotikali.
 • 2x multiplikator - množitelj (podvojitelj) - pomnoži trenutni množitelj. Primer: 2X, je postal x6.
 • Več o misijah

  Vsaka misija bo imela tri točke. Naloge so razdeljene v skupine: prva 1 - 29; Drugi se začne pri 30 in konča s 49. Od 30 misij dobite zanimivo nagrado - Syper Mystery Box (glej spodaj). Nato se naloge ponovijo, edina stvar, ki se lahko spremeni.


  Nagrada - nagrada, ki jo boste prejeli. V Subway Surfers je prevajanje misij seveda pomembno, vendar ne smete pozabiti na dosežke. Zato se seznam spodaj navedenih misij prevede.
  Dnevni izziv je dnevna naloga. Morate zbrati pisma, vendar, da jo aktivirate, potrebujete svetovni splet.
  Skrivnostna škatla je skrivnostna škatla, v kateri je vse lahko karkoli. Tudi jackpot!
  Super skrivnostna škatla je ista skrivnostna škatla, vendar so dragocene nagrade. Score Booster je spodbujevalec, ki vam bo omogočil povečanje točk, ki jih dobite. Hoverboard - To je plošča za deskanje, ki vam omogoča, da trčite v predmet, medtem ko ne boste propadli.
  Napis na plošči pravi: dvojni dotik med vožnjo za aktiviranje zaščite pred trkom - "dvakrat kliknite med vožnjo, da aktivirate zaščito pred trkom". Uporabite ga lahko samo enkrat in dvakrat kliknite na zaslon, da ga uporabite. Vedno poskušajte imeti pano v inventarju in ga aktivirajte čim prejvideli boste, da raven postane bolj zapletena. Postati zapleten vam daje 30 sekund imunitete, kar pomeni, da ne boste umrli, če boste vdrli v oviro.
  Mega zagon - Megastar. Lahko kupite v trgovini, prvih tisoč metrov v teku lahko preskočite z njim. Power Jumper - S to vrvjo se lahko povzpnete na drugo raven, med skakanjem pa poiščite različne "šopke". Skrivnostni ponedeljek - "mistični ponedeljek", to iskanje poteka le ob ponedeljkih. Key - Če boste umrli, lahko nadaljujete svojo dirko od kraja, kjer niste uspeli. Tipke so valuta igre. Težko jih je osvoboditi, poskusite jih ne zapravljati.
  Kovanci - Kovanci, vse lahko kupite s klikom na meni Trgovina. Jetpack je zbiralec kovancev. Super Sneakers - Lahko skočite na vagon. Magnet za kovance je magnet za kovance.

  Od prve do 20. naloge

  Prevod misij Subway Surfers v ruski jezik vključuje podroben opis.
 • Zbiranje kovancev, v tem primeru 500.
 • Za 1 vožnjo morate doseči 1000 točk.
 • Izbrati morate dva bonusa - vsak.
 • Pri prehodu misij Subway Surfers je potreben prevod v ruščino, vendar lahko opazite, da se ponavlja veliko fraz. Tu so najpomembnejše besede:
 • Ovire - ovire, ovire.
 • Beat-beat (ponavadi zapis).
 • Ulov. Ko zaženete, se lahko vstranite v vlak ali semafor.
 • Nakup - Nakup. Pojdi v trgovino in kupi želeni artikel.
 • Znaki znakov - predmeti znakov (kitara, NLP-ji itd.).
 • Kovanci - Kovanci.
 • Zbiranje - zbiranje. Potrebno jezbirajo točke, kovance itd.
 • Popolno - popolno. Najpogosteje se uporablja za dnevne naloge.
 • Dodge je prazen. Ne pozabite! Lahko skočite čez pregrado, lahko padete pod njo, če pa se odločite za vožnjo vstran, potem ne boste uspeli.
 • Skok-skok.
 • Ena vožnja - v tem primeru 1 tek.
 • Izbira (nekaj).
 • Prevrnitev.
 • ​​
 • Izbira rezultatov.
 • Preživite - preživite nekaj.
 • Stumble - Trčenje.
 • Super superge - Super čevlji. Najdete ali kupite.
 • Časi - v tem primeru, kolikokrat je treba izvesti dejanje. Na primer, 40-krat - pomeni 40-krat.
 • Skupaj - skupaj.
 • Od 21. do 29. misije

  Številni stavki so lahko že sestavljeni iz besed, vendar vsi ne razumejo, kaj pomeni Poke 1. Vse je preprosto, morate klikniti na socialni gumb Facebooka, poiskati katerega od vaših prijateljev in klikniti na gumb Poke ob njem.
  Če je misija daljša, večje je število zbranih, doseženih, kupljenih itd. Na primer 500 tisoč kozarcev ali 10 kosov. Poleg vlakov morate naleteti tudi na svetlobne signale (svetlobne signale). Potrebno je veliko plošč, poskusite jih kupiti v trgovini, kadar je to mogoče. Če potrebujete ovire, skočite od zgoraj in izračunate čas za skok.

  Od 30. do 40. misije

  Že zdaj bo treba zbirati kovance na določeni poti. Na primer na levi levi pasovi. Zberite magnete (Magnete) in dovolite, da vas v določenem času ujame škodljiv nečisti inšpektor (ujet). Poleg tega boste morali uporabiti ključe, zato jih shranite. Ne pozabite na DoubleMultiplikatorji - dvojni množitelji. Dotik grmovje - grmičevje. Višji kot je množitelj, lažje vam je doseči visoke rezultate. Prvič, množitelj ima rumeno barvo. Če uporabite 2X, se barva spremeni v zeleno. Barva se spremeni, ko se kazalniki povečajo.

  Če uporabljate ojačevalec pri hitrosti - rezultat Booster, množitelj postane modren in bo 5X. Če imate srečo, da najdete Super Mysterizer, bo množitelj 10X, barva pa je vijolična. Med dogodkom World Tour: Los Angeles je Tricky Thursday - "The Trinity Environment". To je Jamesovo dekle, veselo dekle v kavbojkah in velikih kvadratnih očalih. Pojavi se po odklepanju kot drug znak, ker je lažje odkleniti. Elf Triki je njen namestnik. Na ta dan in vsak naslednji četrtek se bo multiplikator povečal petkrat, če boste igrali za Triki.

  Iz misije 41 in drugih

  Ko Subway Surfers nadaljuje misije, številni igralci računalniških iger ne prevajajo več, saj je naloga enolična. Včasih je treba odbor uporabiti po dogovoru, včasih pa ne. Na primer, obstaja naloga brez zrušitve. To pomeni, da uporabljate tablo, vendar z ničesar nimate ničesar. Zdi se preprosto, pravzaprav se zapletenost poveča sorazmerno z vsako stopnjo. Mistične škatle lahko ležijo na tvoji poti, morda pa ne. Če nimate časa, da skočite na vlak, se boste s polno hitrostjo zaleteli v njo, potem pa boste prehiteli inšpektorja in začeli močno prisegati.
  Včasih stvari ni treba najti, ampak kupiti v trgovini. Zato, več kovancev boste zbrali, bolje boste.Ne oklevajte in vlagajte v vse vrste ojačevalcev. Poleg tega obstajajo misije, ki niso neposredno povezane z zbiranjem kovancev, ampak z njihovo porabo. Na primer, obstaja misija, da se potroši 9 tisoč kovancev. Lahko kupite mega-starter, saj obstajajo naloge za njegovo uporabo. Težje je zbrati kovance brez skoka in ostati na progi. Sprva je preprosto, a kompleksnost narašča in tvegate, da boste nekje padli ali da vas bo jezen inšpektor ujel. Pogosto zastavljena vprašanja: kako skočiti skozi 10 vlakov. Lahko skočite iz enega vlaka v drugega ali uporabite Super Boots.

  Priponke

  Zanimivo je, da je prevod misij v rusko podmornico Surfers lahko prenesen v vaš Windows 10. Za to prenesite ustrezno aplikacijo, ki vam omogoča, da si ogledate ime in pokaže, kaj je treba storiti. Če želite najti takšno aplikacijo, morate v iskalno polje vnesti ustrezen stavek. Po tem boste našli spletna mesta, ki vam omogočajo, da to storite, in si sami prenesete podobno aplikacijo, če želite. Podobne programe lahko iščete v Googlu Play.

  Novo leto

  Novoletna različica Subway Surfers - akcija se odvija v čudoviti deželi na Silvestrovo. Veliko snega in prazničnega razpoloženja vas čaka! Nova različica ima nov znak: Elf Tricks. Inšpektor bo oblečen v kostum Božička, povsod obstajajo jelke in lik je pozimi oblečen! Večina igre bo potekala na železnici, kjer je veliko snega. Na poti boste videli praznično okrašene avtomobile in zimsko pokrajino. Obstajajo inovacije: darila in nove plošče, ki jih je mogoče spremeniti! Prevajanje misij v Subway Surfers naNovoletna različica je neobvezna, saj je večina podobna zgoraj navedenim. Toda ustvarjalci so izboljšali grafiko, zmogljivost in animacijo. Pomembno je dodati: za omogočanje novoletnih tem morate v napravi spremeniti datum. Postavite december in dobite novo različico.

  Sorodne publikacije