Prenosni brezžični zvočniki za telefon: pregled, funkcije in pregledi

Verjetno je vsakdo naletel na takšno situacijo, ko bi na zabavi doma ali na pikniku rad poslušal glasbo. Seveda lahko uporabite pametni telefon, vendar glasnost in kakovost igre dopuščata še veliko želje. Kaj storiti? Kupite brezžični zvočnik za vaš telefon! Gre za to in bo današnji pregled, v katerem bomo obravnavali tri najbolj priljubljene modele za vse priložnosti.

Uvod

Za začetek pregleda prenosnih brezžičnih zvočnikov za telefon želim predstaviti modele, ki bodo obravnavani. Tukaj so: Ginzzu GM-986B, JBL Go in JBL Charge 3. Zakaj? Ker jih je zelo enostavno najti v prodaji, je njihova cena povsem sprejemljiva in, kar je najpomembnejše, med kupci so povpraševanje in priljubljenost. No, preverimo, kako so vsa ta dejstva resnična.


Ginzzu GM-986B

Prvi brezžični zvočnik Bluetooth za telefon, o katerem se govori - Ginzzu GM-986B. Je kitajska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 2009 in se ukvarja s proizvodnjo različnih izdelkov, od mobilnih telefonov do gospodinjskih aparatov. Podjetje se je nedavno pojavilo na trgu prenosnih zvočnikov, vendar ne preprečuje izdelave izdelkov, ki jih ljudje radi.

Zaključek

Stolpec 986B se prodaja v razmeroma majhni kartonski škatli z ročajem. V notranjosti paketa je sam stolpec v vrečki, kabel USB-microUSB, avdio kabel s 35-mm vtiči za žično povezavo, navodilo, garancijski list inpreprost karabin trak Dober komplet.

Videz

Videz brezžičnega mini zvočnika za Ginzzu GM-986B je zelo zanimiv. Tu so uporabljeni materiali iz plastike in zelo dobre kakovosti. Glavno telo ima zanimivo teksturo, ki posnema naravno kožo. Siva obloga na straneh je preprosta mehka plastika.
Na levi strani zvočnika je zvočnik, ki je prekrit s perforirano kovinsko mrežo. Podobna mreža je prav tako na desni strani, samo namesto dinamike so vse kontrole in konektorji. Na voljo je majhno stikalo za vklop /izklop, kolo za nadzor glasnosti, priključek USB, mikro USB, vrata za pomnilniške kartice in 35 mm za AUX. Obstajajo tudi gumbi za nadzor predvajanja in spremembe načina.

Karakteristike

Med glavnimi značilnostmi stolpca je treba opozoriti, da je samo 1 zvočnik, 10 W moč, 3 metode povezovanja (bluetooth, USB in AUX kabel), FM sprejemnik in baterija 1500 MAG. Vendar pa obstajajo tudi skrite slabosti, med katerimi je treba omeniti staro različico Bluetooth 2.1 namesto 411 zvočnika, kar pomeni mono način, in nekoliko šibko frekvenčno območje za dno - 100 Hz.

Zvoki

Kakovost zvoka Ginzzu GM-986B prinaša kar dober rezultat, čeprav je daleč od idealnega. Zelo slabo je slišati povprečne frekvence in majhno pomanjkanje kleti. Prav tako nekoliko uniči vtis mono načina, vendar je to nepomembno. Za svojo ceno igra stolpec zelo dobro in to je glavna stvar.

Ocene in cena

Pregledi strank o brezžičnem stolpcu GM-986Bkažejo, da je ta model dokaj priljubljen. Med glavnimi prednostmi uporabnikov je moč 10 W, dober volumen in dober zvok. Za minuse je mogoče pripisati nekoliko šibko akumulatorsko, mono in srednje frekvenčno sondiranje. Stroški za ta model se gibljejo od 1200 do 1600 rubljev, kar je povsem sprejemljivo.

Brezžični mini zvočnik za telefon JBL Go

Drugi, ki nas obravnava brezžični zvočniški telefon, je JBL Go. Na splošno ima JBL v arzenalu precej različnih avdio sistemov, vendar je ta model eden najbolj dostopnih, zahvaljujoč kateremu se aktivno kupuje.

Vsebina paketa

O kompletu ni ničesar povedati, saj se zvočnik prodaja v majhnem prozornem pretisnem omotu. Znotraj, poleg samega zvočnika, je samo kratek uporabniški priročnik, mikroUSB kabel za polnjenje.

Oblika in videz

Podjetje ponuja 8 različnih barvnih rešitev, ki jih ne moremo, ampak prosimo. V zvezi z materiali, nato pa se uporabljajo visoko kakovostne mat plastike in kovine, iz katerih je perforiran mrežo, ki se skriva iz oči zvočnika. Oblika mini stolpca je preprost pravokotnik.
Vse kontrole so nameščene na vrhu: gumb za vklop, Bluetooth, sledijo gumbi za nadzor glasnosti in tipka za odgovor. Na desni strani kolone sta dva vhoda - 35 mm) in microUSB za polnjenje. Levo je le poseben nosilec za trak.

Značilnosti modela

Kljub temu, da je stolpec skromne velikosti, ima en zvočnik z močjo 3 vatov. Prav tako ima vgrajeno baterijo, ki vam omogoča, da poslušate glasbo v 5-6 urah. Za povezavo z zvočnikom lahko uporabite 35 mm ali Bluetooth konektor. Mimogrede, JBL Go ima bluetooth modul različice 4.1. No, morda bi morali povedati o teži stolpca - 130 gramov, kar je celo malo manj kot pri sodobnih pametnih telefonih.

Zvok

Kljub enemu zvočniku je kakovost zvoka JBL Go boljša kot pri istem Ginzzu GM-986B. Na voljo je tudi glasnost zvoka. Kar zadeva frekvenčno območje, so bas in visoke frekvence preprosto elegantni. Lahko jih varno primerjamo z dražjimi napravami podjetja. Toda sredina je rahlo preobremenjena, vendar je popolnoma nekritična.

Cena in ocene

Kot kažejo povratne informacije strank o brezžičnem Bluetooth zvočniku JBL Go, praktično ni slabosti, razen pomanjkanja čipke za nošenje. V ostalem je to ena najboljših proračunskih možnosti za danes. Kupi stolpec, mimogrede, lahko za 1400-1900 rubljev, kar ni tako drago.

JBL Charge 3

Tretji in zadnji brezžični Bluetooth zvočnik za telefon - JBL Charge 3. Ta model je veliko dražji od prvih dveh, vendar z več funkcijami.

Videz

Videz brezžičnega zvočnika za JBL Charge 3 je zelo zanimiv. Ohišje je izdelano iz gostega materiala, ki spominja na kovinsko mrežo. Izbira je preprosto ogromna, tako da bodo tudi najbolj zahtevni kupci našli nekaj, kar vam je všeč. Mimogrede, stolpec je popolnoma zaščiten pred vlago, tako da je z njim mogočecelo plavati!
​​Vsi krmilni gumbi so na vrhu. Nobenega posebnega smisla ni, da jih pripovedujemo zaradi standardnega sklopa. Edina stvar, ki jo je vredno omeniti, je gumb JBL Connect, ki omogoča kombiniranje dveh stolpcev v eno. Na hrbtni strani polnilnika 3, pod pokrovom, so skriti 35 mm vtič, microUSB in USB.

Kakovost zvoka

Kar zadeva zvok, je povsem skladen s ceno in še več. Stolpec ima 2 zvočnika po 10 W, ki zelo dobro in natančno predvajajo celotno frekvenčno območje od spodaj in navzgor. Glasnost je glasna in dostojna. Stolpec lahko varno napolni zvok dvosobnega stanovanja.

Ocene in vrednost

Pregled brezžičnega prenosnega stolpca za telefon JBL Charge 3 je preprosto poln pohval odes in je razumljivo, zakaj. Zvočniki nimajo skoraj nobenih zvočnih napak. Torej je možno, da obstajajo pomanjkljivosti pri oblikovanju ali krmiljenju, vendar ne dosega kakovosti zvoka, tudi če želite. No, glede cene. Ta stolpec bo stala 7-8 tisoč rubljev in v celoti opravičuje njegovo vrednost. To je vse. Vsi uspešni nakupi!

Sorodne publikacije