Plačilni sistem Payeer: pregledi. Payeerjeva denarnica

Skoraj vsak sodoben človek pozna pojem elektronskega plačilnega sistema. Pošiljamo in sprejemamo denarna nakazila, plačujemo storitve in blago v spletnih trgovinah, poskušamo zaslužiti s svetovnim spletom. Za izvedbo vseh teh dejanj bomo nujno potrebovali elektronsko denarnico. Zato bomo danes obravnavali enega izmed nespornih voditeljev plačilnega trga - Payerov elektronski plačilni sistem. Mnenja o tej denarnici so precej dvoumna, zato vam predlagamo, da si sami ustvarite svoje mnenje. Kaj je dobro in slabo v tem sistemu? Razumimo.

Malo o sistemu

Plačilni sistem Payeer - eden izmed najbolj priljubljenih. Pravzaprav to ni le elektronska denarnica, ampak resnični plačilni agregator z zelo raznoliko funkcionalnostjo. Sodeč po nekaterih ocenah, je Payeer tako priljubljen vsaj zato, ker vam sistem omogoča plačevanje anonimno, kar je včasih zelo resnično.

Uradni portal za zaračunavanje - payeer.com. Tu se lahko registrirate in servisirate v 6 jezikih: angleškem, ruskem, francoskem, španskem, kitajskem in gruzijskem. Payeer-denarnica je začela svoje delo v letu 2012, kar dokazuje licenca NGB št. 0031-9004, ki jo je izdala Payeer Ltd., registrirana v Gruziji. S tem "računom" lahko prenašate denar po svetu. Za to lahko izberete enega od razpoložljivih načinov:
 • po telefonski številki;
 • račun št .;
 • na elektronski naslov.
 • Zanimivo je, da s pomočjo sistema Payeer (pregledi to potrjujejo) lahko pošiljate denar tudi osebi, ki sploh ni registrirana v tem sistemu. Po transakciji bo sistem samodejno ustvaril nov račun in vse potrebne podatke poslal prejemnikovemu "elektronskemu naslovu". Sedaj lahko naslovnik samostojno odloča o tem, kako dobiti preneseni znesek.
  Za registrirane uporabnike Payeer-wallet ponuja še eno prednost. S tem EMF lahko zaslužiš. V ta namen je sistem razvil partnerski program na več ravneh, ki ima globino do 6 stopenj. Da bi dobili nagrado, preprosto razširite povezavo do registracije v projektu. Prejeli boste majhen odstotek od vsake operacije osebe, ki jo vabite. Več povabljenih, več zaslužkov.

  Prav tako ni bilo izvajanja API-ja, prek katerega lahko vzpostavite množična internetna plačila. Ta funkcija je zelo pomembna za spletne trgovine ali elektronske menjalnice. Mimogrede, sistem ima svoj Payeer izmenjevalnik, katerega pregledi so zelo prijazni. Vse deluje hitro in varno. Sistem zamenja Payeer v več kot 150 smereh, kar praktično ni nobeno drugo »plačilo«.

  Kako odpreti denarnico

  Registracija na Payeer je zelo preprosta in ne zahteva posebnega znanja. Najprej morate iti na glavno stran uradne strani. Če se jezik komunikacije iz določenega razloga ne določi samodejno, lahko to storite s pritiskom na gumb Izberi jezik v zgornjem desnem kotu.strani Izkazalo se je? Zdaj pojdite na registracijo Payeer-denarnice. To storite tako, da pritisnete zeleni ovalni gumb "Ustvari denarnico", ki se nahaja na sredini strani. Sedaj vnesite svoj e-poštni naslov in v polje vnesite petmestno varnostno kodo. Upoštevajte, da morate vnesti samo pravi naslov "elektronika", ker bo prišlo do posebne potrditvene kode. Morate ga kopirati in vnesti v poseben okvir, ki se odpre po kliku na gumb "Nadaljuj".
  Če ste vse naredili pravilno, boste videli novo okno, v katerem morate nastaviti začetne varnostne nastavitve. Privzeto bo sistem pripravil in shranil svoje lastno kompleksno geslo, ki ga lahko po želji spremenite. Zelo pomembno je, da pripravimo in obdržimo na varnem mestu posebno skrivno besedo, ki je prvotno predlagana kot niz številk. Vprašal ga bo, če imate podporo, če se kaj zgodi z vašo denarnico.
  Sistem sam generira in zapisuje vašo prijavo. Je številka denarnice in ime računa. Ni priporočljivo, da ga spreminjate, morda imajo težave z dostopom do denarja. Denarnica ima obrazec P00000000, kjer bodo ničle zamenjane z vašo individualno številko. To je vse, pri tej registraciji denarja je konec. Sedaj lahko vstopimo v našo osebno pisarno in skrbno preučimo vse razpoložljive funkcije. Ko se prvič prijavite v svoj račun, boste videli majhno preglednico, kjer se bodo ponovili vsi podatki: prijava, geslo, skrivna beseda in prej omenjeni glavni ključ - trimestna številkaza nekatere operacije. Preverite vse podatke in jih shranite na varno mesto.

  Prilagoditev računa

  Obstajata dve vrsti denarnih plačil: registrirani in preverjeni. Prvi se vam po privzetku prikaže ob registraciji. Drugo je treba dodatno potrditi.

  V zgornjem desnem kotu najdemo znak v obliki orodja. Pred vami se bo odprl zavihek »Račun - identifikacija«. Izpolnite tabelo. Za fizične osebe zapustimo vrsto računa "Osebno" in vpišemo pravo ime in priimek. Sedaj morate prenesti kopije dokumentov, ki identificirajo vašo identiteto in potrditi kraj registracije. V prvem primeru bo ustrezal potni list, pokojnina ali vozniško dovoljenje. V drugem - stran s potnim listom z registracijo, potrdilo o plačilu komunalnih storitev, napisano v vašem imenu, bančni izpisek, referenčni naslov ali drugi dokumenti.
  Pritisnite tipko "Pošlji za preverjanje" in počakajte na odgovore službe za podporo. Če je vse ostalo neopaženo, se bo vaš račun spremenil iz registriranega v preverjeno v dveh dneh. Če vas skrbi, da bi se kopije vaših dokumentov lahko zlorabile, lahko uporabite poseben program za nalaganje vodnega žiga na fotografijo. Ne bodo posegali v preglede, vendar bo dokumente težko uporabljati za druge namene.

  varnostne nastavitve

  nastavitev osebne varnosti. To lahko storite v istih nastavitvah. Pojdite na zavihek Varnost. V ustreznem razdelku lahko vnesete pogoje, pod katerimi bo storitev zahtevala dodatno potrditev pri prijavi na račun. Za potrditev lahko uporabite storitev telegrama, e-pošto ali SMS. Bodite pozorni - zadnji način je plačan, stalo vas bo 5 centov za vsako sporočilo. V razdelku »Notranji prenosi« lahko konfigurirate sporočilo za vsako transakcijo, ki jo dokončate, ali popolnoma onemogočite storitev. Spustimo se malo nižje. Tukaj lahko nastavite način, s katerim bo geslo obnovljeno, če ga pozabite. Posebno pozornost posvetite tej točki in se zavestno odločite. Dejstvo je, da če popolnoma onemogočite funkcijo za obnovitev gesla, lahko obnovite dostop do denarnice samo s plačilom globe v višini 50 $. Da bi lahko kdorkoli brez vašega znanja poslal plačilo iz vaše denarnice, priporočamo, da vklopite sistem Master Key. Zdaj za vsako operacijo boste morali vnesti posebno trimestno kodo, ki je znana samo vam.

  Finančne transakcije

  Po registraciji boste takoj imeli 3 denarnice: rubelj, dolar in evro. Zaslužiti denar na kateremkoli od njih je zelo preprosto. Pojdite na zavihek in sledite navodilom. Za ponovno polnjenje je na voljo dovolj velika izbira ESP, vključno z bančnimi karticami MasterCard in VISA. S sklepom tudi ni težav. To storite tako, da odprete zavihek »Prevedi«, ki se nahaja na meni na levi. Določite zahtevani znesekNato izberite destinacijo. To je lahko še EPS, bančne kartice, mobilni telefon račun in tako naprej. Presenečenj je treba pričakovati, saj se sistem vsakič jasno kaže vso vsebino in provizij, ki jih je dodatno plačati glede na operacijo.

  Sistem koristi

 • Možnost anonimnih transakcij z različnimi količinami.
 • Prisotnost notranjega izmenjevalca.
 • ni potrebno plačati dodatne davke.
 • Razpoložljivost odlično affiliate program, ki vam omogoča, da zaslužiti dober denar.
 • samodejno ustvari denarnico kadar je to potrebno.
 • Zmožnost, da odredi fizične medije - bančno kartico.
 • Verjetnost uporabi ogromno število plačilnih trendov, vključno z bančnimi karticami mnogih bank.
 • Nima

  Obstaja pa v tem sistemu in negativna:
 • komisija Payeer nekaj več kot podobnih sistemih.
 • Če ste končali plačilo, denar nazaj, bi bilo nemogoče.
 • Sistem nima kodo kartice, ki je veliko bolj zanesljiv način za zaščito računa, za razliko Master Key.
 • Plastična plačilnih kartic

  Ena od prednosti plačilnega sistema je sposobnost, da izda plastično kartico z istim imenom, ki je priznano skoraj povsod. Plačila "plastične» Payeer Platinum MasterCard je izdal British West Crest gospodarstvo in se uporablja za dvig gotovine na bankomatih v številnih bankah, plačila prek POS-terminalov. Sprostiti in aktiviranje kartice brezplačno. Vsota $ 955 bo imelPovejte nam o dostavi kartice v vašo državo.

  Priporočila in uporaba

  Čeprav je sistem plačnika precej zanesljiv, ne smemo pozabiti, da je to tudi denarnica, poleg tega pa tudi elektronska. Ni nujno, da mu prihranimo nekaj nepredstavljivih zneskov, za to so bančni računi. Prav tako ne zanemarite najvišjih varnostnih nastavitev. Mimogrede, če nameravate nekaj časa uporabiti denarnico, odstranite iz nje vsa razpoložljiva sredstva. V skladu s politiko podjetja se izbrišejo vsi računi, ki se ne uporabljajo dolgo časa. Kot veste, v tem primeru nihče ne bo vrnil vašega izgubljenega denarja.

  Sorodne publikacije