Legacy of Discord - Kaj je ta igra?

Če ste ljubitelj igranja s telefonom, potem je RPG spletna igra Legacy of Discord skoraj zagotovo po vašem okusu. Zahvaljujoč barviti grafiki in zanimivim zapletom se znova in znova prisili, da se vrne na čudeže in čarobnost spletnega sveta čarovnikov in vitezov.

Izbira znakov

Morda ste večkrat videli oglase na Play Marketu in vprašali: Legacy of Discord - Kaj je ta igra? Torej, na samem začetku izberete lik za vas, v imenu katerega boste rešili čarobno deželo od zla. Izbira je majhna in je sestavljena iz mogočnega viteza, berserkerja in zelo privlačnega čarovnika. Izbira spremljajo živahni vizualni učinki, zato se verjetno zaljubite v igro, preden se začne.


Zgodba o igri

V igri Legacy of Discord morate braniti legendarni in neverjetno dragocen kristal svetlobe, ki si prizadeva zajeti temne sile. Kristal je simbol življenja samega, in ko pade v roke sovražnika tega sveta, se svet začne izginjati in razpadati. Vaša naloga je, da glavo glavo za zmago kristal, zaslužite bonuse in črpalka značaj. Zabava se začne v trenutku, ko se pojavijo vaša krila. Lokacije so še lepše, šefi so še bolj ostri, vendar lahko letite! Ali ni to čudež?

Potek igre

Med igro se morate pojaviti v mestu, da bi stopili v stik z drugimi ključnimi osebami, ki vam bodo priskrbele različne naloge in dragocene nagrade. Vsak pogovor obljublja nov krog zapleta, zato preberite tudi dialogezelo kognitivno. Če se sprašujete, Legacy of Discord - kakšna čudovita RPG, samo poglejte slike zaslona, ​​so neverjetno lepe! Takoj boste želeli namestiti igro na vašo napravo. Samo eden se tresi: eden od likov pravi isto besedilo vsakič, ko morate zaščititi kristal svetlobe, ker je to naše edino upanje. Sprva preprosto ne posveča pozornosti, toda po 10 ponovitvah se res začne dolgčas.


Krila in učenci

V igri je izjemen sistem učencev. Lahko jih kupite ali osvojite, kar je zelo verjetno. Učenci lahko spremljajo vašega lika med bitko, kar je zelo pomembno, saj se med igro šefovi vse bolj krepijo. Očetovstvo se lahko dobi tudi ob doseganju VIP statusa ali med potekom zgodbe, v tem primeru pa boste dobili najbolj običajnega učenca brez izjemnih nagrad. Šele ko dosežete 60. stopnjo, boste dobili resnično epskega ljubljenčka, ki bo zanimiv za razvoj.
Kar zadeva krila, ne le dodajo epicicity vizualni komponenti igre, temveč tudi okrepijo vaš značaj v času. Legacy Discord je nekaj neverjetno fatomičnega, to je igra, kjer je vse odvisno od vaše spretnosti in sposobnosti razumevanja sposobnosti značaja.

Ali bi moral porabiti pravi denar?

Ni treba posebej poudarjati, da je mogoče s pomočjo ponovnega polnjenja računa narediti veliko bolj vznemirljivo in polno novih priložnosti? Tukaj so bili igralci razdeljeni v 2 tabora. Nekdo verjame, da je v igri brez dna nemogoče, kot napreživijo veliko več časa in živcev. Drugi igralci menijo, da je igranje s pravim denarjem nepošteno do tistih igralcev, ki si tega ne morejo privoščiti. Tako igra ustvarja neenakost in postane nepoštena in neuravnotežena.
Z VIP statusom igralec dobi več bonusov in priložnosti, zato je to osebna zadeva za vse. Če nekdo reče, da je dediščina nesoglasja nekaj dolgočasnega in nezanimivega brez darovanja, je verjetno prebrisan in samo len, da bi razvil svoj lik vsaj do stopnje 20. \ t Ta najbolj priljubljena MMORPG igra zajame več navijačev in zvestih igralcev, tako da je vsak, ki spoštuje sebe, ljubitelj računalniških iger.

Sorodne publikacije