Kako vklopiti način razvijalca v Undertale in kaj počne?

V številnih računalniških igrah obstajajo goljufije, ki jih je mogoče uvesti, da bi olajšali igranje. Vendar pa je veliko bolj zanimiva možnost razvijalski način. To je daleč od vsake igre, če pa je, potem ste lahko prepričani, da ne boste potrebovali nobene goljufije. Seveda se boste najprej morali ukvarjati s tem, kako se lahko vklopi, saj se v vsaki igri zgodi na svoj način. V tem članku boste izvedeli, kako omogočite način za razvijalce v možnosti Undertale. Ta igra je zelo priljubljena, tako da veliko igralcev vpraša omrežje o tem načinu. Zato bi morali prebrati ta material, da se rešite tako, da ne boste iskali odgovorov na spletu. Lahko ste prepričani, da boste z branjem tega članka našli odgovor na vprašanje, kako omogočiti način razvijalca v Undertale in da ga lahko uporabljate.


Kaj je ta način?

Preden se naučite, kako omogočiti način razvijalca v Undertale, morate upoštevati, da je ta način v splošnem v računalniških igrah. Uporabljajo ga ustvarjalci iger za testiranje igranja in različnih možnosti projekta, ne da bi porabili preveč časa za to. Zato v večini računalniških iger takšnega načina ni. Razvijalci ga odstranijo pred začetkom svojega projekta v prodaji. V nekaterih primerih ga preprosto blokirajo in če najdete ustrezen način, ga lahko odklenete in uporabite. Pravzaprav je to pogovor o tem in namen tega članka, vv katerem se boste naučili, kako vklopiti način razvijalca v načinu Undertale.


Preklopni način

Torej, če ste se spraševali, kako omogočiti način razvijalca v Undertale 1.0, morate razumeti, da boste morali za to spremeniti kodo igre v korenskih datotekah. Torej, če ne veste, kako programirati, ne želite ničesar pokvariti, potem pa bolje poiščite osebo, ki bo to storila. Vendar je proces tako preprost, da resnično nimate pravega razloga za strah. Vse kar morate storiti je, da najdete datoteko daa.win, ki vsebuje precej nejasno kodo. Ni vam treba razumeti, dovolj je najti en korak: v stari različici igre je 00752B20 in v novi 00725D8C. Ta vrstica kode je privzeto nastavljena na 00 in vaša naloga je spremeniti to vrednost na 01. Nato shranite datoteko in zaženite igro. Zdaj, ko veste, kako vklopite način za razvijalce v aplikaciji Undertale, ne boste potrebovali goljufij.

Kaj to daje?

V sami igri ni treba aktivirati načina. Samo zapomnite si tiste gumbe, ki vas zanimajo in jih uporabite. Če ste na primer v trgovini, kliknite gumb G, če je omogočen način razvijalca, nato pa dobite pet tisoč kovancev. Skoraj vsak gumb na tipkovnici v tem načinu ima svojo funkcijo, zato bi morali porabiti nekaj časa za pregledovanje funkcij, ki so zdaj odprte za vas. Poleg tega so prisotne tudi kombinacije, kot so R + 6 ali F + 6. Takšne kombinacije so odgovorne za teleportiranje znaka na določeno mesto v svetu iger, tako dalahko uporabite tudi za vas.

Sorodne publikacije