Ustvarjalne slušalke: funkcije in pregledi

Ustvarjalne brezžične slušalke so že dolgo v povpraševanju potrošnikov. Mnenja o teh napravah so vedno pozitivna. Proizvajalec se je odlikoval s stabilno visoko kakovostjo in relativno nizkimi stroški. Ruski potrošnik se nenehno sooča z velikim asortimanom, ki ga je mogoče enostavno izgubiti in zamenjati. Zato je treba pred nakupom razumeti, katero podjetje dati prednost. Blagovna znamka Creative ponuja popolnoma razvit model. Članek opisuje eno izmed najboljših slušalk tega proizvajalca, ki bo ustrezala vsakemu ljubimcu, da bo poslušal glasbo ali gledal film.

Creative SB Blaze

Slušalke SB Blaze so igralni model. Leta 2015 je vstopila v prodajo. Oblikovan je ne samo za ljubitelje, ampak tudi za profesionalne igralce. Ocenjeni stroški - 1000 UAH. Zaradi dobre kakovosti je ta cena precej privlačna.


Mikrofon naprave je zadosten, občutljiv in odziven na poljuben glas glasu. Naprava je na voljo v lepi škatli. Prevladujoče barve so črne in rdeče barve, ki so hkrati trdne in agresivne. To je barva teh slušalk. Creative Sound Blaster - proizvajalčeva linija, za katero je značilna ta kombinacija odtenkov. Slušalke so dobro zavarovane, zato je med transportom verjetnost, da se bo deformirala, enaka nič. Vključuje dokumentacijo in odstranljiv mikrofon.

Ocene o Creative SB Blaze

Pregledi številnih potrošnikov so odlični, tako da je mogoče opisatiprave občutke interakcije z napravo. Ustvarjalne slušalke se zlahka povežejo z računalnikom. Preden opisate njihov zvok, morate povedati nekaj besed o udobju.


Vsi potrošniki opozarjajo na visoko stopnjo udobja. Ta učinek je dosežen na račun posebnega primera, pravilne tehnologije pritrditve skodelic. Polnilo glave je zelo mehko. Nihče se ni pritoževal zaradi reprodukcije kupcev. Slušalke so zelo dobre. Tudi če povečate glasnost do oznake, se popačenje in šum ne pojavita.

Creative Outlier

Treba je opozoriti, da je model Outlie eden izmed najboljših brezžičnih naprav podjetja Creative. Slušalke z mikrofonom so kakovostna naprava, ki vam omogoča, da poslušate glasbo popolnoma v vseh pogojih. Naprave so čim bolj priročne: mehke blazinice za ušesa in okrogle skodelice. Zasnova izgleda impresivno. Svetel je in opazen. Belo-oranžna ali črno-oranžna izvedba bo izstopala iz množice. Model je v celoti izdelan iz upogljive plastike. S tem se prepreči deformacija pri padcu ali kakršen koli mehanski vpliv.

Značilnosti Creative Outlier

Teža slušalk je res impresivna - samo 93 g. Ne bodo odleteli z glave in ne bo neudobno. Po želji lahko slušalke povežete s kablom USB v računalnik ali pametni telefon. Naprava ima zvok glasnosti, ki je lahkopripisujejo prednosti.
Zvočniki imajo premer 32 mm, zaradi česar popolnoma prekrivajo ušesne kanale, kar zagotavlja maksimalno zvočno izolacijo. Zgradite slušalke na dobri ravni, zato ne skrbite zanje.

Creative WP-350

Slušalke Creative 350 so prejele zelo občutljive funkcije, ki so skrite pod najboljšim dizajnom. Slušalke so dobre, lahko jih uporabljate v vseh pogojih: igrate igre in se pogovarjate po telefonu. Ocenjeni stroški naprave - 1000 UAH. Komplet vključuje pokrov, slušalke, polnilni kabel in priročnik, ki opisuje vse funkcije in pravila uporabe. Gumbi in mikrofon sta na priročnem mestu, vendar se morata navaditi na dolgo časa. Uporabite jih čim bolj udobno. Poleg tega mikrofon ne moti, ko ni potreben, saj je vgrajen v spodnji plošči.

Videz Creative WP-350

Slušalke opisanega modela takoj pritegnejo kupce na račun te vrste. Kaj je on? Povratne informacije potrošnikov so bile vedno pozitivne, ko gre za oblikovanje. Te brezžične slušalke so primerne za vse osebe. Slog oblikovanja je vsestranski. Kakovost zbirke je treba ločeno ločiti, ker si zasluži pohvalo. Prevladujoča barva slušalk je črna. Na skodelicah lahko vidite svetel logotip proizvajalca. Ohišje je izdelano iz plastike. Mnogi potrošniki menijo, da so nekatere podrobnosti gumirane, vendar to ni tako. Pletenico obkroža koža.

Creative Aurvana Live

Ustvarjalne slušalke Aurvana Live so lažne naprave. Za 90 $kupec dobi kakovostno napravo, ki je opremljena z občutljivo zasnovo in dobrim zvokom. Ta model je primeren za tiste, ki želijo kupiti dobre slušalke po nizki ceni. Naprava ima eno čudno funkcijo. Prodano je pod več imeni, stroški za vsako različico pa so zelo različni. Na primer, model pod imenom Denon AH-D1000 /1001 bo moral plačati 230 $. Razlika je velika, vendar so naprave enake. Tehtamo nekaj slušalk, samo 210 str.

Sound Creative Aurvana Live

Prva stvar, ki jo želim omeniti, ko govorimo o zvoku teh slušalk, je bas. So čim bližje originalu, ki se ne morejo veseliti. Čeprav je bas prevladujoč, se ne prekriva z drugimi frekvencami. Poleg tega se lahko nadzoruje. Te poceni slušalke zagotavljajo visokokakovostni visoki reliefni bas. Druge frekvence niso tako popolne. Sprva se zvok teh slušalk morda zdi malo gluh, toda po rahlem nihanju ta učinek izgine.

Creative EP630

Vključene so kreativne slušalke. Imajo silikonski izolator. Napravo lahko uporabljate z vsako zvočno napravo. Zvočniki so zelo majhni, premer njihovih membran doseže 8 mm, frekvenčno območje od 6 Hz do 23 tisoč Hz. Ta kazalnik ni slab, zato lahko rečemo, da ne bo nobenih posebnih težav, še posebej, če v glasbi prevladujejo nižje note. Upor je 16 ohmov. Zaradi tega so slušalke sposobne dobro delati z nizko napajanimi igralci. Občutljivost je 106 dB. Navzven so slušalke konzervativne, vendar jih ne imenujejo dolgočasne.

Zvok in enostavnost Creative EP630

Slušalke udobno sedijo v ušesih. Zaradi silikona ni neugodja in bolečin. Napravo lahko enostavno pritrdite v ušesa, ne izpadejo. Kabel ima precejšnjo dolžino, tako da z njo ni težav, je dovolj. Zvok naprave lahko primerjate z poceni, vendar visokokakovostnimi modeli Sony ali Panasonic. Bas zvok je v redu, manjkajo v vsaki skladbi. So mehke in ne zdrobijo ušesa. Visoke frekvence so uresničene v največji možni meri, toda tu še vedno vpliva tudi vir zvoka. Po želji lahko spremenite nastavitve izenačevalnika.

Creative Aurvana In-Ear 2 Plus

Te ustvarjalne slušalke se razlikujejo od mnogih drugih modelov tega proizvajalca, ker so zelo majhne. Poleg tega je naprava priročna, na voljo pa je tudi visoka raven izolacije. Obstaja mikrofon. Naprava dobro deluje s katerim koli pametnim telefonom, predvajalnikom in tabličnim računalnikom. Glasnost lahko ročno prilagodite s posebnim drsnikom. Od pomanjkljivosti je treba opozoriti, preveč tanek kabel. Lahko se hitro razbije, poleg tega pa to potrjuje tudi povratna informacija potrošnikov. Zato je za ravnanje s temi slušalkami potrebna maksimalna skrb. Šobe naprave dobesedno "utapljajo" v ušesih, oziroma ne pride do nelagodja pri daljši uporabi.

Zvok Creative Aurvana In-Ear 2 Plus

Na začetku je treba opozoriti, da so slušalke Creative Aurvana In-Ear 2 Plus zasnovane za poslušanje glasbe prek pametnega telefona ali predvajalnika. Ta naprava ima odličen zvok, vendar za profesionalno osebo ni dovoljpredvajanje Nižje frekvence se dobro slišijo in koristi zvoka se končajo. Basi in vokali se reproducirajo na povprečni ravni. Kakovost teh slušalk bo privlačna za tiste, ki niso posebej zahtevni. Če primerjate zvok z boljšimi modeli, je opazna razlika. Vse slabosti naprave lahko opazimo pri poslušanju elektronske glasbe.

Sorodne publikacije