Napaka napake "Not Installed Precedes It": Kako jo odpraviti?

Pogosto veliko uporabnikov torrent programov naleti na situacijo, ko pri prenosu vsebine iz torrent trackerja izda napako "ni nameščena pred njim". S tem, na kaj je povezan in kako rešiti problem z najpreprostejšimi metodami, bomo nadalje razpravljali.

Napaka napake "Not Installed Precedes It": Kaj to pomeni?

Najprej bodite pozorni na opis napake, ki je prisotna v sporočilu. Če torrent piše: "Napaka: ni nameščena pred njo", to pomeni le, da je lokacija prenesenih datotek napačna.
Kako bi bilo mogoče te nastavitve spremeniti? Osnovno! Na primer, uporabnik je zadnjič, ko je prenesel vsebino torrenta, zaradi lažje namestitve namestil odstranljiv pomnilniški pogon USB kot mapo za prenos, tako da ne bo shranil vsebine na trdem disku računalnika in nato kopiral vsebino na bliskovni pogon. Torej se izkaže, da napaka torrenta, ki ni nameščena pred njo, pomeni, da je bila lokacija datotek v privzeti mapi spremenjena, sam pa odstranljiv medij manjka v računalniku.

Kot je že jasno, je rešitev za rešitev problema preprosta: samo morate nastaviti pravilno lokacijo imenika, ki bo privzeto prenesel vsebino, preneseno iz sledilnika.

Napaka napake "ni nameščena pred njim": kaj storiti?

Ustrezno mapo lahko nastavite kot privzeti imenik v splošnih nastavitvahtorrent odjemalec v imeniku.
Dovolj je, da uporabite gumb za preverjanje, označen s trikotnikom, in izberite želeni imenik za prenos, nato pa shranite spremembe (ponovni zagon programa v tem primeru ni potreben).
Načeloma je napaka torrenta "ni nameščena pred njim" še preprostejša, če odstranite ustrezne medije v želeno pristanišče, če je bil zadnji prenos opravljen na njem. Hkrati pa je popolnoma nepomembno, kakšna naprava bo po imenu proizvajalca uporabljena.

Ponovni zagon aktivnih prenosov

Vendar se ne smejo omejiti samo takšni ukrepi, ker se napaka torrenta, ki ni nameščena pred njim, lahko kaže tudi na obstoječih nalogah, ki so bile odložene ali zaustavljene. V tem primeru gre za to, da programi, kot je uTorrent, samodejno preusmerijo preneseno vsebino v imenik, ki ga je uporabnik namestil med programom. Tukaj, če ne zaženete torrenta znova, potem vsaj določite imenik za prenos v ročnem načinu.
Če želite to narediti, se na izbranih (izbranih) prenosih izvede desni klik in v kontekstnem meniju izberete element »Prenesi v«, nato pa se namesti zahtevana mapa. Mimogrede, ta rešitev je popolnoma primerna za primere, ko odjemalska aplikacija napiše napako za pisanje na disk ali uporabnika nadzoruje pravico do dostopa do imenika na trdem disku računalnika. Takšne napake soposamezne primere bolj splošnega problema in odpraviti z enakimi metodami.

Dodatne rešitve

Včasih je težava te vrste okvare lahko kratkotrajna in je posledica napak v samem programu. Za popolno zaupanje je najbolje, da najprej prenesete najnovejšo izdajo odjemalske aplikacije in jo zaženete samo v imenu skrbnika sistema.
Med drugim lahko pride do zrušitev zaradi vključitve protivirusnih programov ali celo vgrajenega požarnega zidu. Če privzeta mapa za prenos ni mogoča v nastavitvah odjemalca Torrent, je priporočljivo vključiti aplikacijo v seznam izjem izjemnih znamk z ustvarjanjem novega pravila za program z obvezno navedbo poti lokacije izvršljive datoteke EXE. Samo v tem primeru lahko pričakujemo, da se napake ali napake ne bodo ponovile. Druga možnost je, da je rešitev za reševanje takšnih problemov izključno naloga nalaganja imenikov v nastavitvah ali povezave z računalniškim sistemom izmenljivega medija, ki trenutno ni. Kot lahko vidite, je vse preprosto. Toda v večini primerov takšna dejanja niso potrebna, saj je dovolj, da nastavite pravilne nastavitve lokacije za prenos datotek.

Sorodne publikacije