Monitor Acer V193HQV. Specifikacije in pregledi

Ne le ustrezen prenos barve, kontrast in svetlost slike sta odvisna od pravilne izbire monitorja. Monitor močno vpliva na oči uporabnika, in če je slaba kakovost, se lahko zvezde "ubijejo" v nekaj mesecih. Zato bi moral biti pristop k izbiri te naprave z vso možno odgovornostjo in resnostjo. Danes bomo pregledali cenovni LCD monitor Acer V193HQV. Kaj predstavlja ta zaslon in ali ga je treba vzeti? O tem bomo govorili.

Nekaj ​​o podjetju

Acer je znano že od leta 1976. Vendar je bilo prej imenovano drugače. Že takrat je ta tajvanska družba popolnoma razvila osebne računalnike in izdala prvo 32-bitno elektronsko napravo na svetu, ki je presegla celo priznane guruje v IT industriji - IBM. Od takrat je tajvansko podjetje zaslužilo dostojno plačo, odkupilo vse IT-družbe, ki menijo, da so obetavne, aktivno se ukvarjajo s proizvodnjo prenosnih računalnikov, monoblok, računalniških komponent, perifernih naprav, monitorjev (na primer Acer V193HQV).


Acerjevi prenosniki so še posebej priljubljeni v Rusiji in državah SND. So precej posodobljeni, produktivni in imajo zelo privlačno obliko. Točno enako stanje z monitorji. Podjetje je znano po kakovostnih matrikah in odličnih materialih za primer. Kakovost zbirke je tudi na višini: ne zlomi se in ne zdrobi. Zdaj razmislite o proračunu LCD monitor Acer V193HQV.

Videz in oblikovanje

V videzu tega monitorja ni nič nadnaravnega. Navadna črnapravokotnik z gumbom za vklop v spodnjem desnem kotu. Takšen dizajn je poklon klasiki. Stroge linije ohišja so popolnoma kombinirane s črno. Zaslon se popolnoma prilega tako v notranjost doma kot v pisarniško okolje. Acer V193HQV monitor, katerega značilnosti bomo pregledali malo kasneje, je videti precej pogost. In to je celo dobro, saj vas ne odvrne od slike na zaslonu.


Ker je proračunski nadzornik, potem pričakujejo, da mu nekakšna dizajnerska frustracija od njega ni treba. Vendar je univerzalna. Ustreza vsakemu povprečnemu uporabniku. Vendar, če ste oblikovalec ali profesionalni igralec, ta naprava zagotovo ni za vas, ker ima Acer V193HQV precej skromne lastnosti. Mimogrede, čas je, da gremo do njih.

Specifikacije

Velikost zaslona monitorja je 185 palcev. To je dokaj primerna velikost. Še bolj presenetljivo je, da so proizvajalci nagrado prikazali z ločljivostjo 1366 x 768 slikovnih pik. Za tako diagonalo, to katastrofalno malo. Kljub temu je slika sprejemljiva. Zaslonski kontrast je 5000 proti 1. Seveda pa ni do ravni sodobnih monitorjev. Acer V193HQV ima matriko tipa TN. Odgovor je 5 ms. To je običajen rezultat za takšne matrike.
Kaj ni prijetno - koti gledanja. To je vredno malo na stran - in namesto trdne negativne podobe. Največje število barv je 167 milijonov. Ta monitor deluje pri frekvenci 60 Hz. Večina sodobnih analogov ima natanko enak indikator. Tudi zaslon imaenergijski sistem za varčevanje z energijo. Najzanimivejša stvar pri Acer V193HQV pa je navodilo, napisano v celoti v ruskem jeziku in z ustreznim prevodom. To je redkost v proračunskih modelih.

Pozitivne povratne informacije

Na splošno študija mnenj lastnikov opreme - zelo zanimiva lekcija, saj potencialnemu kupcu zagotavlja popolne informacije o izdelku. Vedno je koristno poznati dejanske značilnosti naprave, ne pa tistih, ki jih je zahteval proizvajalec. Kaj pa uporabniki, ki že imajo monitor Acer V193HQV? Mnenja o tem so dvoumna, čeprav je večina pozitivnih. Ljudje, ki so kupili ta izdelek, so se dobro zavedali, da prikazujejo delo. Zato vse zabeležite dostojno svetlost, kakovostno sliko in običajen prenos barv. Veliko jih je tako strogih. Toda absolutna večina je prepričala ceno naprave.
Lastniki so opozorili na zanesljivost monitorja. Sposoben je delovati neprekinjeno več mesecev zapored. In nič se mu ne bo zgodilo. Velika večina uporabnikov računalnikov potrebuje tak zaslon: zanesljiv in poceni. In dejstvo, da nima najnovejše tehnologije - nihče se ne zanima. Zato so potrošniki pozitivni glede tega izdelka.

Negativne povratne informacije

Vendar so bili tudi tisti, ki so želeli za denar videti visoko kakovostno matrico IPS in druge "dobrote" premium monitorjev. Torej so nekateri snobiki squealed na kote gledanja in ogabno sliko v igrah. Drugi niso pozabili kritizirati "nezanimivega" oblikovanja. Toda večje število pritožb je imelo na kakovost zaslona in njegovo dovoljenje. Vidiš1366 s 768 slikovnih pik imajo malo za igranje. Toda zahtevati nekaj več kot proračunski sistem - čista norost. Hvala za kakovostno matriko TN.
Glede na negativne odzive, kot konstruktivno kritiko, ne more biti posledica njihove popolne nezmožnosti. Državljani igralci računalniških iger želijo dobiti kakovosten profesionalni monitor za smešen denar. Toda to se ne zgodi. Toda za delo je ta zaslon zelo dober. Lahko rečemo, da je najboljši na trgu (glede na ceno). Torej tisti, ki so nezadovoljni z njimi, je priporočljivo, da njihov apetit nekoliko zmanjšajo. Ker za tak denar monitor ni več za nakup. In profesionalni sploh stanejo nekaj tisoč dolarjev.

Zaključek

Acer V193HQV je odlično orodje za delo in preprosto zabavo. Seveda nima zvezd z neba, toda njegov strošek deluje za vseh sto odstotkov. Stroga zasnova omogoča uspešno prileganje naprave v katerokoli notranjost, zaradi nizkih stroškov pa je ena izmed najbolj dostopnih na sodobnem trgu.

Sorodne publikacije