Kako dobiti brezplačne nalepke: koristni nasveti

Verjetno bi vsak uporabnik želel nekako razsvetliti dialoge v družbi VKontakte. Eden od načinov so nalepke. Kot emoticons nosijo določeno semantično obremenitev in zagotavljajo udobje v virtualnem pogovoru. Seveda lahko presenetijo vašega sogovornika in prenesejo svoja čustva. Vendar pa obstaja ena razlika od smehljaj: treba jih je kupiti za denar. Seveda to praktično nihče ne počne. Kako se izogniti nakupovanju? Kako dobiti brezplačne nalepke iz VK? Dajmo!

Na začetku uporaba brezplačnih nalepk

Uprava VKontakte je zagotovila nalepke, ki jih je mogoče dobiti brezplačno. Med korespondenco, osebnimi sporočili, kliknite ikono smeška in nato ikono nalepke. Brezplačne so nalepke z belimi mladički Spotty (simbol socialne mreže) in smešna rdeča mačka s Peachom, da jih lahko kupite brez posebnih težav. Drug način brezplačnega nakupa nalepk v "VC" je, da jih kupite med različnimi promocijami uglednih skupnosti. Na primer, pred kratkim so v družabno mrežo dodali nalepke s priljubljeno spletno beležko Jdun, prejšnja Coca-Cola pa je razdelila nalepke z Božičkom, belim medvedom in polarnim jelenom.

Nakup plačanih nalepk

Zdaj pa si poglejmo, kako lahko brezplačno dobimo plačane nalepke pri VK. To bo uporabnikom pomagalo s posebno razširitvijo iz Googla - Emoji Plus. Lahko ga prenesete na spletu. Po namestitvi inPo ponovnem zagonu strani za družabno mrežo prek gumba F5 boste prejeli vse nalepke brezplačno. To je priročno, in še bolj, niste porabili niti peni iz proračuna. Poleg tega bi tisti, ki so vprašali, kako naj Timoove nalepke brezplačno dobijo pri VK, zagotovo želeli kupiti in uporabiti pri komunikaciji s prijatelji. Upoštevajte, da je Timo fiktivni antropomorfni lik iz multiplayer lige League of Legends, ki spominja na mačko. Samo nabiranje nalepk ni mogoče. Edini način je, da povežete svojo VKontakte stran in osebni račun igre League Legend. Čez nekaj časa boste imeli nalepke z igro Timo.
Drug način je lahko samolepilna nalepka. To vam bo pomagalo pri starem, dobrem Photoshopu in vaši neskončni in nasilni fantaziji. Če želite, lahko narišete vse, kar si vaša ustvarjalna duša želi, in če ste strokovnjak na področju oblikovanja, potem lahko preprosto narišete pravo umetnost. En namig: izberite popolnoma belo ozadje, ki ustreza VK vmesniku. Preprosto kopirajte sliko in jo prilepite v pogovorna okna.

Kako dobiti niz nalepk v "VK" brezplačno?

Obstaja več dobrih načinov, da lahko kupite celotne nalepke. Prva metoda je enostavnejša od vseh. Morate najti samo spletno mesto, ki ponuja nastavitve, ki jih potrebujete. Kasneje, s kopiranjem in lepljenjem posebne povezave v pogovornem oknu, lahko nalepko pošljete.

Lahko jih dobite tudi s pomočjosvoje prijatelje Nalepke - dobro darilo za uporabnika v družabnem omrežju. V tem času se namesto cvetja in čokolade ljubitelji med seboj nalepijo. Kot način, lahko prosite prijatelja, da vam da nalepke. Čez nekaj časa mu ga boste že dali.

Zgodba o nalepkah

Leta 2014 je bilo prvič nalepke. Njihovi liki so Spotti - maskota psov, ki uteleša mesto VKontakte in Cat Peach. Prav tako so bile uvedene plačane nalepke, prodane za 66 rubljev za en kos. Kasneje se je uprava odločila za tekmovanja oblikovalcev. Pravilo je bilo oblikovanje lepih in originalnih nalepk. Dela zmagovalcev so postala dostopna vsem uporabnikom in jih je bilo mogoče uporabiti.
V istem letu 2014 je prišlo do škandala. Nalepke, ki jih je ljubilo veliko število ljudi, niso prejele nagrade. Med člani žirije in umetnikom Alexander Sorochinsky je izbruhnil konflikt. Oblikovalec je velike ljudi prejšnjega stoletja spremenil v podobe, ki odražajo čustva. Med njimi so bili Sigmund Freud, Volodymyr Mayakovsky, Franz Kafka, Nikolaj Vasiljevič Gogol, Albert Einstein in Fedor Mihajlovič Dostojevski. Nagrade so podelili tekmovalcem, ki so upodobili antropomorfni sladoled, rakun in kresnice lila. Škoda je, da velike osebnosti 20. stoletja niso našle priznanja uradne žirije. Kako do brezplačnih nalepk v VC, prikazanih na spodnji sliki, že veste iz predstavljenega gradiva.

Zaključek

Pojavil se je ta članekdo konca V njenih bralcih so se naučili, kako dobiti "nalepke" v "VC". Na kratko povzemimo. Nalepke so "nadomestki" čustvenih simbolov, le da kažejo veliko čustev in so veliko lepše. Lahko jih dobite na nekaj preprostih načinov. Prvi je nakup nalepk, ki jih je uprava VKontakte opravila brezplačno. Dobite jih lahko tudi med brezplačnimi promocijami. Drugič, lahko uporabite različne storitve, ki ponujajo številne nalepke. Upam, da ste uživali ta članek in je bilo koristno za vas.

Sorodne publikacije