Najboljše spremembe Stalkerja

Spremembe ploskve za serijo iger Stalker pomagajo vdihniti novo življenje v že znano igro. Med njimi morda ne obstajajo le majhni dodatki v obliki novega oklepa ali orožja, temveč tudi popolne veje zgodbe. Trudili smo se, da bi najboljše stalkerjeve modifikacije prinesli na enem mestu za bolj priročno ciljanje naših bralcev.

"Pot v nikamor."

V tej spremembi Stalkerju skupaj z Bagnetom gremo v cono v upanju, da bomo našli njegovega pogrešanega brata. Misija lahko zlahka propade, vendar nas ne ustavi in ​​še vedno greva naprej, za vsako ceno.


S to spremembo za Stalker lahko pogledamo dogodke, ki se odvijajo v igri pod drugačnim kotom. Bili bomo na povsem novih lokacijah in sodelovali v novih potovanjih, ki so spremenjeni del zgodbe. Poleg tega bodo naše poti prečkale z nekaterimi starimi prijatelji, ki bodo zagotovo zadovoljile vse ljubitelje serije. Spremembe so se dotaknile tudi zvočne strani in tekstur. Igra je napolnjena s skoki in nakladalnimi zasloni.

"Pot do Pripyata"

Še en dodatek iz našega seznama. Kot lahko uganete iz naslova, je to modifikacija "Stalker: Call of Pripyat", kar pomeni, da deluje le s tem delom serije. Zgodba se začne z napadom mutantov ob kontrolni točki v Cordonu, kar je povzročilo smrt vseh vojakov, ki so bili takrat tam. Igramo za enega od dveh zalezovalcev, ki so se odločili, da gredo v cono za tajne dokumente. ZaPo naključju so na isti blokadi, ki je bila napadena.


Sprememba "Stalkerja" ne dodaja samo novih lokacij, ampak tudi dodatne naloge. Na vsakem ozemlju živijo brez primere vrste pošasti, obstajajo številne edinstvene anomalije. Spremembe so se dotaknile tudi orožja - poleg dodajanja novih predmetov je bila tudi izboljšana tekstura starega. Nekatera orožja je mogoče kupiti v lokalnih trgovinah, in edini način, da ga dobite, je, da se poberejo od mrtvih sovražnikov. Spremenjeni vmesnik in slika, ki se pojavi med nalaganjem zaslona, ​​so dodali nove vrste tekstur za travo in zvoke, ki spremljajo posnetke. Vse to pomaga, da je igra še bolj realistična in atmosferska.

"The Hired Ghost - Part 2"

Ta zgodba se je začela s spremembo "Stalker: The Shadow of Chornobyl" in nadaljevanje je bilo narejeno za naslednjo igro. Za tiste, ki ne poznajo zgodbe, povemo: zgodba je iz obraza Ghost, ki je bil okužen z redko boleznijo in odšel iskat zdravila v izključitvenem območju. Ugotavljamo, da Stalkerju nikoli ni uspelo ozdraviti, zato se je spet obrnil k plačancu. Izkazalo se je, da je zaradi virusa telo Duha doživelo nepopravljivo spremembo, zdaj pa ima sposobnost, da stopi v stik z inteligentnimi bitji območja. To sposobnost bomo morali uporabiti pri prehodu na drugo misijo, katere cilj je končati majorja Degtyaryova. Območje je bilo poseljeno s pošasti iz prvotne igre, posodabljanje njihove teksture in spreminjanje točke videza.Zahvaljujoč dinamičnim novicam lahko vedno spremljate, kaj se dogaja na ozemlju Alienation.

SZM COP v0.2

Druga sprememba "Stalkerja", ki pripoveduje novo zgodbo. Seznanili se bomo z izginotjem detektiva Dehtyareva, ki ga je spremljal izkušen plačanec - puščica. Vsi poskusi povezovanja z njimi niso uspeli. Tudi po enem od prejetih informativnih sestankov se prejmejo informacije o aktivnih dejanjih oboroženih razbojniških skupin.
Če jim je uspelo izkoristiti operaterja, potem nič ne more preprečiti, da bi poznali pomembne tajne podatke. Kar je že rečeno, je, da se lahko obe pogrešani soočita s smrtno nevarnostjo, ki jim ogroža. Preiskovalna operacija je zaupana častniku in poklicnemu vojaku - posebnemu poveljniku s kodnim imenom Shershen. Vendar pa lahko samo ugotovimo, s čimer se bo morala soočiti v resnici. Posebej za to spremembo so bili ustvarjeni dodatni modeli in junaki, izdelani so bili edinstveni video posnetki in nove misije. Plus je dodajanje treh novih lokacij, kjer potekajo vsi ukrepi.

SWMod: CoP v0.7 ("Druga pot")

Ta sprememba ni dodatek ploskvi, temveč le izboljša učinkovitost prvotne igre "Call of Pripyat". Kljub temu si zasluži našo pozornost. Zahvaljujoč »Drugi poti« se razkrije potencial tistih likov in zgodb, ki so v originalu dobile malo pozornosti. Veliko gostov spremeni ali doda epizode, ki vam pomagajo dobiti odgovore na vsa vprašanja igralcev. Učimo seosebnost Mayrone, mi se bomo maščevali Flintu in šli v Pripyat z Noahom.
Tudi junaki, za katerimi ni bilo zanimive zgodovine, dobijo edinstvene biografije in postanejo del zarote. Zahvaljujoč tej spremembi lahko igralci dobijo stalkerje iz sveta še bolj vznemirljive vtise.

Sorodne publikacije